Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 21.10.2011 15:01:37
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: chantal
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja pijan uvek galamim I onda te odalamim Izvini za onu sorku Oprosti ljubomorku Tvoje oko sad je modro Od batina sam te odro Moja strasna osecanja Napravise mnoga sranja Veruj mi, strasno sam patio Sve dok sam tebe mlatio Necu da zaglavim corku Oprosti ljubomorku
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 21.10.2011 15:28:21
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Funky
Minela Stojaković - Ti propadaš
Za tebe bila sam ja u gradu drolja poslednja i sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala
Ref. 2x Ti propadaš, ti propadaš jer se opijaš ti propadaš, ti propadaš jer se drogiraš
Pristala zauvijek sam ja kraj tebe biti robinja i ona kap iz oka što teče kad si drogiran
Ref. 2x
Okreće se svijet i sa njime ja svako zaljubljen, samo nisam ja 2x
Nek brinu sad oni svi što piju isto kao i ti nek brinu isto kao ti svoj život što su srušili
hahhahahahha sto bi moj otac rekao ne zna se ko je gluplji onaj ko je pisao ili odpjevao ovu pjesmu
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 21.10.2011 15:30:16
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: chantal
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja pijan uvek galamim I onda te odalamim Izvini za onu sorku Oprosti ljubomorku Tvoje oko sad je modro Od batina sam te odro Moja strasna osecanja Napravise mnoga sranja Veruj mi, strasno sam patio Sve dok sam tebe mlatio Necu da zaglavim corku Oprosti ljubomorku
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 21.10.2011 15:32:04
Mirkica
sjedimo ja i mm i gledamo neki nas tv ono ja vise listam i naidje jedna pjesma meni pjevac djeluje onako ozbiljn kao TOma Zdravkovic a njegove pjesme ja volim i hajd reko da cujem .
Nasa veza ko galon je pukla, votku s ledom svaku noc je tukla imala je samo jednu manu voljela je votku i kafanu, imala je samo jednu manu voleljela je votku i kafanu . KAze mm sta covjek odpjeva i jos osta ozbiljan
< Poruku je uredio Mirkica -- 21.10.2011 15:33:07 >
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 24.10.2011 11:14:05
balasgirl
Moja slatka curica kaže da je devica stalno izbegava kraj mene da spava. Devo, devo, device, prelepa devojčice, nemoj sa mnom da se svađaš, bolje decu da mi rađaš.
........................
Hotel Balkan, služba buđenja, nisam tu, nisam tu, nisam tu, NISAM TUUUUU,...... dobro shvatili smo, nisi tu hahahahahaah
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 29.10.2011 18:47:04
Anoniman
shit by stoja danas je cula kuku kakva glupost
Kad si pored mene svaka mi se bora probudi, poludi Pojuri mi krv kroz vene cini mi se sto na sat, za inat
Pa mi dodje, eh da smem slatko da te pojedem, ma hajde uz ovu stvar, dotakni me bar
Svidjas mi se to si valjda shvatila do sad, al' kao da se plasis da udjes u moj grad, pitacu te kad jos jednu popijem na ex, da li si za sex da li si za sex
Kad si pored mene drhtim nesto mi ubrza dah, nije strah Pomeri se moze mi se ne pitaj me sta, kad znas, sada bas
Pa mi dodje, eh da smem slatko da te pojedem, ma hajde uz ovu stvar, dotakni me bar
"Crnokosa, tamnoputa k’o mala pantera zavodnica, mamba crna do ludila otjera"
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 28.12.2011 15:42:24
lepetetka
Ja nikad neću zaboraviti da smo s Bazena birvaktile pobjegli u neka doba sa proslave mature kada je počela: "Ginem, ginem da ti skinem haljinu što šušti, ako ako , neka ginem, poginuću muški...... I furnuli u Kinemu