misica -> RE: Privatni vrtici u SA (25.2.2010 10:33:24)
|
IZVORNA PORUKA: enisa_sara Ne, nije to forsiranje, niti naziv vrtića ima veze sa vjerom. Ako se ne varam, djeca vlasnika vrtića se zovu: sin Amel a kćerka Nur [sm=smiley1.gif] Ovako je izgledao program (dok je moja S išla): doručak, igranje, izlazak u dvorište, spavanje, 15 min. vjeronauka, cca 40 min. sekcija (folklor, recitacije, gluma, crtanje.....zavisi u kojoj je dijete sekciji), ručak, igranje 30 min. u igraoni Bambi, užina..... Možda sam redoslijed fulila al od prilike tako izgleda. da ne spominjem izlete, planine, škola plivanja, jahanja, informatika, engleski....posjete svim kulturnim ustanovama u gradu, svake sedmice im je dolazio neki zanatlija [sm=smiley1.gif], nastupi, takmičenja, čak su išli i na aerodrom, ulazili u avione, na željezničku stanicu. U vrtiću je prisutna medicinska sestra i doktorica [sm=smiley20.gif] Ma vjerovatno sam masu toga izostavila al vrtić je po mom mišljenju za 10! Ne želim da me iko pogrešno shvati ali ću reći, ni mm ni ja nismo vjerski "nastrojeni" tako da izbor vrtića Nur nije "prevagnuo" zbog vjerskog programa koji je prilagođen uzrastu djeteta definitivno! Takodje je i moj sin isao u ovaj vrtic i sve pet necete se pokajati [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|