Pepeverde -> RE: Osjećam da cu izluditi kad svekrva i svekar uzmu bebu (6.8.2014 11:15:00)
|
tastatura ne valja pa zanemarite moje nepostivanje pravopisa. sve do jucer sam bila takticna, naprosto mi prekipjelo. uz ovakvu vrucinu i sparinu taj vonj je uzvristao. kada je moja baba bila u posjeti isto sam primijetila da smrdi ispod pazuha, a kupa se svaki dan. lijepo zeni kupila antiperspirantni dezodorans i objasnila kako se koristi. problem reduciran na podnosljivu mjeru. moja mama pusi, zamolim je da pusi vani i opere ruke ako ce drzati dijete. svekrva je vrlo uredna po pitanju osobne higijene. jos da je starog srediti, bilo binam svima bolje. jer on je stari, umirovljeni intelektualac, moze se i lijepo razgovarati s njim. ali kako mu prici na dva metra, zato izbjegavam pricati s njim, jedva cekam da ode. to je ruzno, ne zelim biti negostoljubiva i bezobrazna. i da, sveki kaze da nije u mladosti bio takav vec unatrag par godina. na muzu uvijek primijetimako mu nesto smeta, osobito po pitanju rodbine, pa rjesavam problem i preduhitrim ga- ne mora se dovoditi u ruznu situaciju da na glas mora nesto reci. ne znam kako ce rijesiti gljivice kad ne da baciti staru obucu, koju treba spaliti s bioloskim otpadom.
|
|
|
|