Chuchi -> RE: Najgora reklama (25.8.2009 15:12:34)
|
Ubjedljivo najgluplje reklame su za pojedine deterdzente za ves, posudje, ili reklama za vanish !!! Cuj molim te: Prethodni TIDE nije mogao oprati ove mrlje, a ovaj sada ih ¨neutralizira¨ i ¨ stiti od mrlja¨... [sm=jezicek.gif] (btw. prethodni Tide je hvaljen na sva usta, nema toga sto ne moze oprati... a sada ko fol ne valja) Sami sebe gaze! Ona reklama za Duel deterdzent mi se popela na glavu, pogotovo kad je izasao onaj sa mirisom jorgovana pa u po zime se osjecamo kao da je proljece ... [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] A sada je izasao neki novi miris, i mosh mislit: omeksivac Duel... ne znam sta bih da nije izasao... [sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] I ona sa svojom kucnom pomocnicom Idom, hhmmm cojk mi je reko izbacit TV kroz prozor ako jos jednom spomene Idu ili Craft WC Gel za mirisnu kupanicu dok on pije kafu!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Svaki put pijemo kafu u isto vrijeme, i to kad on dodje s posla (a po njemu se sat moze naviti) ... i svaki put taman da je srknem, ona tamo na tv hvali na sva usta Craft Wc Gel za kupaonicu.. a stavlja ga u WC solju... nidje vezze oci moje lijepe!! Ima ih jos, cekajte samo da se sjetim... haaaahh[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|