Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 24.2.2009 22:53:20
camm
Ja opet selmu bajrami ne mogu smisliti gledala sam je skoro na dm.e bas me iznervirala sa svojim nogicama i nekim njenim plesom. a njenu pjesmu kad cujem umorna sam umorna da ti budem jedina.... dlake mi se na kosi dizu od nje i njenog glasa.
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 24.2.2009 23:21:00
Anoniman
hehe nije me bilo jer mi virus napao i pao mi sistem al evo me opet....nasmoijaste me pravo ima vala pjesama...a šta mislite o cecinim pjesmama (samo o pjesmama nećemo o njoj)
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 24.2.2009 23:35:31
mnn
meni je bez veze ona pjesma od simone gotovac lova meni treba lova...ma nigdje teksta kako treba...da je barem spot nešto....ništa ne kužiš u svemu tome...a natali dizdar ima neke tekstove pjesama kao i spotove u kojima neznaš što je pjesnik htio reči...ma ima još toga ali se ne mogu sjetiti...
lova meni treba lova.... pa da se nasmiješ....
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 24.2.2009 23:44:03
camm
IZVORNA PORUKA: ivany
hehe nije me bilo jer mi virus napao i pao mi sistem al evo me opet....nasmoijaste me pravo ima vala pjesama...a šta mislite o cecinim pjesmama (samo o pjesmama nećemo o njoj)
iskreno receno ovo novije su bezz,,,
meni je brena vrh a jel se sjecate starih pjesama od brene nekad su se case lomile kada se ona pojavi na tv.