Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 21.1.2010 20:10:39
bubaze
nikada kad on nije tu..nekad se ja javim na mob, kada on spava a znam ko zove..ili mu naglas procitam poruku koja mi je stigla..isto uradi i on..kad ga neko nazove, uvijek nakon razgovora kaze ko je bio ili sta se desava..generalno dijelimo sve, pa kad mi sve sam isprica, kao i ja njemu, nema potrebe da nesto cackam.. mada mu ne znam sifru za mail, i to mi je malo bezveze..ne da bih ja ikad otvorila njegov mail, znam da tamo nema nista sto nije ok, nego mi nekako glupo, dijelimo sve a da se ne daj boze sta desi..ne znam, ja volim imati pristup svemu, to mi je kao neka garancija da je sve ok, i kad imam pristup, nista ne diram, niti bi mi palo na pamet..uh, al razduzih ja ovaj post..
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 21.1.2010 20:22:03
zbunita
mi ne gledamo jedno drugome mobitel, niti se javljam kad mu zvoni, a on je zauzet..sto bih to radila(nek' se javi kasnije); tako se ni on na moj mob ne javlja... zasto i bi???!!!??? to je ipak MOJ telefon
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 21.1.2010 20:27:12
Anoniman
NIKAD ne gledamo jedno drugom u mobitel. Ja se rijetko javim na njegov, ako je on zauzet... i to samo ako zove njegov brat ili najbolji drug, drugima se ne javljam. On na moj se nikad ne javi, osim ako mu ja to kažem. Znam da nekima to zvuči "ofucano", ali zaista imamo PUNO povjerenje jedno u drugo : )