|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli
4.7.2014 19:24:00   
malen@89

IZVORNA PORUKA: vanchi88

cure
ja sam user posted image user posted image

:)

Cestitam user posted image user posted image user posted image bogami zaredali djecaci,jedno vrijeme smo samo ja,ljubicica i swedica imale user posted image kad smo kod SWEDICE javi nam se nekad user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 376
4.7.2014 19:25:56   
Andy_Bec23
Al smjesno mene pita doktorica jel znate spol ja reko neznam , kaue jel zelite znat ja se okrebem ka monitoru i kazem vidim cunu decko je ona me pogleda i kaze kako znate? Ja reko vidim cunu ;) a i pretpostavljala sam da je decko ;) al to je bilo smjesno razgovor izmedju nas svije haha

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 377
4.7.2014 19:29:19   
Andy_Bec23
http://www.Slikomat.com/slika/5703737.htm]user posted image

Evo vako izgleda mjerenje grlica ;) moj je preko 5 cm juhuu sad vidjeh mjere dole i to se zbroji ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

Neposredna veza do poruke: 378
4.7.2014 19:37:21   
malen@89
I ja sam jasno vidjela nogice i nesto veliko kako visi izmedju hahahaahh,tad jos najbolje,i kasnije je nama dr.pokazivao cundaricu al ja nisam bas to mogla skontatiuser posted image
Super za cervix moj je bio 3,7 blago skracen pa sam od tada na mirovanju al ne strogom,i nikad mi ga vise nije ni izjerio samo me pita svaki put jel bilo kontrakcija ja kazem nije i to je to.

Neposredna veza do poruke: 379
4.7.2014 19:59:08   
lovepower
hejj curice moje drage,uhh sto nam se danas plavi tema mashAllah cestitam vam na djecacima drage moje...
ma malena i ja nosim djecaka kako si mene zaboravila,ali meni je doktor pokazivao prosli put ali ja nisam nista skontalauser posted image ,danas bila na kontroli sve uredu nije mi pokazao bebu tolika je guzva bila Boze sacuvaj ali samo nek je sve ok,sad maleni prednjaci zadkom a do sada je glavicom nadam se da ce se okrenuti do poroda,navijajte za nasuser posted image
andy user posted image user posted image za kontrolu
prekini se vise toliko sikirati,samo stetis i sebi i bebi iduci put kad dignes paniku dobit ces batineuser posted image
sta nam je sa Ajlom nek nam se javne da vidimo kako je ona i kako je bebica
mi odosmo malo u goste pa se tipkamo kasnije

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 380
4.7.2014 21:33:56   
Bambina.
Marinciiiiiiiiii Pa si si zenoooooo, ja te pozelilauser posted image Sta ima kod tebe? Vidim da mucnine jos nisu popustile, druzim fige i od srca se nadam da ce uskoro popustiti.
Vanciuser posted image zauser posted image Nek'' vam je ziv i zdavuser posted image user posted image user posted image
Andyuser posted image user posted image zauser posted image Vidis kako su tebi vidjeli. Baaas mi je drago zbog tebe, uzivaj, opusti se, smisljaj ime za svog prica. Mozda meni nisu vidjeli jer nema nista imedju nogu. Mozda vam ja urozim malo taj decembar. :) Mozda dr ne vidi jer nema nsita izmedju nogu :) Ma samo nek'' je sve dobro.
Ilhana Je li prestalo da ziga? Nadam se da si dobro.
Vjerujete li vi meni da bih sad otisla privatniku i rekla: Ne zanima me, uvecavaj, okreci, cekaj da se okrene beba, pregledaj sat vremena samo reci sta jeuser posted image
Ma bezze mi malo sto mi rece da je rano jos kad ja znam da se u sedamnaestoj sedmici moze vidjeti ali eto...

< Poruku je uredio Bambina. -- 4.7.2014 21:38:36 >

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 381
4.7.2014 21:52:13   
Bubydina
Kod mene cijelu trudnocu samo takve slike cervixa s UZ
nigdje bebeuser posted image

Bas mi je drago zbog vas sviju,jos da nam i Bambina saznauser posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 382
4.7.2014 21:59:49   
Bambina.
bubydinauser posted image pa gdje siiii? Kako si sad? Pisala sam ti ja i pitala za tebe ali sigurno nisi procitala....

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 383
4.7.2014 22:09:10   
Bubydina

IZVORNA PORUKA: Bambina.

bubydinauser posted image pa gdje siiii? Kako si sad? Pisala sam ti ja i pitala za tebe ali sigurno nisi procitala....

Evo mene draga,isto nam je uvijek,
danas me je bas bolilo,cijeli dan mi je bio uzas,
ali trpim pa da samo sto duze izdrzimo...
Nije mene dugo bilo ovdje,prije par dana sam se "vratila"

user posted image user posted image user posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 384
4.7.2014 22:52:45   
Ljubicica3
Sto se ja umorih danas...isla u porodiliste da se registrujem kad dole guzva kaze moras cekati sahat vremena I tako I bilo.
Bas je bilo krcato trudnice,posjete brisk a djece u cekaonici.
Neke dosle da se porode uhhh otpuhuju na veliko,jednoj prvo dijete pa posla plakati strah je reko bolje cuvaj snagu za poroda kaze ona meni lahko je tebi kad ti je 3...reko isto boli svaki put user posted image .
Kad sam dosla kuci napravim hljeb,napunim paprike,usisam I onda se pocastim hurmasicom,sad sam se izvalila I odmaram do iftara.
Jutros mi je izisla nekakva sluz malo smedjkasta mozda je sluzni cep I ledja me u dnu zigicaju.Mozda krene uskoro.
Samo da bude sa hajrom aBd.

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 385
4.7.2014 22:58:14   
Ljubicica3

IZVORNA PORUKA: vildanab

user posted image

Drage moje evo da malo vidite mog malog princa. Mama ga presvlaci i stavio prst u usta koliko je gladan ne moze da ceka. Super smo oboje hvala Bogu. Mene rana boli jedva sjedam i krecem se al sta sam prezivjela dobro je. On masalla doji, spav, kaki.... Preponosna sam mamica

Slatkis mali,vidi prstica!
Vrijeme je i bilo da nam I djecaci ovdje podju pozirati samo nam se djevojcice radjaju user posted image .
Neka su nam zivi I zdravi.

(odgovor članu vildanab)
Neposredna veza do poruke: 386
4.7.2014 23:20:55   
Bubydina

IZVORNA PORUKA: Ljubicica3

Sto se ja umorih danas...isla u porodiliste da se registrujem kad dole guzva kaze moras cekati sahat vremena I tako I bilo.
Bas je bilo krcato trudnice,posjete brisk a djece u cekaonici.
Neke dosle da se porode uhhh otpuhuju na veliko,jednoj prvo dijete pa posla plakati strah je reko bolje cuvaj snagu za poroda kaze ona meni lahko je tebi kad ti je 3...reko isto boli svaki put user posted image .
Kad sam dosla kuci napravim hljeb,napunim paprike,usisam I onda se pocastim hurmasicom,sad sam se izvalila I odmaram do iftara.
Jutros mi je izisla nekakva sluz malo smedjkasta mozda je sluzni cep I ledja me u dnu zigicaju.Mozda krene uskoro.
Samo da bude sa hajrom aBd.

Tebi je to izgleda polako krenulo,nek ti bude hairliuser posted image

Imas li fb ???

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 387
4.7.2014 23:26:26   
rose 87
user posted image ja samo da se pozdravim,bila kod svojih na iftaru,a citav dan u dvoristu u bazenu se djecak danas kupao tako da nisam svracala ovdje
vildana djecak je presladak,dusa draga,da vam je ziv i zdrav punooo godina
andy i vannci cestitam za user posted image ,neka su i oni zivi i zdravi svojim mamama,mene moj kad pita a sto si ti mene mama rodila ja kazem da me ima ko cuvati kad ostarim,pa eto da i vas vasi aBd cuvaju
marincii ja pitala par puta za tebe i ja sam mislila da si zbrisala na more,ali naumpale su mi i tvoje mucnine i ja kad ih imam ne sjedam za racunar
ljubicice kod vas danas praznik jeli tako,joj ja u subotu ocekujem goste iz daleke vam zemlje,jedva cekam,ti se se znaci najavila,sad samo da bebica krene,iscekujemo je,kad krene neka je sretno i hairli
ostale ljubim vas,milkite pupe ...

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 388
4.7.2014 23:45:29   
malen@89
Vece zenice,
Jestel mi pospale,ja bila kod seke na veceri,joj unistila sam se,kaze meni od brata mala ti tetka ako budes toliko jela kad se porodis ostat ces debela user posted image ,lopuza jedna al sta me briga ja sam 4 godine cekala da budem debela tako da se necu zamarati kilogramima mada sam svjesna da nekad pretjerujem user posted image
Lovepower nisam te bona zaboravila al mislim da ti nisi znala u periodu kad smo mi otkrile pa zato sam to rekla,a sad nam i miskica,i new mama cini mi se cekaju djecacice tako da su se tu negdje izjednacili user posted image iuser posted image .
Laku noc i lijepe snove vam svima zelim user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 389
5.7.2014 0:19:56   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Marinciiiiiiiiii Pa si si zenoooooo, ja te pozelilauser posted image Sta ima kod tebe? Vidim da mucnine jos nisu popustile, druzim fige i od srca se nadam da ce uskoro popustiti.
Vanciuser posted image zauser posted image Nek'' vam je ziv i zdavuser posted image user posted image user posted image
Andyuser posted image user posted image zauser posted image Vidis kako su tebi vidjeli. Baaas mi je drago zbog tebe, uzivaj, opusti se, smisljaj ime za svog prica. Mozda meni nisu vidjeli jer nema nista imedju nogu. Mozda vam ja urozim malo taj decembar. :) Mozda dr ne vidi jer nema nsita izmedju nogu :) Ma samo nek'' je sve dobro.
Ilhana Je li prestalo da ziga? Nadam se da si dobro.
Vjerujete li vi meni da bih sad otisla privatniku i rekla: Ne zanima me, uvecavaj, okreci, cekaj da se okrene beba, pregledaj sat vremena samo reci sta jeuser posted image
Ma bezze mi malo sto mi rece da je rano jos kad ja znam da se u sedamnaestoj sedmici moze vidjeti ali eto...

Ma ziga i dalje, svaki put kad odem u wc pritisnem malo da vidim sa nece procuriti jer kad me je napipala prvo je pitanje bilo dali mi iko od krvne rodbine ima rak na dojkama...
Ovdje idu privatniku, samo sto kosta 100e da saznaju spol jer nece ovi doktori da kazu uvijek :/
Bolje sam veceras nego jutros :)

Malen@, kaze meni moje rodjeno dijete neki dan "Oj mama sto ti mozes pojesti" a dva dana povracala bila pa izgladnila...

Nego danas stadogh na vagu, ja -12 odkako sam zatrdunila... Jos 2 kg smrsala... Neznam kako jer stvarno jedem redovno i sve vise i vise vracam se onom svom sa puno povrca, doduse vegetarijanac sam al ipak i tjestenjina i hljeb jedem vise nego inace al ipak mrsam... Al dobro je ne bunim se, vratim ja ovo kad zivnem ;)

Ujutru u 9 Lamija ima zavrsetak na plivanju al ne znam dal da je vodim, sledece sedmice i nako kastavlja a u 9 temperatura niska pa bas i nije idealno za kupanje al eto vidjet cu ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 390
5.7.2014 0:57:15   
maca76
Samo da vas pozdravim!!

Veceras bila kod radne kolegice na iftaru i naravno sam se prejela,ali sam otisla po mm i natjerala ga da hodamo po gradu.
Dosli smo maoprije.... jedva se raspremili....

New mama...bolje sam i manje me boli zeludac...Hvala na pitanju.
Pocela sam da radim ima mjesec...nadam se da cu jos bar do sredine septembra izdurati.

Tri jutra sam nosila urin,a nalazi tek u srijeduuser posted image . tako da moram cekati kontrolu...tamo cetvrtak ili vec kad bude dezurni dr.
Nesto sam nestrpljiva jedva cekam kontrolu...

Citala sam sta ste pisale..ali stvarno sam se na pola vec pogubilauser posted image Plaho ste bile vrijedne.

Imal li kakvih novosti od julski terminusa??

Sve vas ljubim punooooo!!!

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 391
5.7.2014 8:55:49   
malen@89
Jutro bebelice,
hajd da i ja jedno jutro zovem na kafu ili caj pa sta ko voli bujrum.
Ja sinoc sanjam da sam se porodila,i lijepo sam vidjela svoga sinceka i uzela ga u narucje,osjetila sam mi i miris svoje bebare kad sm se probudila bas mi bi krivo.Al evo moj prco od kako sam oci otvorila,podsjeca me da je tu user posted image .
Popijem kafu i odo peglati drugu turu odjecice dok nije bas ugrijalo.

(odgovor članu maca76)
Neposredna veza do poruke: 392
5.7.2014 9:49:28   
lovepower
jutro i od mene...
malena hvala na kafici...
viken je pa cete se slabo javljati uzivajte,koristite lijepo vrijeme,ja cu citav dan biti kuci
evo malkice doruckujem pa cu piti ness tek sam ustalauser posted image
poz za sve okrugliceuser posted image user posted image
user posted image

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 393
5.7.2014 10:14:09   
Bambina.
Bubydina Dusa draga, ne daj se, samo sabura. Ja kad sojetim da nesto zigne ja ti dignem noge na nesto visoko i legnem na bok. Uzimas li magnezijum direkt? Ja zimam od 375mg, to je potrebna dnevna doza, opusta misice, nema kontrakcija...To mi je dr savjetovala iako ih nisam ni imala, a svaki slucaj. Kaze apotekarka da je trudna, uzimala bi ga svaki dan, sve dok se ne porodi...
Ilhana I ja sam imala problema sa dojkom. Imala sam prosirene mlijecne kanale kao dojilja, zigalo me, probadalo. Isla sam na ultrazvuk i i mene su pitali je li neko imao carcinom dojke. Ja sam rekla da nije niko, kao sto i nije. Meni ti se za dva mjeseca pojavi jedna "loptica"velicine jednog cm koj sam mogla pomjerati prstom, ma kao kliker, na ultrazvuku kazu da je gusta gusceg sadrzaja. Urade mi punkciju i kazu da je filidni dobrocudni tumor..To je bilo prosle godine u februaru. Bila sam 7 sedmica trudnoce i izvadili su mi to u lokalnoj anesteziji, samo napravili rez (koji se sad skoro i ne vidi) i izvadili tu "lopticu". U tvom slucaju je normalno da se prosiruju kanali i da ziga jer se mlijecni kanali i trebaju siriti. Ipak se nesto desava i to je nrmalno. Tako da ne brines, kad se desi bez ikakvog razloga onda moze da bude nesto, a i da se lako rijesi kao kod mene.

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 394
5.7.2014 11:30:27   
Bubydina
Bambina ma pijem ja obavezno mg 375 ,
ali dzaba,i uz to imam bolove
A lezim non stop,ustanem samo do wc-a
sinoc sam mislila da cu morati u bolnicu
nije mi ni danas nesto bolje
ali ne mogu nista...
da bar izdrzim jos 2-3 sedmice

< Poruku je uredio Bubydina -- 5.7.2014 11:32:05 >

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 395
5.7.2014 11:34:44   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Bubydina

ali ne mogu nista...

dobro si ti vec izgurala,miruj, ne briniuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 396
5.7.2014 11:42:54   
rose 87
ej okruglice nema vas,ja u poslu nekom,pa samo provirila da vidim jeli sve ok
bubydina user posted image user posted image user posted image kad se rodi user posted image sve ce to mirovanje i bolove mami nadoknaditi mirisom svojim i posebnom ljubavlju kakvu samo djeca mogu pokazati,nedaj nam se

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 397
5.7.2014 11:52:55   
Ilhana RR
Jutrooo ja do sada spavalauser posted image user posted image

Bambino, nisam imala problema sa dojenjem al vidjet cemo sad nego to u januaru sto me brine al ni ja hB nikog nisam imala sa rakom dojki u rodbini pa se i manje sikiram a evo i manje ziga ;)
Evo da dodam da mi nesto providno iz sike izlazi, valjda je radi toga zigsla... Sad vidjoh...

Oj ovdje danas lijepo vrijeme, kontam da uzmem Lamiji bazen da napunim pa nek se dijete brcka... Da vidim hoce li od brata da dodju pa i one zajedno... Bice lijepo vrijeme ovih dana pa se isplati a mozda to uradim kod moji, bolje im je dvoriste hahaha

Danas subota i ko da gledam mnoge od vas nece biti online :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 398
5.7.2014 12:19:44   
Bubydina

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

ali ne mogu nista...

Jesam draga dosta izgurala,ali beba je sitna
pa je to problem
da ima vise na kilazi ne bi se toliko plasila
prijevremenog poroda
ali bit ce onako kako je On odlucio
saburim
user posted image

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 399
5.7.2014 12:19:47   
Bubydina

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

ali ne mogu nista...

Jesam draga dosta izgurala,ali beba je sitna
pa je to problem
da ima vise na kilazi ne bi se toliko plasila
prijevremenog poroda
ali bit ce onako kako je On odlucio
saburim
user posted image

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koji je vas operater?
anidla

Kome ste dali Vase povjerenje?

BH telecom (83%)

M:tel (9%)

Eronet (8%)

Broj svih glasova: 168

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *