salmy
|
IZVORNA PORUKA: Gracanka Dosad nam je dolazilo 40-50 KM,prošli mjesec 60 KM ,sad 70 KM Puno mi je,sad sam počela kuhati na struju ali kuhala sam i prošlog ljeta pa mi nikad nije došlo više od 50KM. Mašinu za suđe ne koristim,nije mi potrebno,troknerice nemam,mašina za veš radi 3-4 puta sedmično,peglam samo po potrebi,usisavam svaki drugi dan,kompjuter radi često (možda zbog toga ),jedan frižider uključen,bojler je stalno radio,sad ćemo ga paliti samo po potrebi,mada ja mislim da tad troši više,ali eto da pokušamo i to,stvarno ne znam do čega je. Evo sad razmišljam i o tim štednim sijalicama,što neko spomenu,to su one bijele,duguljaste,ili? Mada je kod nas uključena uvijek jedna ili dvije,i kad krenemo leći gase se,ali eto,vrijedi pokušati Mozda jeipak do bojlera on vuce kao i protocni! pokusaj ga paliti kad je jeftina! Nama dodje najvise 30km plinski je bojler a peglanje i masina kad je jeftina! Stedne sijalice se meni licno ne svidjaju cudnao brate osvjetljenje,ne prirodno.Ili imaju neke druge bolje! kod nas su pretezno lampe,ali vodim racuna da ne gore bespotrebno
|