RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 19:38:59)

fino fino una :)
kako je tamo raditi, jel to nesto novo nisam cula za taj nacionalni park...sta ima tamoooo

unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 19:43:03)

evo mozes pogledati nasu stranicu http://nationalpark-una.ba/bs/

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 20:00:04)

IZVORNA PORUKA: almondray

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Tiru tiru pa i ti si u ovoj gužvi oko 30te sedmice. Javi se Češće sta ti fali :) .
[sm=smiley36.gif] sta kažeš vanchi domaća zadaća.
Andy u 34 mi je to rekla. A nisam znala to o otvaranju i zatvaraju[sm=zmeden.gif]

Sta mislis o otvaranju i zatvaranju?

Grlica.
Doduše sa anatomijom sam tako je na vi[sm=smiley36.gif][sm=nosecka.gif]

Koja rečenica[sm=sad.gif]
Nisam retardirana Bgm,ovo mi se uvijek dešava kad tipkam sa moba.Stalno ubacuje neke svoje riječi a ja ne kontrolišem[sm=smiley36.gif]

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 20:05:39)

IZVORNA PORUKA: marinčii

Zene ja sam zivcana danas jel to moze skodit bebici? I ovo sto se previse brinem i razmisljam? Jel dolazi to do bebice?

joj andy ista sam takva danas grozna umislila da cu prije rodit ,cijeli dan citam simptome prijevremenog poroda i strah me takav obizeo da mi nije ni do cega.
Neznam sta mi je u prvoj trudnoci nisam nijednom nista lose pomislila sad sto crni misli.

I ja sam u ovoj [sm=nosecka.gif] potpuno drugačija.
Isto tako me uhvatile te crne misli u 29-toj i trajaše do 34-te.
Možda sam vam ja nervozu prenjela[sm=smiley13.gif]

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 20:19:42)

[sm=smiley36.gif] ja sam Edisa, rođena '81 blizu Tuzle,u bračnim vodama plivamo već 12-tu godinu i čekamo našeg trećeg pišonju.
Bavim se izradom nakita i šijem cipelice za bebe.
Eto dosta od mene[sm=smiley36.gif]

Vanchi baš mi se sviđa vaša ljubavna priča mada ne zaostaje ni Andy sa svojom.
Una mi je tako lijepo ime,i baš da radiš u NP Una [sm=smiley1.gif]

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 20:33:48)

nasa draga almond :) bas je fino kad ovako nesto znamo jedna o drugoj... :) znaci ti si kreativac, ja dugme usiti ne umem haha

marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 20:54:14)

Hej,evo da se i ja predstavim:))
Zovem se Marina,rođena 29.12.1982-e u Mostaru.U srijedu ja i moj dragi slavimo 9-u godišnjicu braka ,a zajedno smo vec punih 13.Isto kao i kod vanchii ,obitelji su nam prijatelji tako da se znamo od malena,.Zavrila Filozofski fakultet i ono najbitnije za dva mjeseca u postati po drugi put mama.

P.s.andy tebi roendan kad i mom tati,a tebi vanchii kad i mojoj maloj kumici (sestrinoj keri).

marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 20:56:55)

IZVORNA PORUKA: marinčii

Zene ja sam zivcana danas jel to moze skodit bebici? I ovo sto se previse brinem i razmisljam? Jel dolazi to do bebice?

joj andy ista sam takva danas grozna umislila da cu prije rodit ,cijeli dan citam simptome prijevremenog poroda i strah me takav obizeo da mi nije ni do cega.
Neznam sta mi je u prvoj trudnoci nisam nijednom nista lose pomislila sad sto crni misli.

I ja sam u ovoj [sm=nosecka.gif] potpuno drugačija.
Isto tako me uhvatile te crne misli u 29-toj i trajaše do 34-te.
Možda sam vam ja nervozu prenjela[sm=smiley13.gif]

Ma ja sam nervozna od početka ove trudnoće,svako dva tjedna me uhvati neka kriza pa zabrijem neku glupost,nedavno sam umislila da mi curi plodna voda,sad mi se čini da imam taj pritisak neki i da ću se poroditi,ma grozna sam,vala jedva čekam da dođem do 37 tjedna i da rodim da me više ovaj starh prođe.

unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 21:12:15)

[sm=smiley36.gif] ja sam Edisa, rođena '81 blizu Tuzle,u bračnim vodama plivamo već 12-tu godinu i čekamo našeg trećeg pišonju.
Bavim se izradom nakita i šijem cipelice za bebe.
Eto dosta od mene[sm=smiley36.gif]

Vanchi baš mi se sviđa vaša ljubavna priča mada ne zaostaje ni Andy sa svojom.
Una mi je tako lijepo ime,i baš da radiš u NP Una [sm=smiley1.gif]

Da radim, jest da radim sa srednjom strucnom spremom,al haj bolje ista nego nista. I ja u slobodno vrijeme radim nakit. To me toliko opusti i uzivam u tome.

TiruTiru -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 8:36:53)

Tiru tiru pa i ti si u ovoj gužvi oko 30te sedmice. Javi se Češće sta ti fali :) .
[sm=smiley36.gif] sta kažeš vanchi domaća zadaća.
Andy u 34 mi je to rekla. A nisam znala to o otvaranju i zatvaraju[sm=zmeden.gif]

Andrea,

hahah, znam ja da su mi terminuse u pripravnosti, pratim pratim...u 31. sam danas:) Ne znam spomenuh li i na vjezbice sam krenula, da se na vrijeme educiram [sm=smiley36.gif]
Andy, ja sam udata za jedno predivno stvorenje iz Osijeka :) Jako mi se svidja taj gradic :) Imali smo i vjencanje tamo :)

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 9:06:00)

Jutro drage moje, ja opet te glupe menstrualne bolove imam :-( sad uzeh magnezijum i stavila sam ono oko stomaka sto mi babica dade -.....

Tiru tiru draga a koje je godiste tvoj m? Osijek je divan grad [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

TiruTiru -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 10:54:05)

Kako menstrualne, sta su ti rekli za to, nisam upratila :)
A muz je dosta stariji od tebe, a i od 95. je u Bosni tako da nema sanse da se znate :) Stanuju kod katedrale, odmah iza :)

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 11:35:48)

E mislils ja da ga znadrm haha ... Nista nisu rekli bilo sve ok 3 dana imala bolove i sve bilo ok nisam imala kontrakcije, grlic zatvoren i 5 cm dug pa neznaju ni oni moze biti od rasta maternice.. Jbg neko osjeti bol neko ne ... Meni otislo na psihu vec neunam tek sam 28+1 pa da mi Bog dragi dade da izdrzim do 35 sedmice ....

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 12:57:02)

kod mene je tacno 06:55.
budim se u wc i ne mogu zaspati, reko ima dana spavacu.. :)
andi i ja nekada imam te bolove ali ne traju dugo....mozda je tada bebac nisko pa pritisak stvara mene s desne strane izgleda ligament boli pogotovo kad se okrecem u krevetu s jedne strane ...
sinoc me dugo bolila prepona sjetila sam se Marinci... ruzan neki osjecaj dok nisam legla i pruzila noge nije bilo lakse

unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 16:45:20)

Pozz moje trudnice, ja danas citav dan u hodanju, kupila sam svasta za svoju princezu, a bome i za sebe [sm=smiley36.gif].

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 20:56:04)

Sta je danas? Gdje su zenice?

Unchy sta si kupila?

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 20:58:25)

Kuc kuc ima li koga[sm=smiley36.gif]

Ja danas malo više hodala ,čak sam i potrčalA par puta za malim zvrkom i sad me leđa bole.A mm odmah problijedio i govori pa i sa I su te samo leđa bolila i ti se porodi[sm=zmeden.gif]
Mah reko, neće to još nadam se[sm=smiley36.gif]

Gdje ste pobjegle sve?

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 21:44:02)

danas je bas neki usran dan... napolju hladno,kisa blah sam i ja....
izgleda me ligamenti bole s desne strane donji dio ponekad osjetljiv na dodir i kad ustajem moram polakoooo [sm=zmeden.gif]
sta ima kod vas?

unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (6.10.2014 22:19:11)

Sta je danas? Gdje su zenice?

Unchy sta si kupila?

Kupila gegica, bodija, dekica, kompletica, ma svasta, a za sebe sam trenerku, pidjamu, donjeg vesa, i ono sve za bolnice [sm=smiley36.gif]

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (7.10.2014 8:54:22)

[sm=kava.gif] jutro
Ja se raspadam,sve me kosti bole.[sm=smiley36.gif]

unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (7.10.2014 9:29:47)

Aj da nije krenulo? Jutro, pa gdje ste zene?

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (7.10.2014 10:53:00)

Jutro ode ja kod babice na razgovor i uet nesta kolegici za babinje danas ce mo ic kod njih ;) nemogu docekati

Ja sam juce kupila babyphone, digitalni toplomjer za uho , kadicu za kupanje i debeli overall za zimu u velicini 62/68 ... Kaze mama bolje uzet veci nego onaj mali koji mu pase samo 2 mjeseca ... Stavim slikice kasnije ;)

marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (7.10.2014 10:57:18)

Jutro i od mene,ja i M bili vani vala i mene sve zabolilo nisam u formi koda mi je 50 a ne 30 hahaha
ALMOND kud si navalila neka te jos makar 20 dana s nama.
UNCHY i ANDY bravo za kupovinu .,cekamo slikice.
JA jos nikako da krenem s tim ave odgadjam neznam sta mi je u prvoj trudnoci pocela od 20 tjedna s kupovinom a evo me u 32 oj sada a jos nisam.

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (7.10.2014 12:36:23)

IZVORNA PORUKA: unchy

Aj da nije krenulo? Jutro, pa gdje ste zene?

[sm=smiley36.gif] ma nije , samo se pripremam-rasklapam kosti [sm=smiley36.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (7.10.2014 14:55:23)

Zene moje gdje ste? Ja sad dosla kuci idem malo leci pa navece u babine :-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>