Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, da li neka od vas ima iskustvo sa privatnim vrticem Sunce u II gimnaziji? Da li su uslovi ok, koja je cijena? Ako neko ima informacije, bit cu zahvalna.I da li imaju jaslice?
zna li iko išta o tom novom vrtiću pocoyo, barem broj telefona, danas bili u nuru da se upišemo i dočeka nas hladan tuš, kaže oni se zbunili, nema mjesta u njegovoj dobnoj grupi, eto mi smo prvi na listi, ako ko odustane zvaće nas, ma nek zabiju to e onda išli u suncokret, iskreno nije mi se svidjelo, zadah vlage me dočekao na ulazu, nemaju svoje dvorište, stan je mali, tete su ljubazne, hrana je fina (ajdin spucao komad pice), ali i rade do pola 6 što meni nikako ne odgovara, sutra idemo u pony u alipašinoj da pogledamo, ali i tamo su me oladili kad su rekli da rade do 6, ali eto običaj je da se djeca uzmu u pola 6, ma nema šane da stignemo, kontam i kako bi stigli do 6 da ga pokupimo, jooooj, gubim svaku nadu da postoji vrtić za nas, i mm i ja radimo do pola 6
zna li iko išta o tom novom vrtiću pocoyo, barem broj telefona, danas bili u nuru da se upišemo i dočeka nas hladan tuš, kaže oni se zbunili, nema mjesta u njegovoj dobnoj grupi, eto mi smo prvi na listi, ako ko odustane zvaće nas, ma nek zabiju to e onda išli u suncokret, iskreno nije mi se svidjelo, zadah vlage me dočekao na ulazu, nemaju svoje dvorište, stan je mali, tete su ljubazne, hrana je fina (ajdin spucao komad pice), ali i rade do pola 6 što meni nikako ne odgovara, sutra idemo u pony u alipašinoj da pogledamo, ali i tamo su me oladili kad su rekli da rade do 6, ali eto običaj je da se djeca uzmu u pola 6, ma nema šane da stignemo, kontam i kako bi stigli do 6 da ga pokupimo, jooooj, gubim svaku nadu da postoji vrtić za nas, i mm i ja radimo do pola 6
selebrtiti svi državni rade do 5 osim dječiji grad mojmilo i lastavice, koji imaju dvije smjene, bila sam u lastavici, jedna teta na 30 djece, a čistačica joj pomaže, a ajdin bi boravio tamo više od 9 sati dnevno, stvarno nemama srca da ga toliko ostavljam u prilično lošima uslovima, nikad ne izvode djecu van i gotovo da i nema igračaka, mm i ja radimo do pola 6
veselaa živimo na hrasnom brdu, ja radim u avaz tornju na željezničkoj, mm na skenderiji, eto relacije
veselaa živimo na hrasnom brdu, ja radim u avaz tornju na željezničkoj, mm na skenderiji, eto relacije
pa ne mogu vejrovati da nema neki vrtić koji radi do 18, mislim prije svega na privatni a da je na toj relaciji
vjeruj nema, a i ovi što se definišu da rade do 18, ustvari očekuju da dijete pokupimo u 17,30. ima još ovaj sportisimo kids, ali na panjinoj kuli, a ja nemam auto, a razmišljala sam sad je ljeto, izađem s posla, pokupim malca i u šetenju u vils, ili u grad na sladoled, a šta ću ja ako mi je dijete na panjinoj kuli, moram mm čekati da nas oboje pokupi
selebrtiti svi državni rade do 5 osim dječiji grad mojmilo i lastavice, koji imaju dvije smjene, bila sam u lastavici, jedna teta na 30 djece, a čistačica joj pomaže, a ajdin bi boravio tamo više od 9 sati dnevno, stvarno nemama srca da ga toliko ostavljam u prilično lošima uslovima, nikad ne izvode djecu van i gotovo da i nema igračaka, mm i ja radimo do pola 6
Mi smo zadovoljni ovim vrtićem na Mojmilu al' ipak ti je malo daleko, čini mi se.
zna li neko nešto o vrtiću SAN, to je vrtić iz grupacije An-nur iz hadžića, nalazi se u starom gradu (ulica budžak, joooj kako mi to zvuči ) oni rade do 20,30 sati
zna li neko nešto o vrtiću SAN, to je vrtić iz grupacije An-nur iz hadžića, nalazi se u starom gradu (ulica budžak, joooj kako mi to zvuči ) oni rade do 20,30 sati
To je vrtic koje je nedavno otvoren, kod Pivare su negdje. Ja sam samo reklamu vidjela, na zalost ne mogu ti pomoci sa informacijama.
pa ne mogu vejrovati da nema neki vrtić koji radi do 18, mislim prije svega na privatni a da je na toj relaciji
vjeruj nema, a i ovi što se definišu da rade do 18, ustvari očekuju da dijete pokupimo u 17,30. ima još ovaj sportisimo kids, ali na panjinoj kuli, a ja nemam auto, a razmišljala sam sad je ljeto, izađem s posla, pokupim malca i u šetenju u vils, ili u grad na sladoled, a šta ću ja ako mi je dijete na panjinoj kuli, moram mm čekati da nas oboje pokupi
Nas vrtic ima opciju "ponekad zakasniti" i to se placa 5KM/h, ali mislim da ti se to ne isplati. Inace rade do 17h. Nalazi se na Skenderiji.
pa jesi zvala na panjinoj kuli vrtić... imaju svoj prevoz...dovuku ti dijete pred toranj i pičite na vils
nazovi, porvjeri
sutra idemo da obiđemo tete čuvalice kdo bosmala, najbliže su nam, rade doduše do 5, ali pokušat ću vrbovati svekrvu da ide po malca, ili ću naći nekoga i platiti da ga pokupi u pola 5 i dovodi svekrvi, to nam j jedina opcija, a nije daleko, ali opet sve zavisi od toga kako se meni svidi vrtić , dečku je dosad svaki bio dobar, ja uđem da razgledam vrtić, a on se priključi djecu i ne gleda gdje sam
sutra idemo da obiđemo tete čuvalice kdo bosmala, najbliže su nam, rade doduše do 5, ali pokušat ću vrbovati svekrvu da ide po malca, ili ću naći nekoga i platiti da ga pokupi u pola 5 i dovodi svekrvi, to nam j jedina opcija, a nije daleko, ali opet sve zavisi od toga kako se meni svidi vrtić , dečku je dosad svaki bio dobar, ja uđem da razgledam vrtić, a on se priključi djecu i ne gleda gdje sam
Imas i "Palcic" na Kosevskom Brdu, ne znam do kad rade ali ti je blzu posla a nije ni preskupo, oko 200 KM cjelodnevni boravak.
Vrtić pocoyo mi je super,teta sa kojom sam razgovarala je predivna,rade od 7 do 18i30 imaju savršenu spavaonu dvorište hrana extta sve kuhano doručak,ručak,užina i dodatna užina nema paštete,salame viršle ma super ja sam svoju Hanicu upisala pa još samo da vidimo kako će se uklopiti a mislim da nećemo imati problema.... a imate i slike na fejsu pa koga zanima može da vidi i tako.... meni je super
Ne znam sto mi je izbrisan post,mozda zbog broja sto sam stavila ,ali samo da kazem da je moja kolegica zvala pocoyo i kaze da je teta pravo ljubazna i kako samm ja skontala upis je u toku a do 1.6 je besplatan boravak,ona je otisla danas da vidi pa vam javim detalje ovih dana. pusica
Ne znam šta je to toliko čudno što je teta ljubazna,kao što kaže dušarica ,,pravo ljubazna,, pa ne znam kakva to treba da bude ukoliko hoćeš da ostaviš svoje djete kod nje osim ukoliko nečeš da izreklamiraš ,, pravo,,neki vrtić
Ma nemam ja sta da reklamiram,nisam ga ni vidjela niti sam ja pricala sa tetom samo prenosim,mi imamo vrtic i zadovoljni smo s njim... mislim da svaka infor.moze biti od koristii...kolegica je obisla i jako je zadovoljna,da ne duzim, upisala je malog.
evo gledala sma fotkice pocoya i nije loš vrtić (naravno nije dobar kao naš ) lijepo je sređen, a velika stvar je što rade do 18,30, tako piše na stranici, zato sam odmah predložila taj vrtić mom radnom kolegi, on je zvao i njemu se rekli da dijete može ostati i do 19, uglavnom on je zadovoljan i rezervisao je mjesto, od 1. juna, vrtić se nalazi negdje preko puta mup-a, u stanu je, ali uređeno veselo, vidjela sam s prozora ima neko dvorište između zgrada sa zelenilom