scarlett -> RE: Trazim posao-nudim ponudu HITNO (24.6.2010 1:09:50)
|
IZVORNA PORUKA: Alma 2009 Drage moje, Vidim iz predhodnih poruka da nas ima jako puno koji nemamo zaposlenje. Međutim, raduje me činjenica da ipak ima slučajeva kada se ljudi zaposle i kada su uslovi pod kojima rade prihvatljivi i dostojni čovjeka! Ja sam prof. pedagogije, diplomirala sam na Filozofskom fakultetu u Sarajevu 2004. godine. Imam 3god. radnog iskustva u struci (rad na određeno vrijeme-zamjena). Jako volim svoj posao, ali je i jako teško nači posao pedakoga škole. Naravno, osim u školama i predškolskim ustanovama, sa svojom diplomom mogu raditi na svim pozicijama gdje se traži fakultet društvenog smijera. Ako neko ima savjet, informaciju i sl. što bi mi moglo koristiti, molim vas da mi javite. Draga ne mogu ti dati savjet jer nemam, ali evo može [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] podrške, nisi sama. Ja sam prof. Njemačkog jezika i književnosti, a moja sestra Pedagog-Psiholog i obe se već odavno prijavljujemo za trgovce, sekretarice i sl. al ni tu baš nemamo sreće.
|
|
|
|