Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (10.11.2014 15:30:00)
|
IZVORNA PORUKA: mala curica IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23 IZVORNA PORUKA: mala curica DD i od mene,da i ja koju napisem [sm=jezicek.gif] Divan,suncan i topao dan [sm=bravo.gif] Hvala Bogu super sam,nema vise nikakvog iscjedka niti bola u stomaku,pa sam sretna i jako mirnija [sm=bravo.gif] Jutros sam isla da me malo bocaju,izvadila krv i u srijedu,ako Bog da,u 9 na kontrolu.[sm=smiley1.gif] Malo sam nestrpljiva i maaaaalo nervozna [sm=smiley36.gif] Vidim da je vecina zenica provele divno vikend,osim moje Marincii koju mocu povracanje.[sm=smiley13.gif] Ljube moja,jos samo malo i prestat se sve mukice [sm=bravo.gif] Imate sve od mene veliki pozz[sm=smiley1.gif] Bas mi je drago da je sve ok, i ja u Srijedu u 9 imam kontrolicu u bolnici:-) Jesi se odlucila gdje ces roditi? Do 10 nedelje moras napravit termin zboc Nuhalnog ako ti sada da Mutter-Kind-Pass idi odma i prijavi se na vrijeme da dobijes Termin..... Ja sam u AKH prijavljena i sve pretrage sam radila besplatno kod njih. :-) U srijedu cu dobiti Mutter-Kind-Pass,uci cu u devetu dedjelju. A koliko se to ceka na termin za Nuhalni? Vjeruj mi jos nista nisam odlucila,odnosno nisam ni razmisljala. Samo da u srijedu sve bude ok i da cujem bebino srce,onda cu polahko poceti razmisljati. Nezz,nekako se bojim mnogo razmisljati i planirati . Neboj se bit ce sve ok, najbliza ti je rudolfstiftung aja sam u AKH zato jer sam imala bolesnu bebu tj trudnocu koju sam prekiunula u 23 sedmici .... Znas vec sve ... U AKH primaju samo Risiko Schwangere a moras se do 10 sedmice prijaviti znaci najkasnije 9+6... Svagdje je isto i za Nuhalni dobijes onda termin odma za 2-3 nedelje Radi se od 11+0-13+6 .-) Dobra je Götliche Heiland i St. Josef Spital ali su dosta daleko od tebe i nebrini vidjet ces da ce sve ok biti :-)
|
|
|
|