veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman A moram i ovo reći jer uvijek nailazimo na to da smo se sa takvim osobama i zabavljali i prije smo trebali znati šta ne ide. Brak i zabavljanje su dva različita pojma i situacije. Brak se odvija pod skroz drugačijim okolnostima u odnosu na zabavljanje kad si slijep i zaljubljen i kad se i partner predstavlja u najboljem svijetlu. Naravno, ima tu i stvari koje se mogu primijetiti i tada, ali uglavnom ih tada ne vidimo, dok ne počnemo suživot.. A za voljenu osobu se sve, ne da može, nego želi uraditi.. Čuti ju je sasvim dovoljno. draga moja, brak bi trebao biti bolji od zabavljanja zbog mase razloga prvo jer imate zajednički dom, djecu, jer dijelite svaki detalj od jutra do sutra zar brak stoga nije nešto jače, posebnije od veze? a inače , vezano za taj tvoj problem, kod mene važi pravilo "nemoj ništa na silu" draga moja ako on nema poretbu da bude sve to što ti očekuješ prema tebi,prema vašem odnosu, nema ti vajde upirati, muškarac kad voli kao i žena djetinjast je, spontan,smotan ma koliki mačo inače bio,sladak, romantičan, umiljat,uvijek zaintersovan za sex koji će inicirati ne jednom dnevno nego više puta,kad god te vidi,kad god te dodirne ... itd imaš pravo da tražiš to, odnosno da očekuješ takvo što, samo to nećeš dobiti nikakvim presingom, jer toga ima il nema e sad ko ti ja savjetujem da ti njega nogiraš,ma ne, možeš i tako da živiš, da prekrižeš svoje snove o odnosu sa svojim partnerom, da živiš s njim mehanički a da svoju ljubav kanališeš ka nečem drugom, ka djeci npr sad kako bi ja, nije ni bitno, samo znam da bi se kao i ti osjećala grozno