Anoniman -> RE: Surogat majka (25.8.2011 1:42:27)
|
Niko nije rekao da usvajaju samo oni koji iz bilo kojeg razloga ne mogu imati djecu, usvajaju ih i oni koji vec imaju svoju to stoji , ali kao sto vidimo iz prilozenog da je razmisljala i gledala iz svakog ugla iak mislim da je grozno reci ono sto jeste navela idijeliti ih na kile jabuka ....Odgoj djeteta nosi i lijepe stvari ali i bronhitise, prehlade, lomove kostiju itd itd,..Meni je glupo uopste navoditi neke stvari ipak su to djeca bila oni ostavljeni iz razloga sto se neko ne moze brinuti o njima ili su igrom slucaja ostavljeni pred necijim vratima, ipak svako dijete zasluzuje ljubav, bilo ono zdravo, bolesno ....Svako dijete zasluje majku ....Svak ima pravo da bira nacin bilo to usvajanje ili surogat, ali razmisljala sam koliko ljudi svrati na ovaj forum mozda je neko i usvojen , zamisli kako se neko osjeca citajuci taj post ....Imamo prilike procitati kako se nasa forumasica bori da usvoji, vjerujem da je svak ostao bez daha kad je s njenoj kolika je njena borba i ljubav prema toj napustenoj djeci .A lijepo je bilo i procitati kako je odusevljena nasom bukvalnoscu ....
|
|
|
|