Pretty mamma -> RE: Prijeteći pobačaj (23.3.2009 6:38:11)
|
Evo i mene ponovo....kao što sam otvorila ovu temu, sad da vas izvjestim o trenutnom stanju. Od početka mi je dijagnoza prijeteći pobačaj, a sada prijeteći prijevremeni porod. Evo me već u 29. tjednu i sve je u redu. Krvarim tu i tamo, 2 put mjesečno, traje kratko, ali svako krvarenje je znak za posjet doktoru. Mirujem već dugo, u medjuvremenu sam radila mjesec dana, mada to i nije bilo nužno...Odmaram, ležim, pomalo je i dosadno kad si stalno u kući, ali eto...pregurala sam većinu pa ćete i vi. I ja sam se dosta sekirala, kao i suprug. Nisam uspjela uživati u trudnoći jer nisam znala šta novi dan donosi... Ali kao što sam rekla, samo smireno, sve će biti u redu, evo ja sam primjer toga...na kontrole idem redovno, čak sam bila kod 3 doktora koji su potvrdili da je turdnoća uredna, a ta krvarenja su jer se maternica brzo širi, a opna koja nju obavija se ne uspije istom brzinom razvijati po pukne koji kapilar (a ne kako mi je prvi dr rekao da se odvojila posteljica). I dalje pijem Dabroston i Mg. Drage mamice, želim Vam puno sreće i da dočekate svoje bebice!
|
|
|
|