Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Dijete] > Djeca > RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 19.3.2010 21:49:17
R&T@
Sahara, ja odmah na ovu temu! Haljine su super, bit ce nam curice prave damice,abd! I mi imamo rezervu jer njoj ništa nije čisto dugo, a i planiramo "razmazivanje" torte! Nego nemoj zaboraviti i sebi "toaletu"... Ja sam u potrazi za poklonom. Treba nam neka igračka koju sestra nije imala, a uz koju trebam kupiti i starijoj nešto...
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 19.3.2010 22:00:38
R&T@
Ma, kako ne izgleda? Ti si mama pristrasna!!!! ha ha ha hha Ludo jedna, ja na ovim slikama nigdje ne vidjeh prsluka ni leptir mašne, a ova kragnica ispod džempercica je medena.... A, što smo ozbiljni.... za kombinaciju fotografija, izgleda da smo "prošli" Ilhaninu školu!
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 19.3.2010 22:01:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Andrej sve ''''vako ...pita je li joj se vide noge
Samo da zan da su i prve ''najlonke'' spremne tajra, a naravno da je i mama spremila toaletu, vise njih, haahhahahaa Sonjice, ma Adin je medic, je li on odlucio sta ce obuci od ponudkjenih varijanti, sad cete i vi!
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 19.3.2010 22:26:06
Sonja
IZVORNA PORUKA: škorpija
koliko se sjećam mi smo ovu kariranu košuljicu tražili da posudimo od adina za deit sa minjom, baš je dobra
jest samo sto mu nebi mogla ni na prst hehehe adin je 2-3 puta obukao i gotovo....sad ima jednu lijepu bijelu i cesto mu oblacim reko da iznosa dok mu moze
a za rodj. sto se jela tice ja cu biti malo postedjena jer je 1 maj pa rostilj samo cu se malo dopuniti sa osnovnim stvarima.. nasi prijatelji vecinom nemaju djece..mozda 1-2 tako da ce se svi okupit zajedno...o jednom trosku a torte sam narucila dvije...jedna Elmo (mozda) a druga Gummy bear
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 21.3.2010 22:10:24
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
koliko se sjećam mi smo ovu kariranu košuljicu tražili da posudimo od adina za deit sa minjom, baš je dobra
Samo da šapnem da cura voli takve košulje na dečkima
Sahara, obje haljine su mi super iako moram reći da mi je prva sladja možda zato što volim te boje, a i kroj joj je super....ma, šta god da obuče izgledat će medeno...ljubi slatke obraze
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.3.2010 9:07:47
Anoniman
nunichi torta je vaka
sahara i ja sam za br.1 s tim da bih ja br.2 obukla kada joj budu bake i dede tu...klasika, njezna,curica....fazoni...oni se istope kada je vide...vi ih skupljate po podu a br.1 onda kada vam raja dodje...cool, sik ,moderna pa se onda oni istope kada je vide