milenium -> RE: Trazim posao-nudim ponudu HITNO (6.7.2010 11:09:01)
|
IZVORNA PORUKA: arco_iris E ćao narode. Javljam se prvi put ovdje sa jednom idejom na kojoj radim već 2 godine. Naime radim na dobro plaćenoj poziciji ali nije to to što u životu želim raditi i htjela bih krenuti 'privatno' ali najteže je kranuti, pogotovo sam. Malo o meni...iz Sarajeva, 31god, solo, visokoobrazovana. Djecu želim ukoliko mi bude suđeno, a ako ne nadam se posvojenju...ali o tom potom. Već duže vrijeme tražim dvije osobe s kojima bih krenula u projekat i nekako mi se ovaj portal učinio možda i najbolje mjesto da potražim 'srodne duše' jer se radi o mladim mamama (koje koliko toliko imaju nekog slobodnog vremena) a i projekat se tiče djece (nije igraonica)! Naime tražim osobe: - koje vole djecu
- imaju aktivno znanje engleskog jezika ili nekog drugog EU jezika
- poznaju naš sistem (politički i ekonomski)
- poznaju način i metode pisanja zahtjeva za grantove i finansiranje
- dinamične, pune energije i optimiste (kakva sam i sama)
- VSS nije uslov iako je pedagogija prednost
Projekat je dugoročan i samoodrživ i na osnovu urađene analize veoma poželjan u SA i u BiH. E sad da ne bih iznosila ideju (jer imam fobiju od krađe iste) ako ima neka od vas da je zainteresovana, možda bi najbolje bilo preko PP da uspostavimo kontakt. Nadam se da nisam previše zakomplikovala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] Ako imate pitanja a da se ne tiču diretkno detalja, slobodno pitajte! :) -rainbow ovo mi zvuči odlično.nisam iz sarajeva al da jesam sigurno bi se prijavila.govorim i engleski,njemački,talijanski,portugalski,na francuskom se znam samo sporazumit-tek toliko da se nebi izgubila[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley20.gif]za ideju
|
|
|
|