Lavica28 -> RE: Privatni vrtici u SA (13.8.2015 11:09:22)
|
Mamita2013, Sovice su diiivneee :) i njih sam isla posjetiti, nemam nikakvu zamjerku apsolutno, sve mi se svidja, jedino mi ne odgovara lokacija, jer su na Vracama i to pod Trebevic se penjes do njh :( ali su mi se toliko dopali da ih nisam iskljucila kao opciju. Obisla sam i Bonum, isto je ok,lokacija meni super pase, al im je dvoriste na parkingu..ostaje mi jos Pony da vidim, ta tri su mi u uzem izboru, Kids Land cu da pratim jos, tek su poceli, al s toliko djece ne znam kako su mislili odrzavati kolektivni imunitet..bas mi je zao sto je tako, jer mi je jako blizu posla i super bi mi pasao.. Koji ste vi upisali ako nije tajna? Dajte jos iskustava molim vas....ide li icije dijete u Cvrcak na Malti, isto se nedavno otvorio. IZVORNA PORUKA: Mama2013 Lavica28 ... ako jos uvijek trazis meni se super ucinio edukativni centar sovice... tek su otvorili na novoj lokaciji i po slikama i prici djeluje odlicno, mi smo se vec upisali u drugi vrtic pa ako ne bude kojim slucajem dobro ovo je jedini koji bi jos uzela u obzir
|
|
|
|