|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
15.9.2014 18:24:22   
unchy
i mi smo jedina damica u decembru :-D user posted image

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 251
15.9.2014 18:33:46   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: almondray

A zašto vi radite taj OGTT?Meni treća trudnoća i ni jednom ga nisam radilauser posted image

Kod nas se zakonski mora raditi ako ga ne uradis smanje novcanu ponoc za bebu ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 252
15.9.2014 18:51:53   
almondray

IZVORNA PORUKA: unchy

drage moje okruglice da vam kazem da cemo ako Bog da ja i suprug dobiti kcerkicu a ne sincica, definitivno je curica, heheeh i hvala dragom Bogu sve je uredu i sve je kako treba, imamo i cd sa 4d snimkom, presretna sam sto je sve kako treba. pozz

user posted image Koja si ti sedmica...i koliko puta su ti do sada govorili da je sinuser posted image
Ja se ozarim na ovakve vijestiuser posted image iz razumljivih razloga user posted image
Meni mama danas priča u komšiluku joj takav slučaj bio,dok žena nije rodila svi joj govorili da je dječak.Kad na porodu cura suprajzuser posted image

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 253
15.9.2014 18:54:10   
almondray

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

A zašto vi radite taj OGTT?Meni treća trudnoća i ni jednom ga nisam radilauser posted image

Kod nas se zakonski mora raditi ako ga ne uradis smanje novcanu ponoc za bebu ;)

A kod nas dr. škrtare na uputnicama kao da nam oni plaćajuuser posted image
A novčana pomoć je pojam-nepoznati.Ja ni za jedno dijete 1KM nisam dobila iako sam nezaposlena.

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 254
15.9.2014 19:33:15   
Bubydina

drage moje okruglice da vam kazem da cemo ako Bog da ja i suprug dobiti kcerkicu a ne sincica, definitivno je curica, heheeh i hvala dragom Bogu sve je uredu i sve je kako treba, imamo i cd sa 4d snimkom, presretna sam sto je sve kako treba. pozz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je drago,,,

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 255
15.9.2014 19:55:43   
vanchi88
bravo za curicu unchy, bice mala prava biscanka :)
i kod nas se to mora raditi taj ogtt.... ovisno u slucaju neko radi onaj od 1h neko od 3h...
mada to ovdje nema nikakve veze sa djecijim dodatkom to je sasvim posebno vise gledaju na zaradu porodicnu pa po tome procjene koliko i do koje godine djete dobija svoj cek

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 256
15.9.2014 20:10:06   
unchy

user posted image Koja si ti sedmica...i koliko puta su ti do sada govorili da je sinuser posted image
Ja se ozarim na ovakve vijestiuser posted image iz razumljivih razloga user posted image
Meni mama danas priča u komšiluku joj takav slučaj bio,dok žena nije rodila svi joj govorili da je dječak.Kad na porodu cura suprajzuser posted image

26+2 sam, predprosli put kad smo bili na kontroli prije dva mjeseca doktor je rekao da je musko, prosli put kad smo bili doktor rekao da ne moze da potvrdi 100% jer kao sjedi pa ne moze da vidi, danas bila na kontroli i rekao je da je zasigurno curica. user posted image

Neposredna veza do poruke: 257
15.9.2014 20:10:58   
unchy

26+2 sam, predprosli put kad smo bili na kontroli prije dva mjeseca doktor je rekao da je musko, prosli put kad smo bili doktor rekao da ne moze da potvrdi 100% jer kao sjedi pa ne moze da vidi, danas bila na kontroli i rekao je da je zasigurno curica. user posted image

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 258
15.9.2014 20:25:09   
morenaa
Unchy bravo za curicuuser posted image user posted image
almondray kod nas salju na ogtt samo ako ima neka indikacija,npr krupna beba ili nesto drugo..
Inace veceras sam bas nesto umorna, mislim da cu u cim djecu legnem i ja na spavanjeuser posted image

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 259
15.9.2014 20:35:49   
vanchi88
moreena samo ti pajki.
kod nas pocele neke ruzne kise i zahladilo pa vjeruj da bi i ja stalno spavala i odmarala.......

sad sebi supicu kuvala da ruckam al nemam nesto neki apetit ne znam sta mi je.....blah
gledam kalendarski ako porod moze i sa 37 sedmicna kao sto moj ginekolog kaze, to je vec spremna beba, onda bi mi decembraske terminuse mogle da ih ocekujemo tj. barem ja od 20og nov pa sve do termina....
user posted image

moja draga komsinica opet pocela da zivka......majko rodjena pa sta je s ovim ljudima.........user posted image

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 260
15.9.2014 21:21:49   
almondray

IZVORNA PORUKA: vanchi88

moreena samo ti pajki.
kod nas pocele neke ruzne kise i zahladilo pa vjeruj da bi i ja stalno spavala i odmarala.......

sad sebi supicu kuvala da ruckam al nemam nesto neki apetit ne znam sta mi je.....blah
gledam kalendarski ako porod moze i sa 37 sedmicna kao sto moj ginekolog kaze, to je vec spremna beba, onda bi mi decembraske terminuse mogle da ih ocekujemo tj. barem ja od 20og nov pa sve do termina....
user posted image

moja draga komsinica opet pocela da zivka......majko rodjena pa sta je s ovim ljudima.........user posted image

user posted image a gdje se tebi žuri?
Jeli ti toprva beba?Teško da ćče bit ranije,

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 261
16.9.2014 6:55:33   
Andy_Bec23
Jutrooooo drage moje evo ja dosla u lanor na taj Ogtt test ;) drzite mi dige da sve prodje kako treba ;)

Unchy mashalla za curicu da ti bude ziva i zdrava ;) evo meni snajke abd;)

Vanchi kazu da je termin od 37-40 sedmice i da u tom periodu je svejedno kad dodju ;) ja ga ocekujem od 36+1 haha znaci kraj novembra pocetak dezembra ;) ma nek oni nama dodju zivi i zdravi a kad svejedno ;)

Neposredna veza do poruke: 262
16.9.2014 8:22:24   
Andy_Bec23
Ja sam popila ono prije sat vremena , ovo je tako fino ;) kao limun smekalo uopce nije strasno ;) sad ce mi vadit krv pa jos jednom u pol 10 i onda smijem jest mmmmm

Neposredna veza do poruke: 263
16.9.2014 10:50:09   
Andy_Bec23
Ja sam davno zavrsila i nije bilo uopce strasno ;) bas mi je prijala ona tekucuna samo me ruka boli od 3x kako me bola na isto mjesto ;( proci ce ;)
Evo sad u kupovini pa idem kuc spavat i poslje kuhat rucak ;)

Neposredna veza do poruke: 264
16.9.2014 11:16:56   
Andy_Bec23
Pa gdje ste danas bema nijedne? Opet pobjegle sa foruma ;(

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 265
16.9.2014 12:01:51   
vildanab

znaci sve super proslo, hajde drago mi je
al i dalje ne shvatam zasto si uopste to radila?

29.06.2014 02:28 Benjamin

Neposredna veza do poruke: 266
16.9.2014 12:32:47   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: vildanab

Kao sto ti rekoh, zakon je takav a tebi je tvoja doktorica dala stembilj i bez tog test tako da ces da dobijas punu pomoc od drzave tj. trudnicko a da nisi uradila kod nekog drugog doktora nebi ti dali stembilj user posted image

(odgovor članu vildanab)
Neposredna veza do poruke: 267
16.9.2014 12:44:08   
enno
Pozdrav, ocekujem trecu bebu u Dec, termin mi je 10 Decembra. :) Jedva cekam :) Nadam se da treci porod ce biti lahak. ABd.

Neposredna veza do poruke: 268
16.9.2014 12:53:46   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: enno

Pozdrav, ocekujem trecu bebu u Dec, termin mi je 10 Decembra. :) Jedva cekam :) Nadam se da treci porod ce biti lahak. ABd.

Dobro dosladraga od srca TI zelim ugodan ostatak trudnoce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enno)
Neposredna veza do poruke: 269
16.9.2014 13:41:50   
vildanab

IZVORNA PORUKA: vildanab

Kao sto ti rekoh, zakon je takav a tebi je tvoja doktorica dala stembilj i bez tog test tako da ces da dobijas punu pomoc od drzave tj. trudnicko a da nisi uradila kod nekog drugog doktora nebi ti dali stembilj user posted image

ma mogla je i tebi tvoja dati pecat da se ne mucis bezveze, o tome ti pricam

29.06.2014 02:28 Benjamin

Neposredna veza do poruke: 270
16.9.2014 13:42:56   
unchy

IZVORNA PORUKA: enno

dobro dosla i ugodnu trudnocu ti zelim user posted image

(odgovor članu enno)
Neposredna veza do poruke: 271
16.9.2014 15:51:50   
enno
Hvala :)

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 272
16.9.2014 16:14:16   
morenaa
Enno dobrodoslauser posted image
Andy nek si ti to odradila, sad si mirna..
Ja taman dovela djecaka s treninga i legla.. spava mi se po cijeli dan, sjecam se da mi se i proslu trudnocu u prvom tromjesecju stalno spavalo.. tijelo se valjda jos navikava na nesto novo..

(odgovor članu enno)
Neposredna veza do poruke: 273
16.9.2014 16:20:42   
Anoniman
Enno dobro dosla

(odgovor članu morenaa)
  Neposredna veza do poruke: 274
16.9.2014 16:50:51   
Andy_Bec23
Drage moje nalaz je tu i savrsen je nemam secer juhuuuuuuser posted image user posted image user posted image

Samo poviseni mi leukoziti???????????? Sta je to strah me?

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *