Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cjelodnevni u vrtiću košta 260 KM mislim, poludnevni je 170 to znam sigurno,a možeš ih nazvati i pitati
hvala puno škorpija, svakako ću nazvati i dogovoriti upoznavanje i obilazak, za sada pokušavam skupiti što više informacija o vrtićima. tražim privatni vrtić i da je na potezu marijin dvor-hrasno. ako još neko ima neki prijedlog, bila bih zahvalna
Meni nije poznato da postoji lista čekanja. Mjesta još ima. Znam da će se kraj marta osloboditi još dva mjesta jer dvoje djece prelazi u stariju grupu. Dobro je da im se odmah javiš da te imaju u vidu. I ja sam ih kontaktirala relativno rano. Malac se već fino privikao. Tete su zaista fine :-)
Ima li neko dijete upisano u vrtic Palcic na Kosevskom Brdu? Kakvi su vam utisci? Mene odbija ono neadekvatno dvoriste uz cestu koje je uvijek u sjeni I hladovini, ali ako je sam boravak (minus neizlasci napolje) ok, mozda bih razmislila da upisem curicu tamo
Zanima me I taj vrtic Pony ako neko ima poblize informacije, ovo dosad sto su mi rekli, oprecni su utisci, neko je zadovoljan a neko se bas razocarao, ne kontam u cemu je fol. Jedino mi je kolegica s posla malo konkretnije ispricala (a podugo su vec tamo) I njen je utisak da kvalitet svakim danom opada sve vise, nekako u skladu sa sve vecim brojem upisane djece, kaze ona ode lagano sve u helac ko' steta niz vodu
Interesuju me privatni mini-vrtići u Novom gradu. Čula sam da takvih ima u kućama od Dobrinje prema Nedžarićima. Zna li slučajno neko za još neki osim Zvjezdice?
Dobro bi došao i kontakt, ako imate please.
Zahvaljujem se svima
Da li mi neko moze reci koliko je odprilike djece u jaslickim grupama? I koliko teta ide na tu grupu? Sta kada dijete ne jede jos evrokrem isl..? Da li mi mozemo donijeti? Ukoliko neko ima ove informacije a dijete je u jaslicama vrtiva Nur ili AmeluNur jos bolje. Hvala.
Moja curica je išla u vrtić Amel na Ilidži. Bila je u jasličkoj grupi, tada je imala 2 godine. Na 24 djeteta idu 2 tete, ali rijetko kada budu sva djeca tu, obično ih dnevno bude 17-18. Što se tiče hrane, čini mi se da su neke mame donosile hranu svojoj djeci. Ja nisam... nije mi bilo drago što jede viršle, paštete, smoki i slično, ali s obzirom da sam imala veće probleme sa tetom koja je dotada čuvala malenu, svjesno sam na to zažmirila. Trudila sam se kući da pojačam zdravu ishranu.
Interesuju me privatni mini-vrtići u Novom gradu. Čula sam da takvih ima u kućama od Dobrinje prema Nedžarićima. Zna li slučajno neko za još neki osim Zvjezdice?
Dobro bi došao i kontakt, ako imate please.
Zahvaljujem se svima
a šta fli Zvjezdicama? ima vrtić u jednoj kući u ulici Aleja Bosne Srebrene , ispod penija, preko puta kasarne Nedžarići