vila_7 -> RE: 10 prvih znakova trudnoće (16.9.2009 10:50:36)
|
Evo i ja vas već dugo čitam i šetam po forumima i katkad nešto i napišem! Ja sam prije 14 mjeseci imala sponatani u 10-tom tjednu trudnoće, napravila sam pauzu 5 mjeseci, i od januara ove godine pokusavamo, ali nikako da bebač pokuca i na naša vrata. E sad što se simptoma tiče, prva trudnoća je došla nakon 2 mjeseca i znala sam da sam trudna tek kad mi je kasnila i ja uradila test jer sam imala sve simptome kao PMS (bolne uvećane grudi, bol u stomaku,...), tek kasnije mi se kava počela gaditi i bradavice me nastavile boliti,...dok se nije desio sponatni. Ovaj mjesec sam mislila da će me zaobići,jer sam imala sve te simptome i još plus promjene raspoloženja, vene vidljivije na grudima,čudan okus u ustima, bolne ogromne grudi, i jos svasta nesto zbog cega sam se nadala da sam napokon ostala trudna,ali....sutra trebam dobiti i danas me zabolio stomak,ali baš nekako da znam da ću dobiti! Tako da mislim da se ne može oslanjati na simptome jer su fakat slićni PMS-u,zapravo isti, a valjda i od silne želje pola ih čovjek umisli.
|
|
|
|