Ljoki80 -> RE: i sika i flašica? (12.11.2009 12:22:42)
|
IZVORNA PORUKA: bebbe Mila LJOKI80! Nije lako biti mama dojilja. To je najljepši i istovremeno najteži posao na svijetu. Mame su osjetljive, obaveza nebrojeno, ljudi okolo i nemaju puno razumjevanja. Ne treba ga ni tražiti. Zato imamo jedne druge. Ja evo još malo pa godinu dana dojim. Moja beba je bila jako sitna, tako da je prva dva mjeseca jela flasicu i siku. Onda je sama odbacila flasicu. I sada obozava da doji. Od samog pocetka jedem zdravu hranu, jer i inace ne jedem nezdravo, i nicega se ne odricem. Dakle, ne poijem gazirano, jer i inace ne pijem gazirano, ne konzimiram alkohol, ne pusim, ne hranim se praznim kalorijama, a pijem jako puno i tvrdim da je tekucina, pa makar i samo voda, kljuc do uspjeha. Ne sekiraj se, ako nemas apetita, natjeraj se da pijes. Apetit ce se polako vratiti, a sve sto je potrebno za mlijeko organizam ce uzeti iz tvojih zaliha. To je bolje, nego da na silu jedes. Pojedi malo, koliko mozes, ne razmisljaj o ruznim stvarima, jer ruzno dodje i prodje. U zivotu je to tako. Pogledaj bebosa pored sebe, posveti joj se maksimalno, odmaraj se, a mlijeka ce biti k'o u onoj prici o kozi i sedam kozlica:), vidjeces.... hvala ti od srca bebbe...evo opet suze...sta mi je danas... zaista imam jaku zelju da nastavim dojiti moju malu dušicu i srce mi se cjepa sto joj moram dati AD mlijeko, ali evo jutros od šest sati forsiram samo siku i valjda cemo ponovno uspostaviti kontakt... velika pusa
|
|
|
|