|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
25.2.2010 11:33:11   
veeseelaa
Moje čestitke Neutješnauser posted image user posted image user posted image  a zato se torta pravilauser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 451
25.2.2010 11:35:57   
Anoniman
nije Miško (OD MILJA MILA) za to nego od zaove malom bio prvi rođendan a mm ga šišao pa mu dainica napravila jednu torticu, a za mog mud... će biti specijalna samo ako potraje ovaj posao,nemaš pojma kako sam ti danas hapy

hvala ti puno drugarice mila

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 452
25.2.2010 11:38:03   
Anoniman
I ja cestitam...SRETNOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 453
25.2.2010 11:39:41   
Anoniman
hvala,hvala svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 454
25.2.2010 12:09:49   
neki
Evo samo da i ja pozelim sve najbolje Neutjesna da ostane muz sto duze na tom poslu,bas si me obradovalauser posted image
Samo zbog toga sam se javila na RR,jer si i ti meni bila podrska u trazenju poslauser posted image Kod mene jos nistauser posted image
Eto odoh ja...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 455
25.2.2010 13:23:56   
aazra
Neutjesna, cestitke i od mene drago mi je cuti tako nestouser posted image , a ne samo otpustanja, smanjenje plata...

mama debeljuca, bas mi je zao evo i ja radim honorarno toliko troskova za dijete a neko ti nudi da volontirasuser posted image . mozda jedino ako je neka bolja firma onda se isplati ako imas mogucnost da te poslije prime za stalno...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 456
25.2.2010 13:35:46   
Anoniman
hvala cure,neki želim ti da i ti što prije štogod nađeš,ako meni šta naleti zovem te
Sretno

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 457
25.2.2010 14:05:26   
mama_debeljuca

IZVORNA PORUKA: aazra

mama debeljuca, bas mi je zao evo i ja radim honorarno toliko troskova za dijete a neko ti nudi da volontirasuser posted image . mozda jedino ako je neka bolja firma onda se isplati ako imas mogucnost da te poslije prime za stalno...

Draga moja aazra, vrtić je u pitanju i eto to volontiranje mi je "jedinstvena " prilika da odradim pripravnički, a nikakav garant za ubuduće. Ja svoje dijete moram upisat u vrtić, jer njega nema ko da čuva, a boravak se naravno plaća, pa eto sad koliko ja profitiram u svemu tome. Da nije žalosno bilo bi smiješno user posted image

:-)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 458
25.2.2010 15:21:34   
aazra
user posted image user posted image user posted image user posted image
A ja mislim da je meni najgore sto kada platim tetu 350 maraka i kupim neku sitnicu jedva da mi sta ostane...user posted image
jedina mi je racunica da na poslu popijem jednu kafu i eventualno nesto uzmem za grickati.
ovdje nema pekare, samo restoran, tu ne ostavljam pare, jedino sto uzmem je kafa i onda mi se isplati...

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 459
25.2.2010 15:23:55   
Anoniman
joj žene baš tužno user posted image user posted image  ,na šta je sve spalo da Bog mili sačuva

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 460
26.2.2010 11:16:50   
aazra
Vjeruj mi jedino pozitivno u ovome svemu, ako se moze tako reci, je to sto su vikendi neradni i sto nemam fiksno radno vrijeme. Znaci nekada dođem i u deset sati i niko mi ništa ne kaže.
To mi mnogo znači jer Bilal ujutro zna biti baš nervozan kad vidi da odlazim , hoće da doji, ma jedva nekako izađem. Tako da kod kuce pojedem ako sta mogu ujutro, popijem kafu..eto bar to.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 461
26.2.2010 11:44:25   
Anoniman
joj mila neznam šta da ti kažem,jadno i čemerno ništa drugo

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 462
26.2.2010 15:21:01   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Alisa.

Drage moje zna li neka od vas kako do posla promotera.Treba mojoj kumi,ona bas ima smisla za taj posao.Ako neko zna kako i gdje se treba prijaviti,bila bih vam zahvalan.

evo ja slucajno nasla

http://bih.boljiposao.com/82570/promoter-vise-izvrsilaca-lijanovici-siroki-brijeg.aspx?q=&r=17&p=3

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Alisa.)
Neposredna veza do poruke: 463
2.3.2010 19:54:52   
neki
Ja cu definitivno dozivjeti nervni slom!!!!!!!!!Nigdje nista nemaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
Stvarno ne znam sta vise da radimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 464
2.3.2010 21:15:34   
taurus
Čitam koliko samo žena traži posao pa onda pomislim na temu povratak na posao i koliko forumašica plače što mora na posao a zapravo ne znaju da su sretne što ga imaju. Ljudima nikad ugoditi muka kad imaš posao i moraš početi raditi a muka i kad ga nemaš user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 465
3.3.2010 11:39:19   
neki
Upravo sam dobila tel. poziv od covjeka koji pokusava da me "ubaci" na jedno sasvim normalno i skromno radno mjesto...Sefica tog nekog odjela je otvoreno trazila NOVAC!!!!!!!!!Jos mi nije poznata tacna cifra koju je trazila,ali ja sam u sokuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sigurno se radi o nekoliko hiljada,pa da imam taj novac,ne bih sigurno trazila posao......
Mislim,svjesna sam ja da ima ovoga svugdje,ali sam bas ubijena u pojamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 466
3.3.2010 11:46:17   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: neki

Upravo sam dobila tel. poziv od covjeka koji pokusava da me "ubaci" na jedno sasvim normalno i skromno radno mjesto...Sefica tog nekog odjela je otvoreno trazila NOVAC!!!!!!!!!Jos mi nije poznata tacna cifra koju je trazila,ali ja sam u sokuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sigurno se radi o nekoliko hiljada,pa da imam taj novac,ne bih sigurno trazila posao......
Mislim,svjesna sam ja da ima ovoga svugdje,ali sam bas ubijena u pojamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mila moja tako je to u našoj državiuser posted image user posted image user posted image user posted image , al prije će biti da novac uzima sebi taj čovjek a da šefica samo njemu kao njegova prijateljica radi uslugu
Jer čisto sumljam da bi ona tražila samo par hiljadauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 467
3.3.2010 11:49:28   
veeseelaa

A ja mislim da je meni najgore sto kada platim tetu 350 maraka i kupim neku sitnicu jedva da mi sta ostane...user posted image
jedina mi je racunica da na poslu popijem jednu kafu i eventualno nesto uzmem za grickati.
ovdje nema pekare, samo restoran, tu ne ostavljam pare, jedino sto uzmem je kafa i onda mi se isplati...

što ne nosiš doručak od kuće? pašteta, malo hljeba.... sendvičić neki i sl

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 468
3.3.2010 11:49:31   
neki
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mila moja tako je to u našoj državiuser posted image user posted image user posted image user posted image , al prije će biti da novac uzima sebi taj čovjek a da šefica samo njemu kao njegova prijateljica radi uslugu
Jer čisto sumljam da bi ona tražila samo par hiljadauser posted image

Ma na sve sam ja pomislila,mora da su u talu,ma nemam rijeci zaistauser posted image user posted image user posted image Hajd da je to radno mjesto u posti,bh telecomu,elektro privredi i sl. pa to je opste poznato da se za ta mjesta traze ogromne sume novca,drzavne firme,ali ovo je najobicnije radno mjesto u administraciji,gdje je presudno poznavanje njemackog jezika;ma ostala sam bez tekstauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 469
3.3.2010 11:54:31   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 470
3.3.2010 11:56:46   
neki
Zgrozena samuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 471
3.3.2010 12:01:45   
aazra
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

što ne nosiš doručak od kuće? pašteta, malo hljeba.... sendvičić neki i sl

Zato sto ne jedem pastete...user posted image
Ma da je bar blizu pekara, ali nije...Najgore sto nemam naviku da jedem ujutro, jednostavno ne mogu pa ne mogu, onda poslije ogladnim, tako da sam citav dan na grickalicamauser posted image
najjeftiniji sendvic ovdje kosta 2,5 KM i ne da mi se davati za to...Par puta sam i uzela ali onda popodne kuci ne mogu jesti ostane rucak i kako god okrenes sam na gubitkuuser posted image
Moja mama me tjesi da to i nije tako lose jer sam bas bila "predebela", kaze ionako nije u redu da zena tvojih godina tako izgledauser posted image  Pa hajd malo cu se "stesati", ako nistauser posted image

< Poruku je uredio aazra -- 3.3.2010 12:03:20 >

Neposredna veza do poruke: 472
3.3.2010 12:04:47   
aazra

UZASNOuser posted image user posted image user posted image  FUJuser posted image user posted image user posted image
Pa sta ces sad, sto ti kazes da je bar kakav posao...A ja se cudim sto sa diplomom ne nalazim kvalitetan posao, evo sad vidim zastouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 473
3.3.2010 12:09:26   
neki
aazra draga,ne znam ni sama sta cu,bas mi je hitno potreban posao,a oni se tamo nagadjaju oko neke cifre,a ja gledam bilo gdje da se zaposlim,nije meni iz ponizenja raditi nista sto je posteno,ali ne ide,pa ne ideuser posted image user posted image user posted image
Muka mi je od oglasa,nazovem nekakav motel,traze zenu ne recepciji,kazu mi da mi ne mogu preko tel. reci o kojem motelu se radiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E pa stvarno mi je mukauser posted image user posted image user posted image
Ne znam daljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 474
3.3.2010 12:38:06   
idana_85

Joj samo smireno i polahko, sta ces drugo. I meni je htino za posao. Dala oglas, zove covjek jucer,odem...samo sto se nije bacio na mene, jedva se izvukoh, sat me peglao o svemu osim o poslu, bila sam i prosla, samo mi je bilo da izadjem odatle...pa u pm zar sada nista nije sveto. Dzaba sto sam udata,imam dijete...opet ono nesto ocekuje. Na vecini mjesta izgleda traze ljubavnicu, ne radnicu...Neki mila neka ti je sa srecom, bice nesto,samo se smiri...

Aazra...neces na grickalicama srediti tezinu, samo dobiti...predji na voce ako hoces dvije muhe jednim udarcem....cccc, ko ti kaze, ko se upravo davi velikom kriskom americke torte...cccc. ljubim te mila

< Poruku je uredio idana_85 -- 3.3.2010 12:39:21 >

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *