Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (2.10.2014 14:07:26)
|
IZVORNA PORUKA: marinčii IZVORNA PORUKA: morenaa IZVORNA PORUKA: marinčii MORENAA nek si se javila bas sam pitala za tebe.Jeste li rekli svima za trudnocu?sta kazu djecica ?raduju li se jos jednoj bebici? Na rodjendanu sam rekla svima sretnu vijest,bili su iznenađeni kao i mi al sretni naravno. Djeca se raduju. N.bi volio brata a M. kad kazem rodit cu ti bebu ona kaze mene rodi[sm=smiley36.gif] Pa super ,drago mi je da je sve prošlo dobro,a dječica ko dječica imaju sto želja i još svaki drugi dan ih mjenjaju [sm=smiley36.gif],bar je tako kod ovog moga . andy pa da ako imaš 6 kontrakcija u sat vremena koje traju po minutu treba se javiti doktoru.Ja imam ove lažne u vidu onog stvrdnjavanja stomaka,al to traje po nekoliko sekundi i ne javlja se svaki dan ,rekla sam doktoru za to on veli da to samo maternica vježba da ne brinem. Draga ja sam imala menstrualne bolove cjeli dan a to stvrdnjavanje su BH kontrakcije koje ne bole, a kao sto sam rekla imala sam i po 6-7 u sat vremena abol cijeli dan ... Tako da mi je dala jedan band da stavim oko stomaka da mi pomogne drzat bebu gore i ukoliko bude bolilo uvjek u bolnicu ici nista cekati
|
|
|
|