D_K -> RE: Ljubavna iskušenja u braku (23.2.2009 11:15:50)
|
Slazem se sa hanom, maidom, Shee (joj herka, herka) itd. i sve vas pozdravljam.. Kod mene se desi da mi nekad dobro pukne film, iznerviram se, umorim se i svasta nesto ali ne dozvoljavam ni tada da me neki kompliment dirne pa da pomislim da bi sa nekim imala nesto vise.. I kada sam najljuca, kad jutros kad nisam rijeci progovorila sa muzem - grrrr, ne pada mi na pamet da se povodim za necijim komplimentom ili za necijim pogledom ili dobrim izgledom.. I tada, kao i sve vi, znam da je ona za mene najbolji i da me postuje i da me voli najvise na svjetu a brak nije samo 'cile - mile'.. Sreca je da losi trenuci traju kratko i da cemo se danas do rucka pomiriti, pogledi ce nam se sresti i ja cu se nasmijati i reci mu sto sam bila ljuta..I to djelim samo sa njim i opet kad pogledam i zbog toga mi je drag.. I naravo da nije kao u vezi kad se nismo nikad, bas nikad posvadjali ili naljutili jedno na drugo ali to je zivot, treba biti realan.. Eh, napisah se ja.. A da mi neko da kompliment u muzevom prisustvu sa namjerom da flertuje sa mnom.. pa ja bi propala u zemlju.. a tek sto bi se mom muzu svidjelo, ne idi ne pitaj..
|
|
|
|