Niobe -> RE: Trazim posao (14.6.2011 17:24:47)
|
pakovanje koverti u vlastitom domu, zarada 200 IZVORNA PORUKA: scarlett Redovno vidim u novinama oglase za pakovanje koverti u vlastitom domu, zarada 200 - 250 ,- KM sedmično. Znali neka od vas o čemu je riječ, jeli legalno?[sm=zmeden.gif] Jeli neka ovo već radila? Nije prevara. Znam ljude, tj. muz i zena koji sklapaju igracke. Zena je morala otvoriti racun na svoje ime u banci na koji joj nakon svakog zavrsenog posla biva uplacen dogovoren iznos, plata. Starija gospodja je bila kontakt i paketi stizu iz Amerike. Po zavrsenom poslu ceka novi paket dijelova za igracke, iz poste je obavijeste da je stiglo na njeno ime i tako ukrug. Ta zena je pokrivena, ne radi nigdje, samo se tim bavi. Ukljucila je i mnoge druge zene koje su imale slobodnog vremena i mogle se baviti time kod kuce. Nisam cula da je bilo losih iskustava. Imala sam ponudu da se ukljucim ali posto radim u firmi nemam puno slobodnog vremena takoda nisam mogla prihvatiti. U svakom slucaju to nije tabu... P.S. Zaboravila sam dodati da zive u Sarajevu... Nedzarici! (ja našla na forumu nekom ovaj odgovor)
|
|
|
|