RE: Privatni vrtici u SA (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

škorpija -> RE: Privatni vrtici u SA (30.3.2012 22:51:47)

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: abh

Zna li neko gdje se nalazi ovaj vrtic 'tete cuvalice' i koliko kosta?

Ne znam jel kasnim previse, ovaj vrtic je u privatnoj kuci odmah uz Bosmal [sm=smiley1.gif]
Za cijenu ne znam...

300 KM, rade do 17 sati

leonela -> RE: Privatni vrtici u SA (31.3.2012 22:15:53)

Malo su preskupi a po slikama bezveze prostor,a i naziv im nimalo ne obecava,zar nisu mogle biti malo kreativnije.Mislim po svemu sto sam vidjela da nisu pedagoski obrazovane ali skupe jesu,sto jest,jest.

salmy -> RE: Privatni vrtici u SA (31.3.2012 22:35:26)

Nije 300KM ja sam kontaktirala tete i cijena je oko 240,ako zelis da ti donosis hranu izadje oko 220

Mi se spremamo ako Bog da ici u ovaj vitic[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]mi smo odusevljeni,jos samo da se momak navikne[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

salmy -> RE: Privatni vrtici u SA (31.3.2012 23:15:49)

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: salmy

Nije 300KM ja sam kontaktirala tete i cijena je oko 240,ako zelis da ti donosis hranu izadje oko 220

Mi se spremamo ako Bog da ici u ovaj vitic[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] mi smo odusevljeni,jos samo da se momak navikne[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

bogami meni su rekli na fb poruku da je 300, to su oni smanjili cijene
Ovo je  njihov odgovor:

Cjelodnevni boravak je 240 KM s nasom hranom.....
bas mi je cudno,jer smo stalno u kontaktu,dali je moguce da su poskupile[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

bellla -> RE: Privatni vrtici u SA (31.3.2012 23:45:37)

evo ja bas gledam,kontakt sam "tete cuvalice"pocetkom januara,i poslale su mi detaljan odgovor,izmedju ostalog da je cjelodnevno cuvanje 240km(njigova hrana)i 200km(nasa hrana)i uopce nisu bezveze,prostor im je super uredjen,ja svoju djevojcicu takodjer mislim tamo dati na cuvanje:)

delfin -> RE: Privatni vrtici u SA (9.4.2012 11:47:10)

ima li neko neke informacije za vrtić blizu pivnice, mislim da se zove SAN? Vještice pronađe li ti odgovarajući vrtić?

Lady26 -> RE: Privatni vrtici u SA (9.4.2012 11:50:25)

IZVORNA PORUKA: leonela

Malo su preskupi a po slikama bezveze prostor,a i naziv im nimalo ne obecava,zar nisu mogle biti malo kreativnije.Mislim po svemu sto sam vidjela da nisu pedagoski obrazovane ali skupe jesu,sto jest,jest.

Prostor im je odlican, imaju dvoriste, iako nisu pedagoski obrazovane, odlicno rade sa djecom, raznih aktivnosti imaju, i jako su brizljive i pazljive tete...
I 240KM nije uopste skupo kakve su cijene u ostalim vrticima....

R&T@ -> RE: Privatni vrtici u SA (9.4.2012 11:53:55)

IZVORNA PORUKA: delfin

ima li neko neke informacije za vrtić blizu pivnice, mislim da se zove SAN?

To je vrtic u sklopu ustanove AN NUR...

delfin -> RE: Privatni vrtici u SA (9.4.2012 12:59:20)

tajra to sam i ja vidjela, al mi nije pozanto ništa o njima, njihovom radu, imaš li ti neke informacije?

R&T@ -> RE: Privatni vrtici u SA (9.4.2012 13:25:20)

Mm se raspitivao jesenas, on je htio da idu tamo...
Nama je bila pogodnost sto su imali popust za drugo dijete, i sto bi obje djevojcice bile zajedno u grupi...
Odustali smo jer smo se uspjeli organizovati da ostanu kuci...

babilon -> RE: Privatni vrtici u SA (9.4.2012 15:01:30)

je li iko zna za privatni vrtic na breki? tj je li jos u zivotu? prije par godina je radio, citala sma o njmu, pa reko da vidim kakva je sad situacija? je li iko vodi svoju djecu tamo? iskustva?
LP

vjestica -> RE: Privatni vrtici u SA (9.4.2012 16:20:18)

IZVORNA PORUKA: delfin

ima li neko neke informacije za vrtić blizu pivnice, mislim da se zove SAN? Vještice pronađe li ti odgovarajući vrtić?

dala sam je u vrtić Prvi koraci
tek je krenula prije 7 dana i zadovoljna sam [sm=smiley1.gif]

budućamama -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 10:03:14)

A gdje je ovaj vrtić?
Meni Unči ide kod teta Ane, u Zvjezdice, već 1,5 godinu. Ja sam fkt prezadovoljna.

IZVORNA PORUKA: vjestica

cura malo zakmeči kad tek uđe i uhvati se za mene, teta je uzme i uvede među djecu i prestane iste sekunde plakati [sm=smiley36.gif]
inače je super prihvatila vrtić [sm=smiley1.gif]

selebriti -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 10:05:49)

Imate novi privatni vrtić na Dobrinji V, u novoj zgradi, na trećem spratu. Cjelodnevni boravak kosta 300KM, a poludnevnKM 16o čini mi se. Poludnevni uključuje dva obroka.
Mislim da se zove "Teta vrtić" [sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 10:08:51)

a rješenje o registraciji? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
jel tražite isto pri upisu?

budućamama -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 10:19:40)

Ja nisam ništa tražila. Nisam potpisala nikakav ugovor (što je za mene neodgovorno jer sam pravnik po profesiji [sm=smiley36.gif]).
Meni je suština bila da je teta Ana primila Unči bez uvjeta s 11 mjeseci i da je o njoj brinula na način da sam ja bila prezadovoljna. I dan danas je tako.
Odnos je cijelo vrijeme bio i ostao profesionalan, imaju praktično tri obroka (doručak, supa pred spavanje i ručak nakon buđenja). Kada je bolesna, pitaju za nju kako je i šta je. Meni ljudski odnos znači najviše, a to sam ovdje našla prema mom djetetu i prema nama kao roditeljima.
Pa niko ne potpisuje ni ugovor s tetom čuvalicom, a povjeravate im i dijete i kuću i sve ostalo. Mislim da je to do osobe.

vjestica -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 10:26:43)

IZVORNA PORUKA: budućamama

A gdje je ovaj vrtić?
Meni Unči ide kod teta Ane, u Zvjezdice, već 1,5 godinu. Ja sam fkt prezadovoljna.

IZVORNA PORUKA: vjestica

cura malo zakmeči kad tek uđe i uhvati se za mene, teta je uzme i uvede među djecu i prestane iste sekunde plakati [sm=smiley36.gif]
inače je super prihvatila vrtić [sm=smiley1.gif]

tu je blizu tvog vrtića, a odmah pored doma zdravlja (roza kuća)

mamma mumi -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 14:42:47)

Da li znate da li u Centru, tacnije oko skenderije ima privatnih vrtica, a da nije >nur<'

Almaa -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 15:03:31)

mame, mene zanima kako placate kad djete ne ide recimo sedmicu ili par sedmica u vrtic, umnje li cijenu.
Ja svoju curu od pola marta ne vodim u vrtic, jer je bila prehlađene, a evo i pola aprila, a palniram cijeli april da je ne vodim i placam punu cijenu[sm=zmeden.gif]

leona81 -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 15:13:57)

IZVORNA PORUKA: Almaa

mame, mene zanima kako placate kad djete ne ide recimo sedmicu ili par sedmica u vrtic, umnje li cijenu.
Ja svoju curu od pola marta ne vodim u vrtic, jer je bila prehlađene, a evo i pola aprila, a palniram cijeli april da je ne vodim i placam punu cijenu[sm=zmeden.gif]

kod nas je prije bilo tako a sad u ovom novom imamo umanjenje ako dijete ne ide duze od 10 dana u toku jednog mj. i imamo umanjenje za godisnji

budućamama -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 15:37:48)

I kod nas je tako bilo, ali sad, ako dijete ne ide pola mjeseca /10 radnih dana/ plaćamo 150 KM umjesto 250 koliko smo prije plaćali mjesečno.

škorpija -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 17:58:48)

mama mumi na skenderiji ima privatni vrtić pipi diga čarapa ali nisam sigurna gdje se tačno nalazi, znam da su ga neke forumašice spominjale i imaš privatni suncokret ili sunce u radničkoj ulici na grbavici

M kao Mama -> RE: Privatni vrtici u SA (11.4.2012 18:00:28)

IZVORNA PORUKA: Almaa

pogledaj ugovor tamo ti sve piše, ja sam jučer odnijela opravdanje, i umjesto 180 uplatila 98 za april, jer nije išla 10 dana, ali morala sam donijeti opravdanje od dr.

azuro -> RE: Privatni vrtici u SA (13.4.2012 10:57:24)

Nije mi jasno, kakva su to obdaništa gdje se donosi hrana?

veeseelaa -> RE: Privatni vrtici u SA (13.4.2012 11:00:49)

IZVORNA PORUKA: azuro

Nije mi jasno, kakva su to obdaništa gdje se donosi hrana?

kako ovo misliš?

svugdje djeca imaju obroke al neki roditelji jer im je merak donose sve i svašta u vrtić, mislim na voće, grickalice itd

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>