emma.L -> RE: Privatni vrtici u SA (7.10.2010 13:24:19)
|
Eh, evo me sa informacijama. Poludnevni boravak 120 KM, doručak i ručak, između igranje. 2 tete na 15 djece, 3 grupe (1-3; 3-5 i predškolska). Ako su unutra, svi imaju različite aktivnosti u 3 prostorije, a ako su vani idu zajedno - zato je baš bilo veselo u dvorištu sada. Dvorište je čudo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] i tete kažu da se trude da djeca dosta budu vani. Prijedlog je da sačekamo ovaj mjesec (ja sam htjela u ponedjeljak da krene da ne gubi kontinuitet) jer teta nas uvjerava da ne treba tako bacakati djecu jedan tjedan tamo, drugi ovamo. Pa i logično je da bi ih zbunilo. Tako da ćemo na Eminu i naninu radost odmoriti i oporaviti se od ovih silnih upala i bronhitisa, pa pokušati ispočetka ovamo. Napomena, možda je kome bitno - svinjetina je u jelovniku i na to upozoravaju odmah. Svaki tjedan se mijenja jelovnik i ponedjeljkom ujutro je za 5 narednih dana izvješen na ploči. Iskreno, nisam bila unutra, ono s vrata što vidjeh je lijepo i veselo uređeno, ali ja bih Emu zbog dvorišta dala. Njima ne treba nalaz pedijatra, dovoljno je nalaz brisa.
|
|
|
|