Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Dijete] > Djeca > RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.3.2010 10:59:03
R&T@
Nunichi, čekamo izvještaj i slikice, naravno! I kod mene je taj dan, a ponedjeljak, neradni čim išarmiram direktora
Ne planiram ništa kuhati, na stolu ce biti samo kupovna hrana na ovalima, za koju ne treba pribor, da pojednostavimo. Meni se čini da je uvijek sve isto na stolu. Zato mi treba vaš savjet! Imate li kakvu ideju?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.3.2010 19:03:11
Anoniman
Napisah tonu teksta i istekla sesija, u hhhhhhhhhhhhhhhhh uglavnom hvala na glasanju, skvo mislim da ne bi skodile mami manolice , dadada ako usije ostati cista do slikanja u bilo kojoj kombinaciji to je uspjeh tajra, i kod mene ce biti kupovno ako se stare majke ne zaprte djakonijama, i na kraju najvise me nervira moj suprug koji nije dao nekih ideja i samo kad meni pukne film,ima da narucin cijelu sobu balona da sljasti kao u cirkusu
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.3.2010 22:56:54
R&T@
Ja danas izradila pozivnice (njena slika i tekst)!Zadovoljna sam! Sahara, pričaj mi malo o prljanju , nama je siper još uvijek obavezan.
A mm i ideje! On me blijedo gleda kao da do rođ. ima još jedna godina. Još slavimo u njegovom kafeu, u sportskom ambijentu. Morat cu ja to dobro napuniti da "šljašti"...
Za jelovnik trebale bismo pitati Hanady, ona je "puna dobrih ideja" samo ona zna kuhati, a ja sam i lijena i antitalenat....
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.3.2010 23:22:17
Hanady RR
e dadada svaka čast...tortu sam već komentarisla...a sad ovo...pogača (moram je ovih dana složit vala) ti si zmaj :)
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 24.3.2010 1:05:19
malena_t
Proslavismo i mi rođendan prvi. Jedno 50-ak što malih što velikih ljudi prošlo nam je kroz kuću tokom vikenda. Posla bilo preko glave, al sve je super prošlo. U subotu je bio porodični ručak, u nedjelju popodne mala raja, a uveče prijatelji bez djece.
Imali smo tri torte - dvije donijele bake, a treću smo naručili kod Elme - jedinica s Nodijem. Na stolu - piletina, svinjetina, rolovana piletina i teletina, grašak, krompir, dvije vrste slanih rolata, kupus salata,ruska salata, sir, kajmak, kiflice
D" se pr'zn"<'mg src="http://www.r'nger"j".b"/forum/sm''eys/sm''ey36.g'f">
priznato...pravo lijepa slikica...dečkić ko med, torta prslatka...a po opisu ni gostima nije bilo lose
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 29.3.2010 22:05:54
R&T@
Slavljenik pravi momak, dusa draga. Čestitam, ako nisam na vakat! Torta od pravog majstora, pa uvijek pohvale....
Malena_t, sviđa mi se i tvoj menu, mislim da cu traziti "dobrovoljca" da napravi kakav slani rolat....
Mi nasli cipelice, identicne kao haljina. Kupili poklone, i za slavljenicu i za sestru. Podijelili pozivnice, kupili ukrase i pratecu opremu.... Sad cekamo danasnji dan i molimo dragog Allaha da svi budemo zivi i zdravi............ (nekakvih viroza pun forum ovih dana.............)
Kako proslavi Lamijica?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 29.3.2010 22:34:30
R&T@
Evo ih! Nasla ih u Borovu, 65 km. Nisam htjela nešto skupo (jer imamo mnogo obuće od seke), ali sam se odusevila istom bojom. Tjesim se da ce ih nositi i ljetos.
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 29.3.2010 22:35:48
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Evo ih! Nasla ih u Borovu, '5 km. Nisam htjela nešto skupo (jer imamo mnogo obuće od seke), ali sam se odusevila istom bojom. Tjesim se da ce ih nositi i ljetos.
slatke su skroz...a samo se ti tješi da će ih ljetos nosati...nama naše zlatne sa rođkasa nisu mogle 15 dana poslije...a zamisli i haljinica nam mala
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 29.3.2010 22:40:41
Anoniman
Nas kako je krenulo mi cemo ostati golih rukava a izgleda i bosih nogu,ahahahahahah, nemamo prikladnu kosuljicu ili neku svecaniju majicu cisto bijelu, a i cipelice smo pronosali po asfaltu i tako da imamo samo haljinicu, stramplice, i nakit