RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

R&T@ -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (20.5.2014 22:36:10)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Drage moje, nazalost nisam bila od petka u BiH, kazem nazalost jer nisam ucestvovala u akcijama, ali tu sam, recite sta je sad najneophodnije, hrana, odjeca, lijekovi???Citam da djeca salju svoje igracke i porukiice neznanim drugovima, pa ako ima mjesta mozda i za neku igrackicu da posaljemo, plisanu ili tako nesto...

Pozoriste mladih skuplja igracke od sutra...

Full Moon -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (20.5.2014 23:38:39)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Drage moje, nazalost nisam bila od petka u BiH, kazem nazalost jer nisam ucestvovala u akcijama, ali tu sam, recite sta je sad najneophodnije, hrana, odjeca, lijekovi???Citam da djeca salju svoje igracke i porukiice neznanim drugovima, pa ako ima mjesta mozda i za neku igrackicu da posaljemo, plisanu ili tako nesto...

Hvala na informaciji[sm=smiley31.gif]

Visnja RR -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (20.5.2014 23:50:46)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Hvala na informaciji[sm=smiley31.gif]

od 10 do 20 h

EEDITH -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (21.5.2014 10:12:35)

mama 2009 možeš li mi poslati br. tel na pp da ti dobacim neke pomoći

teacher75 -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (21.5.2014 18:09:32)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.710525452322124.1073741899.475362232505115&type=1

mamita 2013 -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (21.5.2014 20:24:29)

Upravo sam zvala koordinatoricu za ove dvije porodice iz Z.polja,rekla mi je da su skupili pun kombi al da ne znaju jos tacno sta tu sve ima,pa da se javim ujutro da mi kaze sta im nedostaje

Hanady RR -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (21.5.2014 20:29:25)

I ja sma upravo kontaktirala iste...dogovrila za krevetić i dušek za bebu...i nešto posteljine za istu..njihovi volonteri dolaze na adresu po isto[sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (21.5.2014 22:50:11)

http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=58246

lana32 -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 9:19:34)

Imam i ja jedan krevetić za bebu ,htjela sam ga dati mama2009,ali joj nije moglo stati ,te ako imaju ti volonteri koji dolaze po to ,i ako cujete da kome jos treba ,javite mi na pp .

Dalil@ -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 10:27:43)

lana32, muz i ja u petak, abd, vozimo stvari za Zenicu. Mi cemo dati svoj jogi (nov je skroz) pa bi bilo super da se skompletira nekome sa tvojim krevetićem. Ako ga nisi proslijedila - javi pa se dogovorimo oko prijevoza.

PS. Mi vozimo hranu i sanitarije..ako neko zeli poslati nesto-nekome..javite se :)

lana32 -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 10:33:43)

E odlično ,nisam ga otpremila,jer mama2009 nije mogla da ga stavi u auto . Moja adresa tesanjska 24 ,kod avaz tornja ,poslacu vam na pp ostale podatke ,ja sam na poslu do 4 ,ali nema veze ostavicu vam telefon moga muza,on ce vam dati krevetic

Dalil@ -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 12:09:36)

Primila pp. Tnx [sm=bravo.gif]

hatepsut -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 13:02:19)

Mya i ja ,s jos jednom zenicom smo juce posjetili trudnicu iz Maglaja u bolnici .Ona ceka da rodi,ici ce kod svoje mame,jer u Maglaj nema gdje(prijeti im kliziste).Kupile smo joj vesa,carapa,dale joj da ima djeparac a za ostatak cemo kupiti sta bude potrebno za bebu.Ona je sva pogubljena,ali kako i nebi bila,s druge strane jedna jako skromna zena.
Ja sam spremila odjecu za bebu,mama2009 ce donijeti jos stvari za nju tako da ce njen muz kad ona aBd rodi doci po to.Jedna zenica iz grupe je obecala kolica,druga nosiljku tako da smo i to objezbjedile.

Hvala svim zenicama koje nesebicno pomazu .Divne ste [sm=smiley27.gif]

Visnja RR -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 13:54:26)

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Mya i ja ,s jos jednom zenicom smo juce posjetili trudnicu iz Maglaja u bolnici .Ona ceka da rodi,ici ce kod svoje mame,jer u Maglaj nema gdje(prijeti im kliziste).Kupile smo joj vesa,carapa,dale joj da ima djeparac a za ostatak cemo kupiti sta bude potrebno za bebu.Ona je sva pogubljena,ali kako i nebi bila,s druge strane jedna jako skromna zena.
Ja sam spremila odjecu za bebu,mama2009 ce donijeti jos stvari za nju tako da ce njen muz kad ona aBd rodi doci po to.Jedna zenica iz grupe je obecala kolica,druga nosiljku tako da smo i to objezbjedile.

[sm=bravo.gif]

minie -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 14:44:09)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 14:47:41)

[sm=bravo.gif]

palachinken -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 14:51:27)

Divno, drage moje sugrađanke :)

Dalil@, gdje konkretno vozite u Zenici?

M kao Mama -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 14:58:14)

hato i tebi i svim ženama koje us na bilo koji način pomogle, ovu ženu i sve ostale žrtve, što kažu dragi Allah da upiše u sevape i samo na dobro da vrati svima, Amin

Dalil@ -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 15:06:12)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Palacinko, ne znam tacno. Muz se vec dogovorio s nekim kolegama. Dijele pomoc direktno porodicama koje su u potrebi. Kazu da uzimaju u obzir i ove sto su po okolnim privatnim smjestajima. Zasto?

Dalil@ -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 15:06:59)

Jel ti znas nekoga kome ovaj krevetic i jogi trebaju? Da do tebe dovezemo?

henna ze -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 15:08:10)

hato možeš li onda i ovaj krevetic ti uzeti za nju...ako nije kome namijenjen drugo?

palachinken -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 15:10:01)

IZVORNA PORUKA: Dalil@

IZVORNA PORUKA: palachinken

Palacinko, ne znam tacno. Muz se vec dogovorio s nekim kolegama. Dijele pomoc direktno porodicama koje su u potrebi. Kazu da uzimaju u obzir i ove sto su po okolnim privatnim smjestajima. Zasto?

A to me interesovalo, idete na ruke :) Jer CK trenutno ne vrsi raspodjelu pomoci.

palachinken -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 15:11:29)

IZVORNA PORUKA: Dalil@

Jel ti znas nekoga kome ovaj krevetic i jogi trebaju? Da do tebe dovezemo?

Ček da nazovem.

palachinken -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 15:13:23)

Dalila, hajde javim ti kasnije dok dobijem ovog momka stp je isao u Raspotočje, u te kuce gdje je dosta beba i djece. Sad mi se ne javlja.

Dalil@ -> RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja (22.5.2014 15:15:03)

ok. Tu sam :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>