RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuhajmo zajedno

Poruka

Dida79 -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 0:12:29)

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Ne bih jela ništa od onoga što Bear Grills jede. Njemu je sve jestivo.
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Ni ja

Ne bih mogla popiti jaje to mi je bas[sm=smiley11.gif] zivo meso isto tako ne dolazi u obzir
Ma ima masa toga inace sam gadljiva po prirodi hb pa mi djeca nisu takva.

Medić* -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 0:12:51)

Od mesa jedino jedemo teletinu, piletinu, puretinu, junetinu, ovcije meso, ribu.

Ostalo nema sanse da bi probali posebno svinjetinu i te neke ljigave zivotinje .

Skvo RR -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 0:45:31)

uzas tema...koliko je samo gladnih ljudi...glad ne pita...sramota...?

Anoniman -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 0:49:39)

pa verovatno da smo gladne i izgladnjele ne bi nas bilo na ovu temu , kad se ne bi imalo pojela bih verovatno sve ali eto .... tema je za zabavu

Galicia -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 1:06:53)

Kiselo bilo sta, krastavci, salata, ma sve sto je kiselo. Janjetinu, ovcetinu, fuj, smrdi na kilometre.

Arminaa -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 7:48:04)

Ja sam ovo shvatila kao šta ne bi jeli od hrane koja nam je dostupna, a podrazumijeva se da odmah otpadaju kukci, životinje tipa pasa i mačaka i slično [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Od naše prehrane ja ne jedem ni pod razno svinjetinu, morske plodove, karfiol, brokulu, tikvice, patlidžan, kelj (da skratim, od povrća jedem samo kupus, paradajz, krastavice i luk, dakle salatu), a glavna prehrana mi je meso, meso i meso. Kao što moj svekar ima običaj reći: ''Ne jedem ništa što leti i pliva'' [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Zaboravih i slatko mlijeko, ni pod razno.....

veeseelaa -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 9:56:00)

http://www.show.hr/poster/prava-istina-o-kupovinim-sendvicima/#/poster/licinke-na-raznju/

Bebica11 -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 10:09:37)

Da ne ponavljam, ne bih jela vodozemce, gmizavce, kukce, i zivotinje koje ne prezivaju....eto skratih

eh

a ono sto ne volim od dostupne hrane je tikva stambolka, ono neko slatko, onda kupusna pita, karfiol...

a neko gore spomenu jagnjetinu, ja sam luda za jagnjecim pecenjem, svekar kad dolazi redovno mi ponese kilu pecenja( a posto mm ne voli ja se sama davim u tome)[sm=smiley36.gif]

inace sve jedem od voca, povrca, i mesa....pravi svastojed[sm=bravo.gif]

Super Beba -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 10:18:43)

Osim onoga što mi je po vjeri nedozvoljeno, pojela bih sve ako mi ko plati :))) (u skladu sa naslovom teme [sm=smiley36.gif])...

Al' u biti, ne volim poriluk/prasu, zeljasto povrće (tipa hraštike, blitve i sl.), dolme, sarma u japraku, buredžike sa bijelim lukom i glavušu i dijelove iste :)))

Bebica11 -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 10:21:57)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Al' u biti, ne volim poriluk/prasu, zeljasto povrće (tipa hraštike, blitve i sl.), dolme, sarma u japraku, buredžike sa bijelim lukom i glavušu i dijelove iste :)))

ogladnih[sm=smiley36.gif]

hanabanana -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 12:34:05)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

a ono sto ne volim od dostupne hrane je tikva stambolka, ono neko slatko, onda kupusna pita, karfiol...

Jesi probala karfiol u bešamel sosu?

mamine oci -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 12:37:51)

meni smjesno, naslov sa vam neko plati:)kad mi se nesto ne jede ili ne volim ne moze niko na silu da me natera [sm=smiley36.gif]

henna ze -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 14:20:29)

janjetinu...
sve ono što je zabranjeno...neke morske plodove....a voce i povrce može sta god...
mada u ratu smo jeli sve zivo..pogotovo jer je zenica bila 93 bez ikakve pomoći i hrane...
mislim da sam se jedino tad ja udebljala....šta smo samo hrane za cuke pojeli misleći da su naresci..

Bebica11 -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 14:24:47)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

nisam

teacher75 -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 14:57:19)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Kiselo bilo sta, krastavci, salata, ma sve sto je kiselo. Janjetinu, ovcetinu, fuj, smrdi na kilometre.

ne volim ni ja nista to[sm=smiley11.gif]

Hanady RR -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 14:57:37)

samo tripice....
[sm=smiley36.gif]

ostalo da nemam drugo nedo Bog i sebi i djeci....

a i pod cijenu da umirem do gladi tripice ne bih nema šaMse

vila_7 -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 15:06:11)

sve mogu jesti ali KARFIOL stvarno nikako , ma ni miris. Brokula koja je slicna - obozavam , al njega stvarno ne mogu

hanabanana -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 15:06:55)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

nisam

Možda bi počela jesti karfiol. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Blue rose RR -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 15:11:25)

Prilično toga ne jedem, ali ne dao Bog gladi mislim da ne bih birala.

Leva -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 15:16:59)

Nema tih para koje neko moze platiti da bih jela jagnjetinu. Ova apatija potice jos od djetinjstva a jednom sam cak i povratila kada su me natjerali da probam. Smeta mi cak i krompir koji dodiruje jagnjece meso u ovalu. Na zalost ne jedem ni sir jer mi je i on suvise jak [sm=smiley13.gif]

Blue rose RR -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 15:22:47)

Gdje ćete protiv "jagnjećih brigada" ...uffff odoh se napiti vode .. moglo bi se malo sada "očopati" šta god.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Medić* -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 15:38:39)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Gdje ćete protiv "jagnjećih brigada" ...uffff odoh se napiti vode .. moglo bi se malo sada "očopati" šta god.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Uh kako sam janjetinu zaboravila, volEm jagnje sa raznja [sm=smiley36.gif]

Arminaa -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 15:41:49)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Uh kako sam janjetinu zaboravila, volEm jagnje sa raznja [sm=smiley36.gif]

Posebno kožicu i rebarca, njam, njam

henna ze -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 15:48:03)

pitu od droba- drobnjaču..nekakvog bubmbara..nešto od neke krpe iz janjeta punjeno jetricama..jetrice niti jednu vrstu...

Galicia -> RE: ŠTa ne bi jeli ni da vam ko plati!??? (19.7.2012 16:08:33)

Mlijeko, kiselo mlijeko, kefir, slatko mlijeko.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>