|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli
13.7.2014 23:32:30   
lovepower
hej zenice moje drage
evo mene,kupili smo danas kolicauser posted image user posted image user posted image user posted image
graco mirage sa mickey mouse aplikacijom sa 240 snizena 144KM lagana,lijepa i slatka
sretnemo muzevu rodicu i kroz pricu nam ponudi as svojuuser posted image sjedalica je camova sa postoljem i samo se uklopi nema vezanja i daje nam ona racun jer ima garanciju jos uvijek kad cijena 293 KM njima kupio dajdza iz Amerike to smo rijesili i veliki kamen mi je pao sa srca
Almond uhh kako boli ja pijem donat mg svaki dan onu malu flasicu od tada ali morat cu malo stopirati jer mi je ubrzalo probavuuser posted image
odoh da spavam umorna sam samo da vam se malo pohvalimuser posted image user posted image
laku noc lijepo pajkiteuser posted image

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 726
13.7.2014 23:50:16   
Bubydina
user posted image user posted image znaci kupila si ih,
nisi se mogla stisnuti da ne kupisuser posted image
e nek si vala,da vam dobro posluze,
bas mi je drago da si to rijesila,
ja jedva cekam kad ce nama kupiti,
trebali bi krajem ovog mjeseca ili pocetkom augusta,
mi krevetic nismo jos sklopili,
i necu se zuriti,moram i posteljinu kupiti,
ali za to imam vremena.

Joj,zene uhvatila me panika,
ova moja danas cijeli dan me necim probada nisko,
tako me strah da nisu nogiceuser posted image
sreca sutra imam kontrolu pa cu vidjeti...
Samo mi jos ta briga treba...

Slatko mi pajkiteuser posted image

< Poruku je uredio Bubydina -- 13.7.2014 23:53:20 >

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 727
13.7.2014 23:54:54   
leme
Hvala vam puno,drage mamice. Samo Boga molim da sve prodje ok i jedva cekam da svog sincica drzim u rukama i zagrlim i izljubim :)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 728
14.7.2014 0:06:14   
Bubydina

IZVORNA PORUKA: leme

Hvala vam puno,drage mamice. Samo Boga molim da sve prodje ok i jedva cekam da svog sincica drzim u rukama i zagrlim i izljubim :)

user posted image jos jedna zimska bebica,bas nam se
zima plavi,izgleda ce biti najvise djecakauser posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 729
14.7.2014 1:00:55   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Bubydina

Ako bude pisulja i mene imat ce velik izbor da bira decka user posted image user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 730
14.7.2014 1:45:48   
Bubydina

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Ako bude pisulja i mene imat ce velik izbor da bira decka user posted image user posted image

user posted image neka,ove nase ljetne su se
morale za vratove hvatati,
kose cupati user posted image
ja jos nisam zeta nasla user posted image

15.08.2014. >Bambi<

Neposredna veza do poruke: 731
14.7.2014 2:00:21   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

user posted image neka,ove nase ljetne su se
morale za vratove hvatati,
kose cupati user posted image
ja jos nisam zeta nasla user posted image

Ja sam lamiji izabrala, 20 dana stariji od nje... Svekrva ce joj biti aBd za 10 ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 732
14.7.2014 8:03:23   
Misty_mama
'Jutro žene, kako ste? Ja evo na poslu.. Ne smijem više ovdje pisati da su mi prestale mučnine... Par puta kad sam napisala, odmah sutradan me ponovo uhvate user posted image U petak se pohvalih, vikend jedva preživih, koliko me je bilo uhvatilo.. Čini mi se bilo šta slatko da pojedem, odmah mi muka... Hajd', dobar razlog da ne jedem bezveze user posted image

Nego, zanima me slijedeće... Ja u prethodnoj trudnoći nisam radila, cijelu trudnoću sam išla privatno, pred kraj otišla u Opštu bolnicu, i to je bilo to.. Nikakvih kartona, ništa.. Osim, naravno, onog standardnog u ambulanti kod dr. opšte prakse.. E sad, neki dan mi priča poznanica kako ide privatno na preglede, ali s vremena na vrijeme ide u dom zdravlja, jer mora, zbog trudničkog kartona... Nisam je ispitivala ništa, jer ne zna da sam trudna, nešto mi se nije pričalo, pa da vidim ovdje... Ima li to veze sa zaposlenjem, otvaranjem bolovanja? user posted image Moj je karton sada u ambulanti u kojoj ja zbog posla moram biti..

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

Neposredna veza do poruke: 733
14.7.2014 8:30:38   
Ljubicica3
Ja ispratih m na posao,klanjala reko da malo uletim da vidim sta ima ovdje pa opet spavanka.
Vidim vi se dale u trazenje zetova -:),da odmah skinete I tu brigu sa vrata -:),izbor je veliki ovdje moze se ako djeca budu za -:).

Ilhana rr ...dobro si ti pa mozes ustrpiti da ne citas porodjajne price.

Ove sto imaju kontrole danas neka nam se jave kad zavrse kako je proslo I je li sve ok.
Malen@89 I Bubydina cini mi se I svakako sretno na kontrolama.
Odoh sad spavanka.

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 734
14.7.2014 8:51:31   
mishkica
Jutro..sretno na kontrolama okruglicama..user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 735
14.7.2014 9:04:32   
Bubydina
Jutro okruglice,
evo i nas,nisam se naspavala,legla u pola 4,
mama me probudila,
uspanicila da nisam u bolnici kad se ne javljamuser posted image
mene ko god zove samo ako se ne javim
odma misle da sam osla u bolnicuuser posted image
Umirem od straha zbog kontroleuser posted image

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 736
14.7.2014 9:06:33   
Misty_mama
Bubydina, sretno draga, i samo hrabro, biće ako Bog da dobro user posted image user posted image user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 737
14.7.2014 9:07:00   
Ilhana RR
Jutro :)

Ja u 7 ustadoh po jutarnju dozu droge :) i uleti na fb i u tom 8, reko da narucim novi internet kad kaze brze ce mi ukljuciti ako odem direktno te odoh i odma uze modem i ruter pa sad samo da sacekam da mi upale. Danas mi gase fiksni internet i tel, tel i nako ne koristim a beze pretplatu placam 7 eura...

Ljubicice, ne citam zato sto je moja snaha u prvoj trudnoci samo to radila i sviju zvala da joj ispricaju kako su se poradjale pa onda otisla istravljena na porod... Zasto bi to radila sebi kad nismo sve iste? Meni su govorili da ce mi trajati najmanje 24 sata porodjaj a trajalo par sati odkako su bolivi pravi krenuli... Imam lijepo iskustvo sa poroda i ne zelim ga kvariti :) samo sam ovaj put procitala proceduru CR jer mozda me ranije budu poradjali pa ako bi bilo to u pitanju da znam sta su mi opcije i nakon toga molim Boga da bude prirodnim putem...

Danas hB manje mucnina :)

Odoh pokusati ponovo zaspati ;) i nako sam oko tri zaspala, ja za vrijeme ramazana vazda poremetim spavanje a ovaj ni ne postim :/

Pisemo se :*

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 738
14.7.2014 9:07:28   
mishkica

Jutro okruglice,
evo i nas,nisam se naspavala,legla u pola 4,
mama me probudila,
uspanicila da nisam u bolnici kad se ne javljamuser posted image
mene ko god zove samo ako se ne javim
odma misle da sam osla u bolnicuuser posted image
Umirem od straha zbog kontroleuser posted image

Bice sve dobro Bubicuser posted image user posted image

M&M

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 739
14.7.2014 9:22:37   
leme
Jaoo zene drage, mene iscjedak ubiiii. Ne smijem bez gaze izac iz kuce inace ce mi donji ves sav mokar biti. Nekakav je poprilicno vodenast sa bjelkastim primjesama. Sve me strah da nije,ne daj Boze,plodova voda. Sutra idem na kontrolu i jeeeedva cekam.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 740
14.7.2014 9:28:20   
Ilhana RR

Jaoo zene drage, mene iscjedak ubiiii. Ne smijem bez gaze izac iz kuce inace ce mi donji ves sav mokar biti. Nekakav je poprilicno vodenast sa bjelkastim primjesama. Sve me strah da nije,ne daj Boze,plodova voda. Sutra idem na kontrolu i jeeeedva cekam.

Vjerovatno je bijelo pranje, sutra ce ti doktor/ica reci sta je. Ne sikiraj se, to nije zdravo ni za tebe ni za bebaru...

Ja ti vazda hodam sa uloskom, nasla sam ovdje jedne koje mi pasu jer nema nikakvih gelova i tako toga u njima... a inace imas one platnene koje su predobre :) ja ih trenutno nekoristim jer mm pere ves pa mi bezveze da mi to on radi...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 741
14.7.2014 9:38:09   
leme
Uhhh drzite mi fige :)

Neposredna veza do poruke: 742
14.7.2014 9:45:56   
marinčii
Jutro drage moje.
KAko ste ?
Meni vikend prodje dobro nosam povratila nijednom ,malo mi je bilo muka al to se da trpit samo da ne povracam.
BUBYDINA sretno na kontroli
MIMY XY cestitke na bebici a tebi brz oporavak.
LEME dobro nam dosla ja i ti smo u 6 dana razlike ,meni je termin 8.12-og.Sto se tice straha od poroda i mene pocesto uhvati ,jos kad se sjetim svog prvog poroda dodje mi da trazim carski al onda opet skontam da ni carski nije bezazlen to je ipak operacija pa me i to prodje ,pa onda koji dan ne mislim na to i onda opet sve ispocetka haha,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu leme)
Neposredna veza do poruke: 743
14.7.2014 9:51:25   
amrara
Jutro zene :D Ja jos nisam pocela osjecati bebu a eto 18aesta nedjelja. Doduse nemam kad ni osluskivati kad me tare zaftrkava i zaspi oko 1 svaku nocc. Malo je prehladjen pa je mozda i do toga.
Sad dok citam kontam imam kolica, nosiljku, sjedalicu, odjecu za djecake koju cu proslijediti jetrvi, za curicu ce se vec aBd kupiti mada mi ne pada na pamet da gomilam kao sa Tarikom. Opet svako nesto donese. :D
Nego jesam li ja jedina koja ne moze da nadje hlace za trudnice. Ili im je kroj grozan ili su preskupe. Svratila u onu prodavnicu u Importanne, hlace 160 KM , to mi bas previse ja kontala negdje max do 60 :D. I da gledala sam na Otoci u zatvorenoj, na jednom standu ocajan kroj, na drugom su 50 KM ali su uske ne moze se disati u njima. Isto oni manekenski krojevi samo sa stomakom :D

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 744
14.7.2014 10:21:05   
bambi1
Pozdrav zenice trudnice user posted image Evo meni testic pokaza user posted image , oko 6 sedmice sam user posted image

Kada ste isli na prvi pregled, jel mi rano? Neko kaze da ne treba prije 7 sedmice

< Poruku je uredio bambi1 -- 14.7.2014 10:22:38 >

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 745
14.7.2014 10:26:04   
rose 87
dan okruglice moje
ja jucer uzasna bila,imala glavobolju i povracala,tek pred spavanje pocela mi tableta djelovati i popusti me malo,pila sam paracetamol,on ne skodi bebi koliko znam,ali eto opet me sinoc uhvati strah,popila sam ga 2-3 puta do sad user posted image
mimy xy cestitam na bebici,uzivajte sad
budbydina i sve ostale koje imate kontrolu sretno...
novim user posted image - dobrodosle
ostale grlim jako,glava mi se opet javlja valjda me nece zaboliti opet

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 746
14.7.2014 10:26:31   
mishkica
Bambi cestitke i dobrodosla namuser posted image Mozes kad napunis 7 sedmica, ili 8, da odmah cujes i srculence..

M&M

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 747
14.7.2014 10:27:14   
rose 87

IZVORNA PORUKA: bambi1

Pozdrav zenice trudnice user posted image Evo meni testic pokaza user posted image , oko 6 sedmice sam user posted image

Kada ste isli na prvi pregled, jel mi rano? Neko kaze da ne treba prije 7 sedmice

ako se osjecas dobro i sve je ok,ja nebih prije 7-8 sedmice,cestitam,sve najbolje ti zelim user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 748
14.7.2014 10:31:58   
mishkica
Rose, mene su uzasne glavobolje prtaile kroz obe trudnoce, paracetamola u saku ne bi stalo sta sam popila, bar da su pomagali,nego malo umanje koliko bilo....

M&M

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 749
14.7.2014 10:32:10   
marinčii
ROSE sta je s glavom ,jel imas nizak tlak ?i mene pocesto boli al ja ne pijem nista jer meno paracetamol i ne pomogne preslab mi je pa onda necu da ga bezze pijem.Probaj popiti kavu s nekoliko kapi limuna ,rekose da to bas pomogne iako ja nisam probala jer u trudnoci ne mogu kave.
BAMBI1 dobro dosla i evo kako zene rekose nemoj zuriti ako se dobro osjecas ,sretno.
MISKICE kako si ti?kako cura

< Poruku je uredio marinčii -- 14.7.2014 10:33:32 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *