Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 12:44:17
leme
Ma ne mora znaciti,mozda mi osjetimo stucanje na tom dijelu, a da je beba ok okrenuta. Ja sam 36ta sedmica a on jos na namjeru da se okrene. U uto aBd idem na ultrazvuk pa cemo vidjet kakvo je stanje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 12:54:55
Lejla23
ja sebi malo supice, i malo paprike isprizila i pojela, vidjela sto za 4 paprike i prahnule mi, haha ja se danas hvala Bogu bolje osjecam, a i zahvaljujuci i vama
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 13:13:27
leme
Uhhhh a tek crvene paprike na luku pa pavlaka preko, mogla bih umakat do prekosutra i tri hljeba uz to pojest haha. A i ja volim gledat sto za 4 Super ideja bude. Lejla hvala Bogu pa se bolje osjecas, a bit ce to ako Bog da iz dana u dan sve bolje ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 13:36:50
Lejla23
hahaha, ja nmg luk, nikad ga nisam volila, zato moj muz jede duplo, joj paprike su mi legla al bas, a jede mi se pizza evo dva dana uh, odo malo odspavat pa kad ustanem jest cu opet, bolje ne gledat i ne parit oci na tw
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 15:03:11
muhica7
pozdravljam ja vas cesto citam ali se rjetko javim mrsko mi tipkati a i od malog ne mogu nista hehe. ja sam u 30sedmici trudnoce na ultrazvuku su ustanovili slabiju prokrvljenost arterije koji vodi do placente i angedeutetes dotch sa lijeve strane. dali je neko imao slican problem bas sam zabrinuta
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 15:17:23
Lejla23
Drage moje ja više stvarno ne znam šta da jedem, opet evo ispžila crvene paprike i domaćeg kajmaka stavila i to veliki tanjir i evo spucala sve pojela, i to bila legla da spavam, rekoh hajd da ne mislim o hrani, malo sutra, samo što sam legla crijeva počela da krče
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 15:32:50
bejbibi
IZVORNA PORUKA: muhica7
pozdravljam ja vas cesto citam ali se rjetko javim mrsko mi tipkati a i od malog ne mogu nista hehe. ja sam u 30sedmici trudnoce na ultrazvuku su ustanovili slabiju prokrvljenost arterije koji vodi do placente i angedeutetes dotch sa lijeve strane. dali je neko imao slican problem bas sam zabrinuta
Draga ja ne znam sta to znaci ali samo da ti kazem da se nadam da nije nista strasno i da ce sve biti ok. Molim te nemoj se puno sekirati
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 15:34:39
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Lejla23
Drage moje ja više stvarno ne znam šta da jedem, opet evo ispžila crvene paprike i domaćeg kajmaka stavila i to veliki tanjir i evo spucala sve pojela, i to bila legla da spavam, rekoh hajd da ne mislim o hrani, malo sutra, samo što sam legla crijeva počela da krče
Joj i ja bi paprike. Kako ste ih spomenule ne prestajem misliti hihi. A jedi sta te briga. Nemoj se opterecivati. Jedi sta ti se jede. Kombinuj malo i voce i eto ga ;)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 15:57:36
leme
To je protok krvi kroz pupcanu vrpcu koju beba prima, i meni je to mjerio prosli pregled. Da je nesto alarmantno vjerovatno bi nesto savjetovao da poduzmete,bitno je da prati stanje,nemoj da se brines ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 16:27:15
vanchi88
dan cure, ja sam skoro iz kreveta, stavila da pravim sataras za rucak, kad sam sama kuci nemam ideje sta sve da pravim,, no idea, jesu dates :D naci cu ih pa da probam,nisam to nikad jela mi smo danas punih 34 usli u 35!
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 16:34:34
marinčii
DD zene,ja sam danas grozna uzasna mi muka cijeli dan :-(,a ne mogu da povratim ,beba se bas vrti uzas nekad imam osjecaj koda ce mi dole izletiti bas bude neugodno i prepadne me. .MUHICA dobro nam dosla na temu,kako zene rekose to je je protok kroz pupcanicu kroz koju beba dobiva sve,jel ti beba napreduje normalno ;da je nesto ozbiljno rek obi ti doktor ti pokusaj na lijevi bok sto vise lezati i odmarati bit ce to ok. ALMOND supet da je sve ok, koliki je bebac?jel ti rekla? VANCHI bravo za 34 tjedan
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 16:42:23
marinčii
IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23
Al moj bebac je od 20 sedmice glavom prema dole a kad je stucao uvjek sam osjetila dole ispod pupka a sada osjetim okolo pupka ???
Bas me zanima sta ce babica reci ...
ej i ja zadnji dana osjetim da stuca bas nisko ispod pupka pa kontam da se okrenuo,na ko trolu idem tek kad napunim36 tjedana iako mi je rekao da dodjem s 37 ,necu cekati bas sam nestrpljiva da vidim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 17:03:29
mala curica
Moram vam reci da niste ni malo bile humane s hranom,pogotovo s crvenim paprikama. Cijeli dan jedu mi se i maloprije odem da ih kupim i isprzila ih,prelila vrhnjem,nisam imala vremena luka stavljati Tako daaaa "natjerale" ste me da ih idem traziti. Najela se,stonak zadivoljan,zadovoljna ja .....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 30.10.2014 17:35:53
mala curica
Aaaa znaci od tebe je sve pocelo......koja si ti Cijeli dan sam mislila na njih i na kraju nisam mogla izdrzati i odem u "potragu" za crvenim paprikama