Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko trošite električne energije 29.11.2009 18:26:22
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Kod nas uvijek 60 km. Ali meni je to puno, jer je u kuci sve na plin, bojler, sporet, grijanje... Pocela sam prije 2 sedmice pratiti jeftinu struju. Evo za one koje ne znaju jeftina je u zimskom periodu od 13h-16h i od 22h-o7h svaki dan i nedjeljom cijeli dan.
Samo da vam javim, kao sto sam gore napisala pocela sam pratiti jeftinu. I gle cuda racun mi veci dosao!!! Ja poludila. Sad je 80! Ccccc lopovi jedni!
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 15:27:39
ebru
Mi placamo mjesecno 150 €,stim da se i grijemo na struju i imamo uvijek toplu vodu!.Godisnje se obracunava struja i ako manje potrosimo,dobijemo nesto para nazad,ako potrosimo vise jos nadoplatimo!Imamo TA peci(2 ukljucene)kkoje kad je hladnije vrijeme i ne ugriju dobro,al sta je tu je,sto se mora,mora se...
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 15:35:10
Mya_81 RR
Kod nas uvijek 60 km. Ali meni je to puno, jer je u kuci sve na plin, bojler, sporet, grijanje... Pocela sam prije 2 sedmice pratiti jeftinu struju. Evo za one koje ne znaju jeftina je u zimskom periodu od 13h-16h i od 22h-o7h svaki dan i nedjeljom cijeli dan.
Samo da vam javim, kao sto sam gore napisala pocela sam pratiti jeftinu. I gle cuda racun mi veci dosao!!! Ja poludila. Sad je 80! Ccccc lopovi jedni!
Zaista jesu
Ne znam od kojeg računa ti se povećalo i ne znam od kojeg mjeseca počinje skuplja struja (kao zimska tarifa) lopovi i ništa drugo
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 15:40:26
Anoniman
bogami nama dodje svaki mjesec po 150km. neplacam ja al placa svekar sve se to svodi na jednu kuci,jedan trosak on placa i tel.takodjer obadva al vise bi voljela pojedinaco al hajd nej se Jer,dodju njemu cekovi,pa zna nekad gundjat zbog tel.racuna!!
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 15:49:12
ebru
IZVORNA PORUKA: sara.at
i mi 100e mjesecno a grijanje je na plin kao da snadbijevam elektranu
Hehe,mi cekamo da nam se gazdarica smiluje da uvede grijanje(a hoce,dovodila je nekog majstora skoro)pa da ovo smece od peci izbacim vec jednom...uzasne su,kud su stare ko i ja
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 15:54:43
sara.at
IZVORNA PORUKA: ebru
IZVORNA PORUKA: sara.at
i mi 100e mjesecno a grijanje je na plin kao da snadbijevam elektranu
Hehe,mi cekamo da nam se gazdarica smiluje da uvede grijanje(a hoce,dovodila je nekog majstora skoro)pa da ovo smece od peci izbacim vec jednom...uzasne su,kud su stare ko i ja
Uh sreca pa nemam problema sa gazdama i gazdaricama svoj gazda svojih vrata al LinzAg (zavod za struju) gazda mog novanika mjesecno nam popiju po stotku i jos imali poplavu u kelli pa nam stavili one susilice ala su one posrkale sreca pa osiguranje platilo al ce nas sad malo vise pokaciti.....
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 16:00:02
ebru
hehe,joj i mi smo imali poplavu,prosle godine negdje pred novu godinu,i sad isto uvijek pukne neka cijevi,ko ova kuca u kojoj zivimo stara preko 200 godina ...mi nemamo nista s tim jer smo osigurani,i sve osiguranje placa od ja off topic -sorry
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 16:56:37
veeseelaa
evo upravo mi je došao račun, 65 KM a ne koristimo bojler jer imamo plinski Ja neznam šta je ovo, fakat previše, do duše mašinu za veš palim svaki drugi dan al do duše kad je jeftina struja
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 17:00:51
misica
Moja mama živi na Dobrinji i znaci pazi na jeftinu i isljucuje bojler ima centralno pa joj doslo 80KM. Zvala da joj dojdu da provjere sat i nista kazu sve ok. Sad hoce sat da mjenja pa cemo vidjeti ali, sto je puno je puno.Ja vise trosim od nje jos nas je troje a, njih dvoje. Treba to sve obavezno provjeriti.
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 17:02:08
Nejrica
ja mislila da je do mene...i kod nas je racun,Boze sacuvaj,jos se grijemo na plin.Al bas ne kontam na sta potrosim toliko,mada predhodni racuni i nisu bili previsoki.
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 17:16:17
ebru
Moja sestra zivi u Bosni,i bas mi se skoro zali 70 km racun dobila Znaci ima samo one osnovne stvari na struju,frizider,bojler,pegla,tv i to je to....Ima sporet na lozenje i solarne ploce za grijanje!Ljeti placala 30-maksimalno 40 maraka-katastrofa,nije da je toliko struja poskupila grr
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 18:31:28
lirio
zadnji račun ravno 90 KM ...mi nemamo plin, bojler radi non-stop, upalim grijalicu ili radijator kad god presvlačim bebu, mašna za veš radi svaki drugi dan, a šporet se trenutno rijetko koristi...a da, noću su upaljena tri svjetla, možda sam čudna al se užasno bojim mraka...
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 18:35:13
fatimica09
IZVORNA PORUKA: lirio
zadnji račun ravno 90 KM ...mi nemamo plin, bojler radi non-stop, upalim grijalicu ili radijator kad god presvlačim bebu, mašna za veš radi svaki drugi dan, a šporet se trenutno rijetko koristi...a da, noću su upaljena tri svjetla, možda sam čudna al se užasno bojim mraka...
joooooj pa sto meni onda dolazi 50km....mm i ja sami, masina 2x sedmicno i to kad je ,,jeftina", sve ostalo plinnnnnn
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 19:36:50
leona81
mi placamo 200 jer je nama sve na struju, grijanje, bojler, masina za ves, susilica, kuhanje...vecinom pazim na jeftinu tarifu ali grijanje je stalno ukljuceno...
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 19:41:28
AMELIC
Mi isto dobijemo veliki rn za el energiju...nikad nas nema kući...radimo od 8-17 i kad dođemo malo TV, ne kuham svaki dan, bojler mi nije uključen non stop, ne grijem se na struju, a veš mašinu palim 2 puta sedmično i to nedeljom najčešće... Ne znam onda otkud toliki računi! neko krade
RE: koliko trošite električne energije 1.2.2010 20:54:48
Dida79
Joj i ja se sad zamalo nisam onesnjestila kada sam vidjela racun 80km Kako neznam Grijalicu nikada ne palim,grijemo se na drva,kuham na plin,rernu rijetko upalim sve na sporet na drva ali opet 80 Neko je rekao ma garant nas kradu