RE: Privatni vrtici u SA (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

škorpija -> RE: Privatni vrtici u SA (3.3.2012 11:28:16)

IZVORNA PORUKA: hampsi

IZVORNA PORUKA: Dusarica

Hampsi, moja curica ide u taj vrtić i oni su radili svaki dan bez obzira na vremenske prilike, cak ljetos nisu isli na kolektivni. Jel tvoje dijete ide u taj vrtić?[sm=duda.gif]

[sm=zmeden.gif] Ja pokusavam pronaci da vidim sta sam pisala ali je nemoguce. Ne kontam, reklama nije bila jer vidim da svi pisu nazive vrtica.
Nije ni bitno. Ne, posto sam nezaposlena moja [sm=duda.gif] je samnom. Za taj vrtic sam cula od mog oca, meni ga je preporucio jer njegova radna kolegica ima neke veze s tim. Uglavnom, znam da su zaista strucni, gledala sam i na FB slike, cula jos dosta mama koje su prezadovoljne. Imaju dosta prostora za igru, hrana svjeza, ... Uglavnom sve naj, naj

koji vrtić je u pitanju

hampsi -> RE: Privatni vrtici u SA (3.3.2012 12:37:26)

Imas ga u prijateljima, ako napisem kontam obrisace opet [sm=smiley36.gif] Prvi koraci, kod DZ na Vojnickom

vjestica -> RE: Privatni vrtici u SA (5.3.2012 16:51:34)

gdje se tačno nalazi vrtić prvi koraci?
ja danas tražila, nit mi je ko znao objasniti gdje je, nit sam ga ja uspjela naći

salmy -> RE: Privatni vrtici u SA (5.3.2012 21:44:43)

Drage moje dugo razmisljam i dumam o vrticu "tete cuvalice" imam ih na fejsu i po slikama i razgovoru sa tetama sam zadovoljna.Medjutim zbunjuje me cinjenica da su registrovani kao igraona??
planirala ga sutra odvesti,ali sam totalno zbunjena,neznam jeli ima ugovor da potpisemo kod koga ostvaljamo djete?
Imali neko iskustva,vidim niko ga ne pominje ovdje....a imamo ga na fejsu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

mama75 -> RE: Privatni vrtici u SA (5.3.2012 21:48:26)

salmy ako ti ista znaci: i nas je vrtic registrovan kao igraona. Ja sam stvarno prezadovoljna, ugovor smo potpisali prilikom upisa, a sada svaki mjesec kada uplatimo pored onog "nota racuna" dobijemo i fiskalni racun.
za ove tete cuvalice ti ne znam nista, sem da sam i ja cula za njih tako preko FB. Sretno!

mama75 -> RE: Privatni vrtici u SA (5.3.2012 22:35:33)

Ja kada sam starije dijete upisivala u vrtic nisam bas puno razmisljala gdje da je dam. Upisala sam je u drzavni koji nam je bio najblizi. Posto nisam bila zadovoljna, prebacim je u privatni koji mi je isto tako bio "na ruku". U blizini nije bio nikakav privatni tada i ja cula za ovaj, otisla, svidjelo mi se i upisem je. I nisam se izradila. Sada i mala ide u isti vrtic. U principu, mislim a je sve to tu negdje. Bitno je samo da se tvom djetetu dopadne, a na djetetu stvarno mozes vidjeti da li mu je lijepo ili nije. E sada, ja po tom pitanju nisam nesto prezahtjevna osoba. Meni je bilo bitno da je dijete sito, da spava, da se igra sa djecom. Ja nisam radila, tako da sam je vrlo cesto ranije uzimala iz vrtica, da prosetamo i sl. Nadam se da ces kod teta cuvalica naci ono sto trazis [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

salmy -> RE: Privatni vrtici u SA (5.3.2012 22:46:09)

IZVORNA PORUKA: mama75

Ja kada sam starije dijete upisivala u vrtic nisam bas puno razmisljala gdje da je dam. Upisala sam je u drzavni koji nam je bio najblizi. Posto nisam bila zadovoljna, prebacim je u privatni koji mi je isto tako bio "na ruku". U blizini nije bio nikakav privatni tada i ja cula za ovaj, otisla, svidjelo mi se i upisem je. I nisam se izradila. Sada i mala ide u isti vrtic. U principu, mislim a je sve to tu negdje. Bitno je samo da se tvom djetetu dopadne, a na djetetu stvarno mozes vidjeti da li mu je lijepo ili nije. E sada, ja po tom pitanju nisam nesto prezahtjevna osoba. Meni je bilo bitno da je dijete sito, da spava, da se igra sa djecom. Ja nisam radila, tako da sam je vrlo cesto ranije uzimala iz vrtica, da prosetamo i sl. Nadam se da ces kod teta cuvalica naci ono sto trazis [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ne trazim ja nista posebno,bio je on u drzavnom i strasno....ugalvnom ispisala ga,i sa don ima traumu:djete nece u vrtic,place kad vidi da idemo u pravcu vrtica....ove tete su mi se svidjele,sam nastup(putem poruka na fejsu)....i svidja mi se sto u pocetku mogu biti sat-dva sa njim....i da prva dva puta su besplatni[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
u koji vrtic idu tvoja djeca?

Lady26 -> RE: Privatni vrtici u SA (5.3.2012 22:57:35)

IZVORNA PORUKA: salmy

Hvala vam,bas sam nalozena...pa se nadam da se necu izraditi

Ja ti mogu reci o jednoj teti...
Poznajem je licno....
Da je predivna kao osoba, brizna kao majka....i jako jako umiljato stvorenje, neiskvareno...obrazovana....
I ne sumnjam da ce Afanu biti lijepo tamo...

mama75 -> RE: Privatni vrtici u SA (5.3.2012 23:00:45)

Ma ja nisam imala problem sa privikavanjem. Ova starija je malo plakala na pocetku, a mladja bas nikad, cak place ako je ne vodimo u vrtic nego kod mojih. Ali ona je posebna prica svakako [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Meni se u drzavnom nije svidjela higijena tj nehigijena, a tete su stvarno bile za 10. Ime naseg vrtica i lokaciju saljem na pp da me ne bi neko ruzio za reklamu. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

vjestica -> RE: Privatni vrtici u SA (10.3.2012 10:01:01)

da ponovim pitanje - ja sma na alipašinu i oi još ima privatni vrtić u blizini?
znam za prve korake, ali me zanimaju sve opcije

leonela -> RE: Privatni vrtici u SA (10.3.2012 12:54:17)

vjestice imas na alipasinu c fazi,mislim da se zove "pcelica" odmah prekoputa marsa ali ne znam od koliko primaju i imas na dobrinji v (Nove zgrade) u stambenoj zgradi na 3 spratu teta vrtic.

vjestica -> RE: Privatni vrtici u SA (10.3.2012 13:22:35)

IZVORNA PORUKA: leonela

vjestice imas na alipasinu c fazi,mislim da se zove "pcelica" odmah prekoputa marsa ali ne znam od koliko primaju i imas na dobrinji v (Nove zgrade) u stambenoj zgradi na 3 spratu teta vrtic.

zar pcelica nije igraonica [sm=zmeden.gif]

Medić* -> RE: Privatni vrtici u SA (10.3.2012 14:33:53)

Ima li neko da mu dijte ide u Amel i Nur?

Pocimjem da radim a planiramo F dati u A&N na Ilidzi od maja. Vec me panika hvata oko adaptacije i svega ostalog, jer se maleni nikada nije od nas odvajao [sm=smiley13.gif]

leonela -> RE: Privatni vrtici u SA (10.3.2012 18:51:06)

Vjestice,pcelica je igraona sa cjelodnevnim boravkom,znaci ima obezbjedjeno sve i obroke i spavanje,tako sam ja shvatila ali ti odi i pitaj a imas jos jedan vrtic u blizini" Prvih koraka",odnosno iza njih Zvjezdica se zove u poslovnim prostoru ne mozes fuliti samo kreni ulicom iza doma zdravlja ravno i naletit ces na njih sa lijeve strane uz cestu.Ja sam sve obisla i odlucila se znas vec za koji[sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: Privatni vrtici u SA (10.3.2012 21:28:27)

medić slatki javi se forumašici mamarica, njena curica je nekoliko godina išla u amel na ilidži (nur je onaj na grbavici), čula sam se i ja  snjom i ona je bila zadovoljna

abh -> RE: Privatni vrtici u SA (12.3.2012 12:39:59)

Zna li neko gdje se nalazi ovaj vrtic 'tete cuvalice' i koliko kosta?

tajruš -> RE: Privatni vrtici u SA (12.3.2012 14:37:06)

abh,znam za teta vrtić na dobr.V,ali za ove tete cuvalice nisam čula

Mamarica -> RE: Privatni vrtici u SA (12.3.2012 16:01:03)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Ima li neko da mu dijte ide u Amel i Nur?

Pocimjem da radim a planiramo F dati u A&N na Ilidzi od maja. Vec me panika hvata oko adaptacije i svega ostalog, jer se maleni nikada nije od nas odvajao [sm=smiley13.gif]

Salji na pp sta te zanima, moja djevojcica je isla vise od 2 i po godine, pa smo je prebacili na Grbavicu radi preseljenja.

leonela -> RE: Privatni vrtici u SA (12.3.2012 21:07:10)

koliko sam mogla skontat po slikama vrtic je negdje u hrasnu[sm=zmeden.gif]

M kao Mama -> RE: Privatni vrtici u SA (21.3.2012 15:11:39)

evo da Vam dočaram malkice od današnje atmos. maskemabl u povodu proljeća, u organizaciji L vrtića, a pozvani su bili i ostali mališani, predivno je bilo

http://www.sarajevo-x.com/vijesti/sarajevo/vogoscanski-malisani-pozeljeli-dobrodoslicu-proljecu/120321119

shpagica -> RE: Privatni vrtici u SA (26.3.2012 10:07:02)

Ima li neko broj telefona vrtica "smiley" u pehlivanusi molim vas?

zagy -> RE: Privatni vrtici u SA (27.3.2012 12:44:38)

Ima li neko iskustvo sa Waldorfskim vrtićem Jabuka na Vracam?

mamana -> RE: Privatni vrtici u SA (27.3.2012 13:54:42)

Radni kolega od muža vodi curicu u taj vrtić i kaže da su zadoviljni, ali ja nisam pitala detalje. Koja je cijena ovog vrtića?

leonela -> RE: Privatni vrtici u SA (28.3.2012 21:41:35)

Ja mislim da je cijena oko 300km.

Lady26 -> RE: Privatni vrtici u SA (30.3.2012 12:36:10)

IZVORNA PORUKA: abh

Zna li neko gdje se nalazi ovaj vrtic 'tete cuvalice' i koliko kosta?

Ne znam jel kasnim previse, ovaj vrtic je u privatnoj kuci odmah uz Bosmal [sm=smiley1.gif]
Za cijenu ne znam...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>