aazra
|
Idana, Zao mi je sto si kroz to prošla , ali ono što ja čujem i razgovaram s osobama koje dobijaju takve "nemoralne" ponude je to da nije stvar u tome da oni traze seks od zene koje je zgodna, koja im se sviđa.. Već ako te recimo zaposle, a ti se počneš nešto buniti, da te može "spustiti na zemlju", o tome se radi Neki, Ne znam sta da ti kazem..Mozda zvuci surovo, ali ja kada bi bila sigurna da cu dobiti neki posao pristala bi i platiti, ali niti imam para niti nekoga ko bi mi to predlozio Salu na stranu... Tako bi voljela, maštam o privatnom biznisu... Recimo web - stranica, da se imalo razumijem u dizajn, ili da mi je nešto drugo na pameti, pokrenula bi privatni biznis samo da ne trpim poniženja.... Najgore što se pitam zašto sam se školovala Eto, na ovom poslu mi ide dobro da kucnem o drvo, već sam se hajmo reći i dokazala i navikla na posao i na ljude (što je bilo izuzetno teško nakon godine dana s mojom bebom), ali šta dalje??? Nemam štelu da me prime za stalno, nemam čak ni sa kim ni da razgovaram o tome, radim i šutim... Idana, ma nisu to kalorične grickalice....kako god malo sam već smršala baš sam bila kriza nisam mogla ni u jedne pantole mama kaže da sam se baš zapustila, i stomak i sve kaže "ništa ti neće biti ako malo smršaš"
< Poruku je uredio aazra -- 3.3.2010 14:19:50 >