Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 22:27:48
remzy
ja upravo procita sve sto ste pisale na ovu temu i dobro se ismija!!!!!!! a sto se tice pjesama ,e ove sad- mislim na ove pjesme 90tih pa ovamo -komponovane malo koja da valja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nasmija se pravo kad rekoste da djeca miruju uz TE pjesme i stvarno je istina!!!!!!!!!!!!!!!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 22:34:59
adannn
Moja voli od Dragane''eksplozija''....Dado i Šako''Ljepša od noći''....Mile''Šanker''...Tina''Luda kuća''......I glavne su reklame na DM-u...Curica ne miče kada su te pjesme pa nam je prijatelj koji je vlasnik jedne videoteke snimio te pjesme i sad smo rahat....Smješno al tako je....
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 26.2.2009 22:46:33
jasmina_mm
IZVORNA PORUKA: adannn
Moja voli od Dragane''eksplozija''....Dado i Šako''Ljepša od noći''....Mile''Šanker''...Tina''Luda kuća''......I glavne su reklame na DM-u...Curica ne miče kada su te pjesme pa nam je prijatelj koji je vlasnik jedne videoteke snimio te pjesme i sad smo rahat....Smješno al tako je....
nevjerovatno ovo isto kao da sam ja pisala znaci sve ove pjesme i odredjeni broj drugih pred kojima prednjace gas gas i dabogda, a i reklame na dm-u nevjerovatno voli
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 4.3.2009 12:28:43
dana3
kalesijske drvosjece prednjace :mogaaaaaaaaaa moga brata ranilaaaaaaaaaaaaaaaaa granaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-ovo tonove pjevas kao da skaces po skali i naravno falsiras
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 20.3.2009 21:25:20
Hanady RR
Ja definitivno mislim da Karleuši treba dati orden za pjevanje pjesma bez smisla, mirisa i ukusa...
naime prije nekoliko godina ( mislim 5) moja mlađa sestra ( imače opjednuta folk muzikom svih oblika i izgleda) maksuz me ujutro prije posla počasti novim spotom i pjesmom jelene karleuše...a pjesma glasi kao ona bila sa njim prethodnu noć i dođe mu sutradan na vrata onda stih ''.. taman da kažem volim te , a ti me pitaš koga trebate...zoveme se jelena jelena zar mi se nesjećaš imena...' e ta mi je vrh...moš mislit em čojek za nju nezna ...em baš autobiografsku pjesmu pjeva.