vjestica -> RE: Osjećam da cu izluditi kad svekrva i svekar uzmu bebu (13.6.2014 12:25:08)
|
IZVORNA PORUKA: minie Ne prodje mi post, ali hajd... Samo malo svi trebamo imati strpljenja i sve ce biti OK. Niko ne prisjeda na muku, evo davale su zene savjete da se ide malo odmorit ili kupati i sl kad dodju... Ako je to prisjedanje na muku onda ne znam. Svi dodju, budu malo, ne uzimaju dijete sto ga mrze, engo sto ga vole. A vesela,, i moj djever ima djevojku, zavrsio fakultet, lijep, zgodan, izlazi i provodi se, ali svaki dan dodje bar na minn da ga vidi. To je ta ljubav, ja ne znam kako moze neko da ne vidi tako dugo dijete od brata, sestre a zivi sprat ispod. I nisam ja rekla da on dolazi 10 puta, nego da mi ne bi smetalo i da dodje po deset puta. I setamo i mi, izlazimo, moje dijete hB nije nicega zeljno, a opet eto stignem popiti i tu kafu sa svekrvom i stignem sve sto treba. Nije to neki posao, pa ta zena je rodila covjeka sa kojim dijelim zivot, postelju, oca mog djeteta... Odgojila ga, skolovala, dala mu mnogo toga i sad da nesto prevrcem ocima kad je vidim. Meni bi smetalo kad bi MM prevrtao cima kad vidi moje. prisjedanje na muku je kad se žena požali da joj djever ne dolazi nikako, a ti onda počne pisati kako je tvoj djever momak, kako svaki dan dolazi, pazi i mazi i sl ok savjet, ali to je stavro višak treba ženu još više ubit u pojam
|
|
|
|