Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 16:02:45
jasmina_mm
camm onu pjesmu pjeva dj krmak a i ona od mine ja nisam tvoja sexy robot nigdje veze jooooj ali kao sto mamica rece nevjerovatno moj sin uziva u turbo folku i dm-u
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 16:04:47
S.mama
IZVORNA PORUKA: Crvena
IZVORNA PORUKA: Romali
Ko pjeva onu 'Tek ti je 16 godina' Pa ono je pedofilska pjesma, pjeva o maloljetnoj djevojčici
A tek naša Selmica Bajrami kad skače gola po učionici Ono ' Nanoooooooo' Pa koja škola joj je ustupila mjesto za snimanje???!!!
Ucionicu joj je ustupila skola Camil Sijaric u Sa i njen "vrli" direktor Tek nedavno je RAK zabranio spot, a vrti se vec nekoliko godina
Ja sam cula da joj je ucionicu ustupila skola blizu Tuzle,jer sestra od moje drugarice je u toj ucionici kad su snimali... I da dodam da se grozim te pjevacice,ide mi na svaki zivac
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 16:48:16
adannn
IZVORNA PORUKA: S.mama
IZVORNA PORUKA: Crvena
IZVORNA PORUKA: Romali
Ko pjeva onu 'Tek ti je 16 godina' Pa ono je pedofilska pjesma, pjeva o maloljetnoj djevojčici
A tek naša Selmica Bajrami kad skače gola po učionici Ono ' Nanoooooooo' Pa koja škola joj je ustupila mjesto za snimanje???!!!
Ucionicu joj je ustupila skola Camil Sijaric u Sa i njen "vrli" direktor Tek nedavno je RAK zabranio spot, a vrti se vec nekoliko godina
Ja sam cula da joj je ucionicu ustupila skola blizu Tuzle,jer sestra od moje drugarice je u toj ucionici kad su snimali... I da dodam da se grozim te pjevacice,ide mi na svaki zivac
Upravu si to je ''Osnovna škola'' u Lipnici blizu Tuzle....
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 17:16:19
camm
IZVORNA PORUKA: jasmina_mm
camm onu pjesmu pjeva dj krmak a i ona od mine ja nisam tvoja sexy robot nigdje veze jooooj ali kao sto mamica rece nevjerovatno moj sin uziva u turbo folku i dm-u
moja uziva isto kad cuje od harisa trazi trazi... i od zeljke s...ne ne nedaj da te rade poludi djete
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 17:24:07
D_K
joj nisam taj spot gledala. e koji su to likovi - pa hajde da je isla u kakav hotel pa snimala ili u diskoteku nego u skolu. vjerovatno svi snimaju spotove na mjestima na kojim nikad nisu bili - skola je Selmi egzoticna lokacija. joj moram naci na youtube da ga pogledam..
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 17:37:03
D_K
aj uzasa - odgledala sam samo jedan minut - vise nisam mogla izdrzati.. koji uzas - kao sexi uciteljica i onda u sljedecem kadru u donjem rublju pjeva.. fuuujj - i jos slatkisi se jedu polagano a djeca sjede pred njom - fuuujj
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 17:42:45
teta berta
Neki dan šetah sa bebom i sreli jednu slatku curicu u ulici i ona će meni otpjevat pjesmu. Pjevaju je vatrogasci a ide ovako: " Čuješ li me kako čuju mi se noge, otišla Danijela e moj narode"!!! ja se ismijala baš. A ta mala, ja u svom životu pametnije dijete vidjela nisam, brat od sestre se zeza s njom pa joj pušta te pjesme, a dijete zna svaku od Vatrogasaca od riječi do riječi, zna sve molitve iz molitvenika za koje ja u svom životu nisam ni čula, rastura you tube, samo joj pustiš muziku odma zna i pjesmu i izvođača. Šta dalje da kažem kad pročitaš joj pjesmu od 13 strofa za sekund je upampti, telepatsko pamćenje, nevjerohatno... Ta će odmah u srednju... i još kad pođosmo kući otpjeva mi na brzinu Oj rakijo rako ja te volim jako, a ti mene rako u jarak polako..........
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 17:46:32
D_K
ja sam se ismijala kad je dosla od mog muza sestricna Lala (4,5 god.) i hoce moja Merjema (3,7 god) i ona da nam pjevaju pjesmice.. I moja Meri odmah oplete Tu-tu,tu neko te zove kad Lala kategoricno kaze -Ja necu da pjevam te ja znam samo djecije pjesme.. Kad one pocese Bila mama tutunka, bio tata taranta i tako one zavrse pjesmu kad poce Lale da pjeva JOJ STO VOLIM MIRIIIS KAMIONA!!!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 25.2.2009 22:06:29
jasmina_mm
moja uziva isto kad cuje od harisa trazi trazi... i od zeljke s...ne ne nedaj da te rade poludi djete
a moj opet kad cuje gas gas , sankeru ove nove nebulozne od stoje i onu od mine i igora pojma nemam kako se zove, voli i onu od sake i dade polumente al hajd ta se i moze slusati... i to ja prebacim kanal a on salta sve dok ne nadje kakvu muziku sam i odmah pocne da igra