milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (5.10.2014 1:13:18)
|
IZVORNA PORUKA: almondray Što se tiče udaraca meni nekad dođe da se upiškim, isto kao da me noktićima bocka[sm=smiley36.gif] A kako sam skontala nisko nosiš ako ti je teret po dnu stomaka, aqko imaš potrebu pridržavati ga rukama i ako imaš bolove pri hodanju i tako... ove sve simptome ja imam,teret mi je na dnu stomaka,zateknem se nekad da ga pridržajem dok hodam, kad hodam nekad me i boli... ovaj mj se osjećam kao pretprošli mj kad mi je dr rekao da nisko nosim. na prošloj kontroli rekao nije više nisko posteljica se digla,al ja se sad osjećam kao onda kad je bila nisko. vanchi možda ta što je rodila pati od ppd(postporođ.depresije)tko zna[sm=zmeden.gif] marinci,javljam se kasno jer jedino tad imam vremena za sjesti.djeca idu oko deset al se još sat vrte po krevetu,neće da zaspu,a ja moram bit s njima inače će se zaigrat pa neće zaspat do 1. onda kad zaspu ja posklonim nered po kući i dođem na net za komp. po danu ako uhavtim minut da sjednem i uzmem mob u ruke pa ću kao preko mob na internet,malena odmah trči prema meni čim ugleda mob i viče''navij, navij mašu,navij bumbu...''i nabraja još nekih crtića,ili hoće da ga uzme.tako da mob ne smijem ni otkrit pred njom. kontrola mi je oko 15-og moram se naručiti.danas sam se vagala,imam 65,čini mi se da sam zatrudnila sa 58kg. unci,rose,scarlet gdje ste?
|
|
|
|