Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:04:37
ena23
Ja glasam za onu maju i najnoviji hit "luda kuca oko mene svuda, sto je sest kombinacija, a ja samo cekam onog pravog da mu budem inspiracijaaaaaa..." ljudi moji ima li ova strofa ikakvog smisla, pa makar izdaleka... definitivno najgluplja
p.s. nema smisla bjezat od dzigare... sto vise bjezis brze te nalazi
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:05:58
Visnja RR
prije nego se Asja rodila desavalo se da se okrene Pink pogotovo kad je neko drustvo doma i onda muskarci "pare" oci na golotinju a mi zene se zgrazavamo na tekstove, komentarisemo celulit i sl i ajd sve bude zezancija... najgore sto ti se neki krsh od teksta uvrti u glavu pa nikako da popusti... al od kad se rodila moja smizla Pink je strogo zabranjen... i bas mi super...
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:11:52
prskalica
pjesmu''rodices mu sina,kralja kokaina'' pjeva moby dick,a meni je jedna od poprilicno glupih''brushalter,nocas tezak kao malter,upija mi grudi-lepe cvrste ne znam sta ce mi''.fujjjjjjj.
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:14:15
almai
Meni usi para bao ona ' malo viski malo coca -cola'..... ps.Kad je Fazlija gostovo u nasem gradu ja iz zezancije sestru (ima23god i gotovo nijednu narodnu pjesmu nezna).upita' i hoces li ici na Fazliju?' a ona upita 'pa sta ta Fazlija pjeva'?
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:15:43
camm
Pa to je danas hit,i vrte se pjesme na svim tv stanicama ja puno ne obracam paznju na te pjesme niti volim tinu,gogu i ostale,,, imam par omiljenih pjevaca i da ne znam sta da pjevaju ja cu ih slusati....
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 23.2.2009 22:25:18
adannn
Ko će koga prvi da se seti, znaš li možda to, niko nikog, al' je bilo lepo dok je trajalo. Podseti me, makar svoj upaljač da ti ostavim, da se setiš kada cigaretu upališ sa njim. Šta kažete na ovu, Indira Radić