|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar
27.10.2014 10:54:21   
leme
Drzimo ti figeeee :) a meni od kako je dr zabranio sex, vise mi nije ni naumpao, a muz sve racuna koliko jos treba izdrzat :D

(odgovor članu Lejla23)
Neposredna veza do poruke: 901
27.10.2014 10:59:05   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: leme

Eh moj glavom upire, ne konta izgleda da nije tu rupa kroz koju treba da izleti hahauser posted image nece da se okrene,tvrdoglav ko mala mazga :)

Hahahaha al si me nasmijala sad, ajd fino mozes ti njega maziti po glavici ja mog salno po guzi hahahahauser posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 902
27.10.2014 11:01:09   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: Lejla23

Drage moje dobro jutro, kako ste danas.
Zvala sam jutros, sutra u 11 sam naručena na ultrazvuk, vjerujte da neću moći oka sklopiti včrs, nadam se da mi je sve uredu, pitala me je koliko mi kasni, danas je eto 10 dan bez vještice user posted image A vidjet ću šta će mi reći sutra dr, Bože moj, najpreča nam je beba, ne moramo imati odnose tokom trudnoće, zadovoljit ćemo se na dr način, hahahaha user posted image

Bit ce sve ok vidjet ces :-)user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Lejla23)
Neposredna veza do poruke: 903
27.10.2014 11:03:49   
Lejla23
hahahahahahahaha, šta ćemo, moj je reko kaže ako će to uticati šta na bebu najbolje da nemamo odnose, ha ya, jer i on jedva čeka user posted image hihih,

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 904
27.10.2014 11:27:35   
leme
J sam ubijedjena da sam ponovo postala nevina kolko dugo nismo imali sex,hahah. Al sve za naxu mrvicu, ne bih sebi oprostila da ga zbog toga ugrozimo ne daj Boze.

(odgovor članu Lejla23)
Neposredna veza do poruke: 905
27.10.2014 11:32:08   
Lejla23
hahahahahahaha, ugrozeni muskarci user posted image meni ce bit lakse, jer sam stalno dosadjivala kad cemo imat odnose i bila sam stvarno opterecena s tim, jer sam htjela bebu, i msm kad otvorim oci kazem hocu da imamo odnose user posted image tako da mi sad ohladilo pravo, al et bili smo zagrijani neku noc, i nismo mogli jer mi je nekakav fuj osjecaj bio user posted image

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 906
27.10.2014 11:39:15   
leme
Meni je termin 2.12. aBd al imam osjecaj da ce bebi poletit malo ranije, pa kont da bi za Novu godinu mogao da bude "dernek" haha.

(odgovor članu Lejla23)
Neposredna veza do poruke: 907
27.10.2014 11:53:31   
marinčii
HAHA vidi ti trudnica,ko o cemu mi o sexu;-).,da budem iskrena ja sam bas pozelila jos na pocetku sam bas imala zelju a nismo smjeli,kontali kad udjem u 9 kao onda i da se porodim nema veze al sad sam tako nervozna da ne dam sebi prici a da ne govorim da me bolka vazda nesto hahah jadan mm da mnom

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 908
27.10.2014 12:01:49   
leme
Joooooj ja jedva hodam, sve me boli, od ledja, prepona, donjeg stomaka. Hodam ko pingvin, ne znam samo kako sam mu ovakva uopste privlacna :D

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 909
27.10.2014 12:20:38   
mala curica
Hvala vam na lijrpim ceatitkama user posted image
Naravno ko o cemu?Trudnica o sexuuser posted image
Andy,u pravu si necemo vise.Nezz sta nam je bilo,omaklo se user posted image
Lejla sretno sutra na UZ user posted image Sve ce,ako Bog da,biti ok user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 910
27.10.2014 12:27:09   
marinčii
MALA CURICE to ste vi proslavili rodjendan;-),ma eto nije to nista strasno sex nije zabranjen al eto mozda prvih 12 tjedana bolje se strpiti.Kad ti ides na pregled?

LEME ista sam ti takva samo sto mene ne boli stomak ,ti si sada 35 tjedan jel tako?i prva ti je bebica ,obicno kazu ako se ne okrene kod prvorotki do 28 tjedna tesko da. ce se okrenuti,a mi drugorotke se mozemo jos nadati jer nam je valjda maternica rastezljivija pa bebice imaju vise prostora

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 911
27.10.2014 12:36:17   
bejbibi
Haha bas ste me nasmijale drage zene :) pa sve je to normalno. Jos kad ti je zabranjeno , cini mi se vecu zelju imas za tim :) al cuvajte se vi koje ste na pocetku. Ja sam tako prokrvarila sad u 7 nedelji. Bolje se strpit pa kasnije uzivati;) ja na svakoj kontroli pitam dr smijem li hahaha. Vise sam dosadna i sebi user posted image al postoje razni nacini da se uziva ;) masti na volju hahah
Cuvajte se drage. Bas super da nas ima vise na temi user posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 912
27.10.2014 12:44:10   
leme
Znaci ne gine mi pod noz :) ma samo nel ziv i zdrav dodje, pa kako god. Sutra mi je punih 35. Dr je rekao mozda cemp morat na sekciju al Boze moj, prezivjet cemo aBd :) ja uglavnom odmaram jer mi je dr naredio s obzirom da sam do 28. sedmice pun gas zadala, pa sam se pocela otvarat i odmah na mirovanje "otjerana" :D

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 913
27.10.2014 13:14:15   
marinčii
LEME ma sve je moguce pa da se i tebi okrene al eto tako meni doktor rece,znaci ti brzo ides na kontrolu?ajde javni nam jel se uspio okrenuti ,bas me zanima?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 914
27.10.2014 13:15:18   
almondray
Ja bila na kontr.
2cm otvorena(prije 10 dan1cm bila) međutim beba je previsoko.Kaže dr. da bi do sada trebala biti nižeuser posted image i kao s obzirom da sam višerotka moglo je ovako i ranije da bude,,kao voljela bi dase više otvaram postepenouser posted image
Sutra idem na uz.user posted image
I da pregled me tolko bolio da sam mislila da ću se ukakit od mukeuser posted image

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 915
27.10.2014 13:19:02   
leme
Koja si sedmica trudnoce?
Marincii planirala sam ic u petak aBd iako bi trebala iduci utorak al meni je to dugo cekat :D javim da li se okrenuo mada mislim da nije jer osjetim mu glavicu u desnom dijelu stomaka,izgleda da pokusava al mu tesko ide, pa ga cesto pitam:" sine, zar je kvantna fizika zarotirat se samo par centimetara" :D

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 916
27.10.2014 13:28:05   
marinčii
ALMOND e bas se mislim sta je stobom,vidim pises na drugoj temi a nas zaboravila:-(,nek si nam se javila pogotovo sad kad si pri kraju i kad beban samo sto nije stigao.PA ja mislil da je super sto si vec2cm otvorena moze to u tebe svaki cas krenuti,meni je M bio visoko sve dok nije krenuo porod tek se onda spustio

LEME ja nikako da upratim kako je okrenut ,al i dalje me lupka dole nisko i oko pupka pa. kontam da je jos u istom polozaju

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 917
27.10.2014 13:40:15   
leme
Moj umjesto da se spusta on se podize,sve naopako radi haha, a dr jos davno rekao da je nislo, a na zadnjem pregledu kaze on se bas podigao. Sad ga ispod grudi najvise osjecam, al ima ga svugdje kad je bas aktivan :D

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 918
27.10.2014 14:38:11   
almondray

IZVORNA PORUKA: leme

Moj umjesto da se spusta on se podize,sve naopako radi haha, a dr jos davno rekao da je nislo, a na zadnjem pregledu kaze on se bas podigao. Sad ga ispod grudi najvise osjecam, al ima ga svugdje kad je bas aktivan :D

user posted image pa i kod mene je tako, u 30s bio skroz nisko pa se onda podigaouser posted image
Danas sam 37+5
Koja si ti sedmica?

Marinči podsjeti me da oni znaju i fulati.Bila sam ja kod nje na kon. u prošlojuser posted image dan prije poroda, 1cm otvorena , kaže mi da ću izdržati do termina a ja sutra naveče već rodila.
Jedino se ne sjećam tog podatka, jeli bio nisko ili visokouser posted image

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 919
27.10.2014 14:47:36   
leme
Sutra punih 35, a mirujemo od 28. sedmice tj ne radim od tad i ne hodam puno. Blago tebi, ti si vec u terminu :)

Neposredna veza do poruke: 920
27.10.2014 14:53:56   
marinčii
ALMOND ma ajde neka ga jos malo u pupi ,sigurno imas jos kakvih sitnica za obaviti :-)Ja jos ni prat pocela nisam sve je u stanu i samo gledam i prebacujem s jednog na drugo mjesto a nikako da krenem neznam sta mi je bas sam sama sebi cudna...

LEME uh ti na mirovanju ,mogu misliti jest ti dosadilo al eto jos malo izdrzi i eto te do cilja...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 921
27.10.2014 15:10:11   
leme
Znam cijeli tv program napamet i sve reklame, takodjer :D ja sam sve bebine svarcice oprala al nisam jos ispeglala, cekam da to neko drugi odradi posto ja ne mogu dugo da stojim :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 922
27.10.2014 15:13:51   
almondray

IZVORNA PORUKA: marinčii

ALMOND ma ajde neka ga jos malo u pupi ,sigurno imas jos kakvih sitnica za obaviti :-)Ja jos ni prat pocela nisam sve je u stanu i samo gledam i prebacujem s jednog na drugo mjesto a nikako da krenem neznam sta mi je bas sam sama sebi cudna...

LEME uh ti na mirovanju ,mogu misliti jest ti dosadilo al eto jos malo izdrzi i eto te do cilja...

user posted image ma imam masu togauser posted image da mi je da završim ove narudže što sam primila pa onda mogu rahat da se porodim.
Meni je ona u 30-toj s rekla ono famozno da može napipat bebu, a jutrosuser posted image kad je počela sa pregledom užas , baš sam vidjela razliku.
A sjećaš se da sam imala često one bolove, međutim kako dođoh do 36s sve je prestalouser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 923
27.10.2014 15:17:29   
marinčii
ALMOND ma ta neka cudna doktorica ,a sto sad opet ides na uzv?Joj i mene ledja bolkaju ovi dana tocno se zabrinem dosad mw nisu bolila da mi je da dogiram do 37 tjedna ..
LEME uh ja isto ne mogu dugo na nogama ,najzgodnije mi je lezati a sjedenje mi je najgore nikako se namjestit

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 924
27.10.2014 15:52:44   
leme
I meni je sjedenje kriticno, kad hocu ustat kran moram iznajmit da ustanem user posted image a ledja je normalno da te pocnu bolit,valja nosit bebu od dvije kile i nesto grama :) i ja se prepadnem cesto da nije ne daj Boze krenulo al skuliram se nekako :D meni je jos gore jer mi je prva trudnoca, pa ne znam ni hocul znat prepoznat kontralcije :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Upala mokraćnih kanala
samedi

Može li se upala mokraćnih kanala dijagnosticirati samo na osnovu UZ pregleda?

da (65%)

ne (35%)

Broj svih glasova: 55

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *