Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 9.10.2009 23:18:45
acudesa
IZVORNA PORUKA: Shee
IZVORNA PORUKA: acudesa
Pa, ja želim biti sigurna u njega i nastojim na taj način da ga iskontrolišem i mislim da kroz njegove kontakte mogu mnogo saznati o njemu, i mislim da ako nešto postoji da bih to odmah kroz njegove poruke ili pozive to saznala. mislim da je pregledanje mobitela odlična stvar i čestitke autorici teme
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 11.10.2009 13:54:21
Hocu bebu
kako sam se nasmijala cuj sta ima novo, ista si ja, nikad ne cackam u smislu da trazim kakvu trebu unutra, nego da vidm da mi seka slucajno nije na njegov pisala posto mi je nestalo kredita!
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 5.12.2009 20:02:54
dana3
Kad smo kupili sinu igracku traktor toliko smijesno svirena zvuci da smo snimili kkao signal za sms i sad se smao saltamo i valjamo od smijeha a napisemo svasta.ne bi covjek rekao prava poruka hahahhahahahaahhahahahah.da i dalje se kotrolisemo u odredjeno vrijeme i dajemo izvjestaje hahahaahaaaha
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 5.12.2009 23:11:04
Dida79
Ma ja to ponekad,samo malo virnem.A da li on moj mobitel pregledava to ce te morati pitati njega,jer ni on nezna da ja na njegovom ponekad inventuru napravim.
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 11.12.2009 13:36:09
hanin
Ja ne gledam suprugov mobitel, niti on zaviruje u moj. Mislim da svako treba zadrzati pravo na svoju privatnost. Ako neko hoce nesto uraditi, iznaci ce nacin za to, bez obzira pratimo li mi sta on/ona radi ili ne.
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 11.12.2009 13:49:11
Anoniman
Nismo znatizeljni da sad nesto "cackamo" jedno drugom po mobitelima, mailovima....ali isto tako nemamo ni tajni. Njegov mob. bude u mojim rukama kao i moj u njegovim, jer igramo neke igrice, ili npr. neko od prijatelja posalje sms namjenjen oboma, i tako...Mislim ,nema tajni, ali ni radoznalosti. A ako je "od tog posla" sakrice on to, nece biti bas tako ocigledno, a poslije se opet sve sazna kad se najmanje nadamo.....
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 11.12.2009 14:20:22
samedi
Iako znam da se poruke i pozivi mogu izbrisati,opet se nekad ne mogu suzdrzati pa zavirim malo u imenik i poruke,ali to je jaaaaaako rijetko jer vecinom nosi mob svugdje sa sobom,kao i ja. A on "valjda" ne pregleda moj
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
RE: Pregledate li suprugov mobitel ili on vaš? 11.12.2009 14:28:13
milomoje
Hmm sve mi ide u glavu iz kojih svih mogucih razloga gledamo mobitel,pa tako i ja ponekad dok nisam skontala da on ustvari brise samo pozive i poruke njegove upucene sestri i sestrine njemu...sta sad? Koja nebuloza, ne biih to ni znala ali po raportima svih poziva i poruka koje dolaze kuci sam to uocila heheh Zbog cega? Mozda me tracaju "fino" hahah...uzas, koja glupost...
< Poruku je uredio milomoje -- 11.12.2009 14:29:30 >