reneee -> RE: vrtici u becu? (3.10.2014 21:46:34)
|
gledaj situaciju-rusi na katu toranj od kartona i to pravi buku. zasto bi ikome smetala ta buka,ne razumijem? danas mi dosli,bila pedagogica na zamjeni,i zatvorili stepenice do tih kartona. bila sam sokirana,pitam zasto se ne moze gore,kaze da je glavna pedagogica rekla da su jucer divljali. ama nisu divljali,super su se zabavljali! pravili djecju buku. u vrticu! danas se dvije djevojcice uvukle ispod stola i vukle jedna drugu za papuce i smijale se,i cujem teta im govori Pstttt. zasto??? atmosfera ko na sprovodu. moj muz danas sjedio na klupi,i iza zida par djecaka poviriva prema njemu,i onda dodirnu ga po ramenu,i on im govori OOOO,jel to bio pauk,ko me dira? oni se smijali,izvirivali,teta dosla i rekla da je zabavno igrati se s necijim tatom,ali sada malo tise. kakve su to odgojne metode,nema buke? pa i ja sam pedagog,pa kad bih vidjela da 20ero djece se tiho igra u jednoj prostoriji mislila bih da nesto s njma nije u redu. osim toga,moj razuman zahtjev u ponedjeljak ce biti da mu se jedna teta pokusa pribliziti da uspostave kontakt,jer do sada nijedna niti promatra njegovo ponasanje niti mu se pokusava pribliziti. pedagogica posebno. ravnateljica nam jedva kaze dobro jutro kad dodjemo,a bude tu u prostoriji. jedan dan nema jedne tete,drugi dan pedagogicu mjenja cura od 19godina koja je samo maturirala. ali ipak,ta cura danas se pokusala igrati s nasim sinom,on nije htio,dotrcao je meni. ona je kasnije jos dvaput prilazila,prilazila i nama,raspitivala se o njemu,gledala kako se igra. ova koja je inace pedagogica ne ustaje sa stolice uopce. ne zanima se o osobnosti novog djeteta u grupi,ne gleda kako se igra,ne pita nas nista,kad mi pitamo,odgovori sturo,ono sto mora. razgovarat cemo u ponedjeljak,ali me uvrijedilo posebno ovo da su zatvorili stepenice,dio vrtica u kojem su morali primjetiti da se moj sin najbolje osjeca i da mu najvise odgovara. bio je uzasno tuzan i stalno pitao zasto ne moze ici graditi toranj...
|
|
|
|