Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 16:51:44
vanchi88
eto andi jedna briga manje i reseno sve.. nalazi danas ili sutra? andi spava a ja sad ustala ehehe...
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 16:55:42
vanchi88
bravo za nalaze mi smo vec znali da ti to nemas samo nam trebao dokaz haha zasto nisi pitala sta leukociti poviseni znace?> mozda neka mala upala, jesi cekirala urin u skorije vrijeme? znas da smo mi sad sklonije donjim tim upalama besike
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 17:04:12
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: vanchi88
bravo za nalaze mi smo vec znali da ti to nemas samo nam trebao dokaz haha zasto nisi pitala sta leukociti poviseni znace?> mozda neka mala upala, jesi cekirala urin u skorije vrijeme? znas da smo mi sad sklonije donjim tim upalama besike
Nisam cekirala jel bi trebala? Mozda i je neka upala dole kad me tako boli nekada? normalna vrijednost je do 10 a meni je 11
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 17:07:57
vanchi88
ma nisu ni toliko povisena oni sigurno prave big deal od toga zato sto si trudna... ako nisi u skorije vrijeme sledecu kontrolu daj uzorak oni urade za 2min i znas na cemu si..:))) u medjuvremenu sok od brusnice za svaki slucaj on ne skodi nista
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 17:11:49
Andy_Bec23
ma nisu ni toliko povisena oni sigurno prave big deal od toga zato sto si trudna... ako nisi u skorije vrijeme sledecu kontrolu daj uzorak oni urade za 2min i znas na cemu si..:))) u medjuvremenu sok od brusnice za svaki slucaj on ne skodi nista
joj neznam sta da radim imam termin tek 10.10. kod ginekologa a sta cu do tada???????????? Oticu sutra kod doktora opce prakse nek vidi
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 17:17:15
vanchi88
ako imas neku kliniku blizu sebe ili kao sto ti kazes dr opste prakse, otidji i reci tako i tako... nemoj da se nerviras i sikiras, sve se da srediti piskis u casuu i u roku par min sve znas. Ako se ispostavi da imas upalicu mjehura da ti antibiotike i kroz par dana super ko nova.. da li si ti bila prehladjena ? znam da si pisala da ti je muz gripo a ti?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 18:01:31
Andy_Bec23
ako imas neku kliniku blizu sebe ili kao sto ti kazes dr opste prakse, otidji i reci tako i tako... nemoj da se nerviras i sikiras, sve se da srediti piskis u casuu i u roku par min sve znas. Ako se ispostavi da imas upalicu mjehura da ti antibiotike i kroz par dana super ko nova.. da li si ti bila prehladjena ? znam da si pisala da ti je muz gripo a ti?
Pa neznam jesam prehladjena haha sad sam bila u ljekarni da kupim one crambery sto se piju za upale :-) Ma sutra cu koddoktora sigurno ce sve bitok i nije tako strasno poviseno
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 20:37:43
minja_
IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23 Nisam cekirala jel bi trebala? Mozda i je neka upala dole kad me tako boli nekada? normalna vrijednost je do 10 a meni je 11
andy, ne brini, to je sasvim normalna vrijednost leukocita u trudnoći
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 20:42:32
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: minja_
IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23 Nisam cekirala jel bi trebala? Mozda i je neka upala dole kad me tako boli nekada? normalna vrijednost je do 10 a meni je 11
andy, ne brini, to je sasvim normalna vrijednost leukocita u trudnoći
ti si na prelazu u III trimestar, može ići skoro do 17.
Draga moja puno ti hvala na ovome nemas pojma koliko si me smirila :-) Da ulazimo u 3 trimestar ...... Vec sam zvala ginekologa pa cu vidjet da mi sutra odma da termin ja bi i da mi briseve radi i da vidi sto me bolucka stomak stalno
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 20:46:16
minja_
ja sam u trećem trimestru stalno imala bol u pubisu, kao da se kosti rastavljaju a u sustini se karlica sirenjem veza u pubisu prilagođavala napredovanju trudnoće. pitaj dr može li to biti u pitanju.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 20:49:34
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: minja_
ja sam u trećem trimestru stalno imala bol u pubisu, kao da se kosti rastavljaju a u sustini se karlica sirenjem veza u pubisu prilagođavala napredovanju trudnoće. pitaj dr može li to biti u pitanju.
Ma u mene su nako jako blagi menstrualni bolovi al sve to pridodajem tomu da bebica raste i sada stalno stiska nesta itd al strah je tu :-( Voljela bih da izdrzim jos 10 sedmica pa nek onda dodje maleni
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 20:57:08
vanchi88
ovo je bas interesantno, nisam znala da mogu cak i do 17 ici... bas se svaki dan nauci nesto
hodas li puno andi? da te mozda od toga ne zaboli nekad?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 21:05:23
vanchi88
ja sam prosle sedmice kad sam isla na kontrolu pitala za te bolove i rekla je da je to sasvim ok zamisli ti koliko se samo siri tvoja maternica i onda gura sve ostale organe ja nekad kad puno hodam ledja me zabole pa onda nastojim da lezim malo i odmaram ostatak dana nista jos nisam uzimala za bebu....nisam ja spremna jos da uzimam ista... mislim da ce to sve biti zadnji minut..kad se preselimo u novi stan pa tamo cu da polako to sve namjestam...sve kontam ima vremena a mi usli u 7mj imas li sliku sobice sto ste narucili za Davida
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 21:07:57
vanchi88
trudnice kako vi sa stolicom? idete li redovno u wc? ja sam u pocetku sve do skoro isla svaki dan nisam imala problema oko toga...medjutim usla u treci trimestar pa nekad ne idem po 2-3 dana....ali ne muci me trbuh,...jedem ja raznovrsno ali necu ni da se natezem kad sam u wc-a ako me razumijete
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 21:11:43
Andy_Bec23
ja sam prosle sedmice kad sam isla na kontrolu pitala za te bolove i rekla je da je to sasvim ok zamisli ti koliko se samo siri tvoja maternica i onda gura sve ostale organe ja nekad kad puno hodam ledja me zabole pa onda nastojim da lezim malo i odmaram ostatak dana nista jos nisam uzimala za bebu....nisam ja spremna jos da uzimam ista... mislim da ce to sve biti zadnji minut..kad se preselimo u novi stan pa tamo cu da polako to sve namjestam...sve kontam ima vremena a mi usli u 7mj imas li sliku sobice sto ste narucili za Davida
Hahaa da da usli u 7 mjesec sa 29+0 se ulazi u 8 jos malo :-)
Imam slikicu sad cu ubaciti
A sto se rtice bolova ma da i ja kad puno radim ledja me rasturaju al sve se da izdrzati
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 21:16:48
vanchi88
ajdeee da vidimo kakva je sobica hehehehe andi koliko ti vode na dan popijes? meni je jos pre koju nedelju rekla doktorica da je jako vazno da se najmanje 2-3L vode na dan popije.....hidriras i sebe a i bebi plodnu vodu i smanjujes i te bolove u trbuhu i urine infekcije. ja popijem otprilike 2, i jos usput soka, mlijeko od badema
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 21:17:59
vanchi88
divna jeeeeeeeee svidja mi se i boja i sveeee 449e samo krevetac ili sve komplet?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 21:19:35
Andy_Bec23
divna jeeeeeeeee svidja mi se i boja i sveeee 449e samo krevetac ili sve komplet?
draga moja cjeli komplet smo platili 449 eura, a na to sam jos uzela one 2 daske kojima se onda kad beba ako dragi Bog da naraste ima junior krevet znaci skinu se ove od krevetica pa onda se napravi mali krevet
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 16.9.2014 21:20:36
Andy_Bec23
ajdeee da vidimo kakva je sobica hehehehe andi koliko ti vode na dan popijes? meni je jos pre koju nedelju rekla doktorica da je jako vazno da se najmanje 2-3L vode na dan popije.....hidriras i sebe a i bebi plodnu vodu i smanjujes i te bolove u trbuhu i urine infekcije. ja popijem otprilike 2, i jos usput soka, mlijeko od badema
Ja pijem i preko 2 litre znam da je to vazno zato i pazim na to :-)
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.