Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:35:04
ena23
NE znam kako opravdati glupu muziku danasnjice... hajd za cure kazemo da se slusaju samo zato sto izvale grudi pa vuku paznju, ali kako objasniti fenomen dade polumente ili ne znam ko pjeva pjesmu al je nesto poput "pokazi da imas ukusa i stila, da ne bude uzaludno sto si moja bila...". muskarci nista ne izvaljuju u javnost a opet se slusaju... tuzno tuzno
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:37:47
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: stella
Hahaha a sve se ne slusaju narodnjaci Hana najvise gotivi seve i gas gas
haha uzela si mi rijec iz usta... i moja mala voli nesto gas gas... hihihi
a danasnje pjesme nisu nesto majke mi... sve je o sexu i alkoholu... koliko je prosle godine i pretprosle izaslo u kojim se spominje neko pice bezveze majke mi...
Ja salusam sve, i narodne i zabavne i rock... ali sto ovi turbo folk glupe mogu da naprave to niko nemoze...
Mada ima ovde jedna pjesma u svedskoj samo govori "hej hej monika hej på dig monika" u prevodu (ne bukvalno) znaci hej hej monika gdje si ti monika... i sve tako ide hahaha
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:44:59
camm
Staces muskarci vise vole one koje se vrte nego neke normalne pjevace,nije bitno sta pjevaju i kako pjevaju. J.Karleusu gledam sinoc na tv.bila na nekom nastupu zena u carapama i halterima i jos dvije plesacice slicne njoj isto obucene,pa to je kao striptiz isto.
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:47:27
mala curica
IZVORNA PORUKA: camm
Staces muskarci vise vole one koje se vrte nego neke normalne pjevace,nije bitno sta pjevaju i kako pjevaju. J.Karleusu gledam sinoc na tv.bila na nekom nastupu zena u carapama i halterima i jos dvije plesacice slicne njoj isto obucene,pa to je kao striptiz isto.
I ja sam to nedavno gledala i ona k'o uzela kais i udara Bojana Bjelica po straznjici Ne znam sta narod vidi u njoj Mozda voli KRISTANJE ali kao sto kazes izadze polugola i muslarci sline
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:50:17
camm
Od svih bezveznih pjesama meni je od ace lukasa kisela voda vrh svaki put se posteno ismijem toj pjesmi,bas sinoc sam oko pola3 se smijala toj pjesmi...da sam muza probudila