jasmina_mm -> RE: Najgora reklama (15.2.2009 12:14:27)
|
samo jedna reklama Odron odrona, da nema većeg odrona..ËVama sigurno treba SOFTLIË.**bo li je Softy, da je **bo. Ima li veći odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona uÅ¡la u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljuÄivo SOFTLIJA, ona je jako neodluÄna..Tu se pojavljuje prosjeÄna boÅ¡njaÄka mahaluÅ¡a koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko Å¡ta kupuje i da se ona tu malo umijeÅ¡a. Naravno, ona se prvo izvinjava: ËIzvinite Å¡to vam smetam, vidim da ste neodluÄni (i slijedi najiritantnija reÄenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLIË, ..Mora da je taj SOFTLI toliko ***eno dobar da bi ti u samoposluzi priÅ¡ao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno... ZnaÅ¡ ko me joÅ¡ pravo nervira? Ona teta Å¡to reklamira Bonux, Marija joj ime, i to sam zapamtio...Sad teta uzela u samoposluzi neki deterdžent i omekÅ¡ivaÄ za rublje, za Å¡ta će drugo biti. Dolazi na kasu da joj ljubazna prodavaÄica to naplati. Kad jok, prodavaÄica je blijedo pogleda prevrÄući oÄima. Ko veli: ËKozo blesava, jesi li ti normalna?! Å to si uzela i deterdžent i omekÅ¡ivaÄ kad imaÅ¡ novi Bonux sa omekÅ¡ivaÄem (2 u 1)Ë I lagano skloni to Å¡to je teta kupila i stavi Bonux sa omekÅ¡ivaÄem. Debilizam. Å ta nju boli ***** Å¡ta će ona da kupi..OdeÅ¡ da kupiÅ¡ farmerke i džemper, teta ti skloni, ponudi ti skafander, jer imaÅ¡ 2 u 1. KupiÅ¡ Äips i 200 deka paprike..Ona to skloni i stavi Äips od paprike.. . Pa one reklame Å¡to se vrte po OBN-u i Novoj..VeniÅ¡, Kalgon, Kalgonit, Cilit Beng (moja nana to izgovara Cicil Bend)...Å poret je toliko prljav, zahrđ´o, uven´o ko da ga nije Äistila 7 godina...I onda ona metne malo Cilit Benga i to spadne ko ludo, ko da si tek kupio Å¡poret. Pa mater ti ***** uhljupsku Å¡to si dopustila da ti Å¡poret bude takav. Kalgon ??? Kalgon je posebna priÄa. ËSvakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijeÄili koristite Calgon...Ë **bo majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovniÅ¡tva nije izvrÅ¡en od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veÅ¡ maÅ¡ina u BiH. Mojoj nani se pokvari veÅ¡ maÅ¡ina i ona obavezno ode u zavod za statistiku da to prijavi. Tako narod uzima ***eni Calgon ne bi li saÄuvao svoju perilicu rublja od kamenca...Calgon po Calgon i onda skontaÅ¡ da si za te pare mog´o uzeti novu veÅ¡ maÅ¡inu. Onda onaj gitarista, Å¡to pjeva onu pjesmu o paÅ¡teti..Ë Pokvarila se, bacih je uz tugu...ne Äuvah je...ali vec dobih druguË..Pa ***em ti ja meter..ReklamiraÅ¡ paÅ¡tetu koja je toliko dobra, a pokvarila se. Ako je tako ****no dobra, Å¡to si dopustio da se pokvari, idiote maloumni. Poslije Softy-ja sigurno najjaÄa. Bh telecom...Ona se voza u autu vrijednosti 40 000 maraka, auto se iznenada pokvari, vadi mobitel od 1500 maraka, ali djevojka nema kredita, u tom trenutku njen brižni otac joj Å¡alje kredu...ËTATA, TI SI GENIJEË. Ako joj je stari kupio dobro auto, kupio joj dobar telefon, sigurno joj ne daje cenera za izlazak. Kako je onda moguće da ona nema kredita i to baÅ¡ u trenutku kad se pokvari auto...I njoj stari poÅ¡alje...Ona nema love da se dopuni, ona se grebe od starog. Zar to nije debilno??? Idemo dalje... Ti si muÅ¡ko, kren´o si da kupiÅ¡ sladoled i imaÅ¡ dvije cure koje ga prodaju. U jednom redu je 17 muÅ¡karaca koji Äekaju da kupe sladoled, a kod druge je slobodno. Ti ćeÅ¡ sigurno stati u red i Äekati 15 minuta na plus 32 da bi kod nje kupio jer ona ima blistavu kosu za razliku od druge cure Äija je kosa ispucala...ËTo nije ona, to je njena Å aumaË. - ËTata, tata Floky je nestaoË - ËSmiri se duÅ¡iceË I sad on, naravno, ne može da gleda kako njegovo dijete plaÄe i baca se u potragu za Floky-jem...Vani je kijamet, kiÅ¡a pada ko iz kabla. Nalazi Floky-ja i automatski se prehlaÄ‘uje...ËBrzo, brzo, popij jedan aspirinË. Automatski je ozdravio. Nije sad problem u tome Å¡to se on odmah razbolio, zdrmo aspirin i ozdravio, ovdje je problem u tome Å¡to je on na onom kijametu izaÅ¡ao da traži Floky-ja...Ova reklama bi bila OK da je namjenjena NjemaÄkoj, Finskoj, Å vedskoj..Ali zar fakat misliÅ¡ da bi prosjeÄni bosansko-hercegovaÄki otac izaš´o na onom kijametu da traži ****nog Floky-ja... ËSmrdi, smrdi, užasno smrdiË Odoh da spavam, svakako sam zaglavio... evo prenosim vam rijeci jednog iznerviranog momka, mene su suze oblile od smijeha...
|
|
|
|