Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 25.10.2014 16:49:48
marinčii
BEJBIBI tocno tako draga moja,mi zene smo jake i svasta mozemo pregurati jos kad na kraju dobijemo najljepsu nagradu za sve muke koje smo izdrzale. LEJLA 23 test je tocan 99 posto slucajeva tako da vjerujem da si trudna,ako ti ne kasni barem 10 dana ne idi doktoru nece puno vidjeti pa ces se bezveze sekirati ,bolje uradi nalaz iz krvi. MALA CURICE bome je kod nas hladno ova nasa bura je bas opasna nosi sve pred sobom hehe ja ne mrdam danas nikuda ..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 25.10.2014 18:54:45
bejbibi
Nema nista ljepse od trudnice :) preslatko izgledas draga. Fotke su super jooj hocu i jaaaa da radim hehe al dok jos malo porastemo :)
Ja sam malo bolje. Gledali neku komediju LETS PLAY COPS :) super film. Dugo nisam gledala dobru komediju. Pa eto preporuka za one sto moraju sjediti kuci sa zabranom " aktivnosti" heheh... I triler dobar prepirucujem NON STOP... Uzivajte. Ja bas volim gledati filmove. Najvise komedije i mistery trilere....
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 25.10.2014 19:28:42
Andy_Bec23
Almond draga je piercing al morala sam ga izvadit smeta mi, pa nekad stavim da mi se rupa ne zacepi da mogu poslje poroda odma ;) hvala ti na lijepim rijecima ;)
Marinci draga hvala ;) Bejbibi draga hvala ;) uradite i vi slikice , evo mene sliko vildane muz da nije njih nebi imala ni ja vako ljepe slikice ;) al umorila sam se ajme ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 25.10.2014 20:04:17
Lejla23
Hvala vam cure, javim vam, u pon cu nazvat dr da odem na pregled, jer i onako nisam išla dvije godine ja se nadam da je tacno, a nesto sam nervozna danima, ni sama ne znam a navecer nmg da spavam vise na stomaku, muci me to ispod stomaka, a muz mi govori kako samo galamim na njeg, haha, ja se nadam aBd jednoj maloj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 25.10.2014 20:20:45
mala curica
Dusa mala B vec velili decko Obavezno,vidim da je perfektno slikano,bas bas mi se svidja.
Ovo su najljepse uspomene koje ces moci uvijek vidjeti i sjetiti se Bravo za Vildaninoh muza,naravno i za zgodnu trudnicu Poslije divnog dana sada odmaraj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 25.10.2014 20:28:43
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: morenaa
Andy divne slike,pupo ti je predivan ja sam se prehladila, nos mi curi, grlo me zari, osjecam umor bas prava prehlada..valjda ce brzo proc
Hvala draga ;)
A znam kako ti je ;( pij caja puno ja sam u danu popila preko 2 litre;) ochedim limun i popijem nako samo, jedi puno voca i odmaraj ... Zelim da te brzo prodje ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 25.10.2014 22:08:17
rose 87
da vam se i ja javim,valjda ce proci post mi dobro i zdravo,mada se ubismo od dosade,danas s malenim malo setala ali bas hladno napolju,pa smo veceras do igraonice prosetali da se E. malo zabavi...ja sam pocela oticati primjetim po nogama i rukama,navecer posebno ali tako sam i sa E. u prvoj trudnoci,u pon. bih trebala nalaze vaditi,nadam se da ce biti ok...vidim i kod vas hladno,nadam se da ste mi sve dobro i da uzivate sa svojim pupama...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 25.10.2014 23:58:15
vanchi88
cao cure nisam se stigla javiti, dosao mi muzic jutros pa sam snjim provela dan. on sad otisao sa drugom na kafu a ja digla noge i odmaram...jedva sam dan izgurala tako me lijeva prepona boli ali samo kad hodam i stojim udara u nogu. nesto je marinci o tome spominjala, mislim da se to zove trudnicki isijas. Lejla pa pitaj i ovdje slobodno sto nas se stidis ne ujedmo, andy, slike suu odlicneeee, bas si super ispala a i beban s tobom:) kod tebe je bas stommacic visoko goreee
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 26.10.2014 5:14:38
BebeLina
Drage zenice... Vidim ima i novih .. sve vas grlim...
Nego, ja bih samo da napomenem da postoji opcija koja je vrlo prakticna na RR.. Mis od tastature prislonite bez klikanja na neciji nick i izbacit ce vam koliko je koja trudna.. Vidim da se stalno zapitkujemo o sedmicama trudnoce, pa samo da vam ukazem na tu opciju, jer sam je i ja nedavno otkrila :) Mozda neke ne znaju... Naravno, potrebno je da svoj ticker uradite na lilypie, to lijepo postavite u opcijama i olaksate nam :)
Ja sam dobro.. Nista novo kod mene. A shvatila sam zasto je Bog dao ove bolove pred kraj trudnoce.. Da ne bismo hodale po mahali BESPOTREBNO (kao ja jucer) i slusala price o tudjim porodima... Kako ljudi nemaju obzira, to je cudo... Naslusah se bezveze i nasekirah. Inace direktno kazem da ne volim slusati te price i zamolim ljude da mi ne prepricavaju ono rekla-kazala, ali sinoc mi tako lijepo umotase pricu o jednoj zeni, da nisam ni shvatila koliko bespotrebnih informacija imam u glavi...
Davno sam odlucila da nigdje ne idem. I pridrzavala se toga (osim do najblizih prijateljica na kafu).. Sinoc mi se "otelo", odem i eto.. belaj..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 26.10.2014 5:19:30
BebeLina
Andy, slike su prelijepe. Ja sam muzu predlagala da pozovemo fotografa kuci pa da uradimo nekoliko fotografija. Pita on mene "Jle to ono kad ja kleknem na koljena, pa moram ljubit stomak?" Kazem jest.. Kaze nemoj molim te da pred nekim to radim :) HAHHAHA.. Uglavnom, od pocetka trudnoce se sami fotografisemo, tako da cu imati kakve takve fotografije s bebijem... :)
Lejla23, ovo ti je mjesto gdje nema glupih pitanja... iako svaka od nas moze googlati, ljepse je kad ovdje pitas, pa mi sve o tome malo razglabamo... A inace, moja uza specijalnost su ti intimna pitanja, hahahhahah :) Slobodno pitaj...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 26.10.2014 11:34:04
bejbibi
Zdravo zene , jeste se naspavale:) jeste pomjerili sat :) ja sam se bas obradovala kad sam vidjela da je 10.00 a ne 11.00 hehe
BEBELINA, draga nemoj nikog slusat. To je najgore. Bas se covjek nasekira bezveze, ne mora znaciti da ce tako biti.
Nego, jel koja od vas ima problema sa nadutoscu? Joj jesam ja sinoc bila lose :( bas me mucilo. Zgrcio mi se dtomak, bas je bilo bolno. A od pocetka trudnoce imam stim problema. Kako vi rjesavate. Ja juce kuhala sarmu al uopste nisam jela kupus jer mi se gadio, samo fil al bas me mucilo uh. Jedva zaspala
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar 26.10.2014 13:46:02
Andy_Bec23
Bejbibi draga ja sam stavljala cepice da bi isla na wc jednom nisam 5 dana isla mozesmislit nasta je to licilo ;( imala sam nadut stomak jako i bolilo me jako i onda jedva se ispraznila. I odtada hvala dragom Bogu nemam nikako problema;)
Sarma njam njam obozavam ;)
Bebelina draga svako ima svoje iskustvo sa poroda i ja sam svasta cula i samo sebi kazem jedva cekam da sozivim i ja svoje iskustvo i jedva cekam mog bebaca na rukama da drzim sve ostalo mi je nevazno... Kad neko pocne a ti ne zelis slusat samo kazes zadrzi za sebe svoje islustvo ;)
Anketa
Pomoc amaniamanic
Jel problem da idem na ultrazvuk koji mi je zakazan za sutra nakon 1mjesec cekanja..A cetvrti mi je dan men,,,Moram ga obaviti sutra..Odgovorite mi molim vas...
odgovorite (100%)
odgovorite (0%)
Broj svih glasova: 28
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!