vanchi88 -> RE: Razgovori u očekivanju beba - Septembar (9.9.2014 20:15:10)
|
IZVORNA PORUKA: marinčii ALMOND znaci jos 9 tjedana i eto tebi bebice,bad mi je zao sto te bolka stomak nadam se da nije. puno i da ce sve biti ok. ANDY da ja ti jos povracam i konstantno mi muka sta god da pojedem koda sam kamenje jela al eto ja ne odustajem moram papati i evo sam dosad 5 kg dobila usprokos povracanju . VANCHII drago mi jw da je sve ok s bebicom ,kako si ti ?jel tw bole prpeone mene ljeva boli uzas kad ustajem jedva krenem hodati neznam sta ce bit sa mnom u 9 mjesecu kad sad ovako boli. inace sam ok, ima jednu mjesec dva trne mi ruke probudi me u pola noci, ali polako prolazi, to oni kazu da je taj neki carpal tunnel sindrom koji ce otici nakon poroda, sasvim normalno al aj.... :D bole me nekada,kad puno hodam...sinoc sam u wc ustala jedva izgleda istegla ligament s lijeve strane u momentu sam se razbudila .. niko mi nije spominjao, ali pitacu...vjerovatno ja nisko nosim jer i kad bebca osjetim nize je, oko pupka i ispod jos me u rebro nije udario mada ima vremena.... tebe jos te mucnine zezaju a... [sm=smiley13.gif] andy .. dugo ja cekam da budem debela i jedem sta i kad hocu :D nije mi zao, samo da sve bude ok zene, da li ste vi ista uzimale od odjece,krevetac ili to se ceka? ja nisam jos nista nemam ama bas nista za bebu...sve cekam jos
|
|
|
|