Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imam i ja jedno pitanje vezano za vrtić na mojmilo mislim da se zove prvi koraci, ne mogu nikako do br.telfona da dođem ....pa ako mi ko može pomoći....
Super beba, moze li se znati ime te pedijatrice mi u sarajevu nismo jos nasli nekog pedijatra koji nam odgovara. Je li vasa pedijatrica u nekoj bolnici radi ili je privatno?
dr. Gordana Vuković iz O. Maslić :) Jedna od traženijih doktorica :)
Ima li neko iskustva sa Dvojezicnim vrticem u B.potoku ?
Ja se ko sjecam da sam negdje citala neka iskustva o tom vrticu, ali vjeruj mi da pojma nemam gdje, ili ovdje na forumu ili negdje na fb...uglavnom koliko se sjecam hvalili su ih.
Ja nigdje nista ne mogu naci Cula sam ja pohvale,i upisala sam malu,ali eto voljela bih nesto iz prve ruke.....
ja sam od prijatlejice za san čula sve najbolje, nadam se da će se i ona javiti pa napisati svoje iskustvo iz prve ruke, ali mislim da na prethodnim stranicama ove teme imate puno detalja o sanu i iskustava majki
Ima li neko iskustva sa Dvojezicnim vrticem u B.potoku ?
Ja se ko sjecam da sam negdje citala neka iskustva o tom vrticu, ali vjeruj mi da pojma nemam gdje, ili ovdje na forumu ili negdje na fb...uglavnom koliko se sjecam hvalili su ih.
Ja nigdje nista ne mogu naci Cula sam ja pohvale,i upisala sam malu,ali eto voljela bih nesto iz prve ruke.....
Ja mislim da sam ipak citala na fb u nekoj grupi o tom vrticu, neko je pitao za taj vrtic i zene su hvalile, mene je interesovao iz razloga jer je kao dvojezicni,pa sam radi toga citala o tome, uglavnom podaleko su mi tako da nista od toga.
kula javi detalje a mozda bih i ja mogla otici do njih i meni su oni najblizi.
kad budete isle u san obavezno pisite sta su rekl ovdje. ja sam dtakodje jednom razgovrala sa direktoricom telefonski i dogovorila obilazak vrtica al kako sam se ipak odlucila za tetu jos jednu godinu otkazala sam.
poludnevni sigurno moze al neznam koliko je finansijki isplativo jer cini mise poludnevni d aje 18 a cjelodnevni 200? tako am bar nekad ranij evidjala u njihovom cjenovniku...
Evo mojih impresija iz vrtića San. Primio nas je direktor, pokazao nam sve prostorije, od dnevnog boravka, dvije spavaone, kuhinje i kupatila. Na prvom spratu su djeca preko tri godine a na drugom je jaslička grupa djece. Čisto je i uredno, rade dvije odgajateljice i jedna medicinska sestra. Djeca imaju u cjelodnevnom boravku i do 4 obroka odnosno, doručak, ručak i dvije užine. Izvode se svakii dan u park prekoputa, nema saobraćaja, sve u svemu zadovoljna sam vrtićem, tako da će moja djeca najvjerovatnije startati od 01.03. i to krećemo prvo poludnevni boravak prvu sedmicu, pa drugu polovinu marta ćemo krenuti sa cjelodnevnim boravkom... Prije svega imam još 15ak dana za papirologiju, ljekarka uvjerenja i ostalo...
Drage moje iskusne mame. Potpuni sam laik oko ovih vrtica. Potrebna mi je preporuka za curicu od 12 mjeseci neki super privatni vrtic u uzem centru kako bi mi bio blize poslu. Hvala vam
Drage moje iskusne mame. Potpuni sam laik oko ovih vrtica. Potrebna mi je preporuka za curicu od 12 mjeseci neki super privatni vrtic u uzem centru kako bi mi bio blize poslu. Hvala vam
mogu ti predloziti vrtic u koji ide moja kcerkica vec 2 godine, pony